Nie wiem jak Wy ale ja jestem zachwycony soundtrackiem z tego filmu, Steve Jablonsky odwalił kawał dobrej roboty. Przyznam szczerze, gdyby nie wspaniałe efekty specjalne oraz wspaniała muzyka, film nie dostałby więcej jak 5.
Bardzo podobał mi się początek filmu, powiązanie autobotów z lądowaniem na księżycu, ciekawe oraz oryginalne. Polecam obejrzeć ten film w HD z napisami w 5.1 DTS. Plułem sobie w twarz że nie obejrzałem go w kinie, ale myśl że Megan Fox w tej części nie będzie (pomimo bardzo uczuciowego zakończenia 2giej części) jakoś zniechęcała mnie obejrzenia w kinie, no i do tego dochodził efekt 3D... Gdy już dopadłem ten film na Blu-ray szczęka mi opadła :)
Warto ten film zobaczyć, wspaniała muzyka, wspaniałe efekty dźwiękowe, a fabułę zawsze można z przymrużeniem oka.
Przestań, muzyka była beznadziejna - patetyczna i kiczowata, w kółko to samo, aż do zrzygania. Najlepsza była w jedynce, była mimo wszystko nieźle wpasowana, w dwójce gorzej, ale tutaj to już dramat, myślałem, że nie skończę filmu, tak mnie irytowała. :/
Dokładnie. W dwójce mieliśmy przynajmniej linkinparkowy motyw przewodni. W trójce Steve poszedł w mega patos jeszcze gorszy niż Zimmer w Incepcji.
Ostatnio naprawdę dobry soundtrack słyszałem w X-men First Class
Mnie tam muzyka się podobała. Tak na prawdę to jest jedyna rzecz, która mi się podobała. Ogólnie film do kitu.
film był zajebissty, a muzyka bardzo dobra, nawet po zkończeniu trylogi muzyka przypomina klimat transformersów.