Film byłby naprawdę fajny, gdyby nie ta ruda brzydka ruska... świat schodzi na psy
zauważ że film jest stworzony przez luca bessona , a on w wielu filmach wciska świeżaków , nieznanych aktorów....
Ruda małpa (dla mnie wcale nie taka zła) jest najmniejszym problemem tego gniota .Kpina z serii Transporter
Była głupia to fakt ale oglądało mi się ją świetnie .A to gówno nie dość ,że głupie to nudne i ogląda się fatalnie
Rzeczywiście świat schodzi na psy. Zauważam to zwłaszcza czytając tego typu posty
W Transporterze 2 i 3 nie ma ani jednej ładnej aktorki, no chyba oprócz mamy dzieciaka z 2. Co się stało z tym kinem? Dawniej aktorkami zostawały same piękności, które były zdolne, a teraz? Teraz nie dość, że brzydka to i talentu ja tu nie widzę. Takiego gościa jak Franka ma niby obchodzić pierwsza z brzegu blachara, która napatoczyła mu się przypadkiem w aucie, podnieciła się nim jak zdjął koszulę i jej jedynym celem w życiu to picie ruskiej wódki? Dla mnie kpina z głównego bohatera i z widzów całej serii.