PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645955}

Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 102519
3,2 27 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Już nie mogę się doczekać zapewne genialnego soundtracku Steve'a <3
We wszystkich częściach Transformers, ciarki mnie przechodziły podczas słuchania tak cudnych
jego utworów.

Dawid190419

Soundy Linkin Parka też nie były złe, na zakończenie KAŻDEJ części można jeszcze te 3-4 minuty posiedzieć, żeby sobie posłuchać :)

ocenił(a) film na 7
Lody01

Steve Jablonsky - Truck <3

jacek123

Właśnie są już jakieś soundtracki? Bo te z 3 to była miazga dałem za nie 4 oceny wżyej

Filips19

Nie ma. Parę dni temu Jablonsky upublicznił zdjęcie swojej orkiestry i napisał, że dopiero zaczynają nagrywać soundtrack. Wszystkie dotychczasowe utwory z TF4 to fejki stworzone przez fanów ;)

ocenił(a) film na 8
jacek123

brzmi jak John Murphy - The Surface Of The Sun zwłaszcza pod koniec
fejk jak nic chociaż całkiem niezły

ocenił(a) film na 5
Dawid190419

muzyka jak zawsze genialna! Ale ja najbardziej czekam na kawałek Lockdowna :)))))

Agniecha

Agniecha- jaki kawałek Lockdown'a ?

Dawid190419

Powiem szczerze, że trochę zabrakło mi w tej części muzyki Steve'a. W poprzednich częściach a zwłaszcza w 3 była to muzyka przewodnia. Nie przyzwyczaiłam się w całym cyklu ,,Transformers'' na jakby.... piosenki z tekstami jak Imagine Dragons- Battle Cry (nawet niezły kawałek). Więc mogę powiedzieć, ż jestem trochę nienasycona jeżeli chodzi o muzykę. Aha! I jeszcze myślałam, że na końcówkę puszczą jakiś utwór LP najlepiej z najnowszego albumu ,,The Hunting Party''. W końcu LP towarzyszyło ,,Transformers'' przez wszystkie części. No ale cóż... wszystko uległo zmianie. Można to traktować jako nową trylogię. Może wyjść z tego coś fajnego.