Takie filmy jak "Transformers @" kręci się dla rozrywki widzów, a nie dla pseudointelektualnego rozważania. Chcecie czegoś ambitnego to zajmijcie się sztuką.
dokladnie jedyna sensowna wypowiedz i mnie tez to wkurza bo ogladajac jakikolwiek film wie sie predzej mniej wiecej o czym jest jaki to gatunek itp wiec po co madralinscy to ogladaja a potem wyzywaja? nie rozumiem chyba nie licza na cos innego w koncu normalne jest ze tego typu filmy bazuja glownie na efektach cala reszta (aktorstwo, fabula) nie maja az tak wielkiego znaczenia (bynajmniej w moim odczuciu moze sie myle...)
To faktycznie film, który bazuje tylko i wyłącznie na efektach na pewno jest filmem, na którym ludzie prości się rozluźnią, tutaj nie jestem w stanie zaprzeczyć.
Film bazujący tylko na efektach to Gówno w ładnym papierku a nie film. i tyle :-P
Skoro ten film dla was w żadnym stopniu nie jest rozrywką to macie klapki na oczach :)
to jest rozrywka, ale baaardzo KIEPSKA,
dobra rozrwyka byl pierwszy film Transformers,
Zemsta upadlych to po prostu kupa ;)
kino rozrywkowe też trzeba umieć tworzyć
nie chodzi o to żeby zalać widza głupotą, hałasem i dennymi dialogami
to nie jest kino rozrywkowe to syf udający film
jak to taki wielki syf to czemu OGLĄDASZ JUZ DRUGĄ CZĘŚĆ?
tak tak, wiem jesteś debilem
"kino rozrywkowe też trzeba umieć tworzyć"
Zgadzam się a Bay robi to bardzo dobrze
"nie chodzi o to żeby zalać widza głupotą, hałasem i dennymi dialogami"
Denne dialogi, hałas ? Nie dostrzegłem... ten film miał być mądry ?
"to nie jest kino rozrywkowe to syf udający film"
Jeśli to nie film to jakim cudem leciało w kinach i zarobiło tak dużo pieniędzy? Hmmm no jestem ciekawy dlaczego... Może dlatego, że ten film dostarcza ogromnej rozrywki ale ludzie ograniczeni z klapkami na oczach tego nigdy nie dostrzegą bo nie potrafią rozróżniać gatunków filmów.
Dla dzieciaków które oglądają "Power Rangers" też je uważają za świetną rozrywkę. W przypadku "Transformersów" jest identycznie. Tylko dzieci może trochę większe.
"Denne dialogi, hałas ? Nie dostrzegłem... ten film miał być mądry ?"
No to chyba na innym filmie byłeś. Czy ten film miał być mądry? No nie wiem, wiem tylko że był głupi i pusty! To jest taka pusta piękność z nawalonym makijażem na twarzy. Ten makijaż tylko sprawia, że wygląda sztucznie. A bez niego jest strasznie. A nie wszystkim może się to podobać. To czemu poszedłem do kina, z dwóch powodów. Bo sugerowałem się pierwszą częścią i żeby samemu móc ocenić ten film! A tego, bez względu na to, jakimi przekleństwami byście nie operowali, mi nie zabronicie!
szczerze nie rozumiem calej klotni o film (jakikolwiek) jednym sie podoba i go ogladaja innym sie nie podoba i krytykuja (kazdy ma prawo) ale po co kazdy kazdemu uswiadamia jakies wlasne racje to nie wiem bo watpie zeby krytykujacy przekonal osobe ktorej sie film podobal ze ma racje lepiej wie itp i odwrotnie xd
Ja pier.... już na serio nie masz się czego doczepić nie ? Teraz makijażyk Megan mu się nie podoba hahah
nie odpowiada wam film to po h*j go ogladaliscie i mowicie jest do dupy??? jak wam cos nie odpowiada to po cholere piszecie tu posty??? najwidoczniej jestescie dziecmi z autyzmem :( idzcie lepiej przezuccie sie na cos bardziej madrego np. teletubisie!!!