Film o 18-latku podrywający 28-latke na statku który uderza w jedyną górę lodową w promieniu 100 km², i to w 3D! Już widzę te wysokiej jakości, 3D bąbelki które DiCaprio wydaje kiedy tonie w głębi oceanu :)
W filmie akurat jest dużo momentów, które można przerobić na 3D, chociażby rozlewanie się wody po pokładzie i statku, pękanie różnych przedmiotów itp itd... Moim zdaniem, pomysł dobry, chyba sam się wybiorę do kina, bo do tej pory miałem okazję oglądać Titanica na Polsacie
zakończenie, kto by go nie znał? ten film ma być tylko przerobiony, więc jak już ktoś idzie to tylko dla efektów :) chyba, że ja o czymś nie wiem i to ma być inna wersja?
cóż, niektórzy nie oglądali na pewno : )
np. moja koleżanka oglądała całe prócz zakończenia, bo hce je poznać w kinie
Tak naprawdę nie wierzyłem że ktoś nie zna zakończenia tego filmu, tak jak nie przypuszczam by ktoś nie wiedział że np: Vader jest ojcem Luka.
No ale też ciekawą masz koleżankę, zacząć oglądać film którego nie obejrzysz do końca. Po co więc w ogóle oglądała cokolwiek z Titanica?
Bo wie, że zakończenie jest smutne i nie chce go poznać. Ona myśli, że Jake (?) przeżył. ;D
A i ja nie wiem, że Vader jest ojcem Luka. :D Znaczy już wiem :P
Nie wiesz że Vader jest ojcem Luka !? To co Ty jeszcze robisz przed kompem! Szybko do najbliższej wypożyczalni filmów, bierz Episode V i oglądaj od zaraz!
Wypowiedzi na poziomie. Nie wierzę, że jest ktoś, kto słyszał o Titanicu ,a nie ma pojęcia, jak się skończył. No chyba, że jakieś "hot 13", które za to doskonale orientują się, z kim aktualnie spotyka się Justin Bieber. Takim osobom radziłabym w ogóle nie brać się za oglądanie tego filmu.
z reklam w Polsacie można było wywnioskować jak się kończy film ;p tak, że jak ktoś się uchował przez tyle lat to albo super 'szczęście', albo jest 'bardzo' spostrzegawczy, albo tak jak pisała Ewka jest to ktoś z hot13 i pozostaje współczuć.
No ciekawa projekcja.
Tymczasem Leo ma 23 lata, a Kate 22 (a gra 17-latkę).
Teraz, po 11 latach od tej wypowiedzi, oglądając ich amory w IMAX 3D, możesz się czuć jak pedofil.
I nigdy, przenigdy nie spoileruj zakończeń filmów, bo zawsze znajdzie się ktoś, kto jeszcze nie widział i to po prostu chamskie.
Np. obecnie najbardziej chcesz obejrzeć "Książę Persji", "Kac Vegas" i "Drużyna A".
- No jak tooo? Przecież są stare i wszyscy już je widzieli!!!!
Ja mam je obejrzane. No to cyk spoiler każdego:
Tylko debile zdradzają zakończenia filmów, bezinteresownie psując innym oglądanie, bo trzeba być naprawdę głupim żeby zakładać że wszyscy wszystko widzieli, jeśli jest wystarczająco stare, lub znane.
Proszę bardzo.