PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=187}
7,3 788 tys. ocen
7,3 10 1 788438
7,3 84 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Titanic 3D!

ocenił(a) film na 8

Film o 18-latku podrywający 28-latke na statku który uderza w jedyną górę lodową w promieniu 100 km², i to w 3D! Już widzę te wysokiej jakości, 3D bąbelki które DiCaprio wydaje kiedy tonie w głębi oceanu :)

użytkownik usunięty
kuropop

W filmie akurat jest dużo momentów, które można przerobić na 3D, chociażby rozlewanie się wody po pokładzie i statku, pękanie różnych przedmiotów itp itd... Moim zdaniem, pomysł dobry, chyba sam się wybiorę do kina, bo do tej pory miałem okazję oglądać Titanica na Polsacie

kuropop

fajnie, że zdradziłeś zakończenie : )
niektórzy się na pewno ucieszą.

ocenił(a) film na 9
Gangelus

zakończenie, kto by go nie znał? ten film ma być tylko przerobiony, więc jak już ktoś idzie to tylko dla efektów :) chyba, że ja o czymś nie wiem i to ma być inna wersja?

robert15ryba

cóż, niektórzy nie oglądali na pewno : )
np. moja koleżanka oglądała całe prócz zakończenia, bo hce je poznać w kinie

ocenił(a) film na 8
Gangelus

Tak naprawdę nie wierzyłem że ktoś nie zna zakończenia tego filmu, tak jak nie przypuszczam by ktoś nie wiedział że np: Vader jest ojcem Luka.
No ale też ciekawą masz koleżankę, zacząć oglądać film którego nie obejrzysz do końca. Po co więc w ogóle oglądała cokolwiek z Titanica?

kuropop

Bo wie, że zakończenie jest smutne i nie chce go poznać. Ona myśli, że Jake (?) przeżył. ;D

A i ja nie wiem, że Vader jest ojcem Luka. :D Znaczy już wiem :P

ocenił(a) film na 8
Gangelus

Nie wiesz że Vader jest ojcem Luka !? To co Ty jeszcze robisz przed kompem! Szybko do najbliższej wypożyczalni filmów, bierz Episode V i oglądaj od zaraz!

kuropop

Nie oglądałem ani jednej części Star Warsów, ale zamierzam to nadrobić (kiedyś) :P

Gangelus

Wypowiedzi na poziomie. Nie wierzę, że jest ktoś, kto słyszał o Titanicu ,a nie ma pojęcia, jak się skończył. No chyba, że jakieś "hot 13", które za to doskonale orientują się, z kim aktualnie spotyka się Justin Bieber. Takim osobom radziłabym w ogóle nie brać się za oglądanie tego filmu.

użytkownik usunięty
Gangelus

jasne, jasne ;)

ale jasne w sensie Titanica, czy SW, bo się zgubiłem? ;D

użytkownik usunięty
Gangelus

w kwestii twojej koleżanki ;)

nie chcesz to nie wierz, ale to prawda xD

ocenił(a) film na 9
Gangelus

z reklam w Polsacie można było wywnioskować jak się kończy film ;p tak, że jak ktoś się uchował przez tyle lat to albo super 'szczęście', albo jest 'bardzo' spostrzegawczy, albo tak jak pisała Ewka jest to ktoś z hot13 i pozostaje współczuć.

robert15ryba

nie 13, ale 15 . A co do reklamy, to chyba się nie natknąłem, albo nawet nie pamiętam ;p

kuropop

Nie 28 latkę a 17 latkę... A to ze Winslet wygląda tam na więcej to mówi sie trudno.

kuropop

No ciekawa projekcja. 
Tymczasem Leo ma 23 lata, a Kate 22 (a gra 17-latkę).

Teraz, po 11 latach od tej wypowiedzi, oglądając ich amory w IMAX 3D, możesz się czuć jak pedofil. 

I nigdy, przenigdy nie spoileruj zakończeń filmów, bo zawsze znajdzie się ktoś, kto jeszcze nie widział i to po prostu chamskie.

Np. obecnie najbardziej chcesz obejrzeć "Książę Persji", "Kac Vegas" i "Drużyna A".

- No jak tooo? Przecież są stare i wszyscy już je widzieli!!!! 
Ja mam je obejrzane. No to cyk spoiler każdego:

Tylko debile zdradzają zakończenia filmów, bezinteresownie psując innym oglądanie, bo trzeba być naprawdę głupim żeby zakładać że wszyscy wszystko widzieli, jeśli jest wystarczająco stare, lub znane.
Proszę bardzo.