Może mi ktoś powiedzieć czy to prawda znalazłam w internecie kilka wiadomości, ale nie wiem czy są prawdziwe czy to tylko kit. Na film web nie ma żadnej wiadomości o czymś takim. Może mi ktoś pomóc??
No właśnie!!!To jest ta druga część czy nie ,bo na YouTube można znalżć zwiastuny, ale tylko po angielsku. Może ten film wyświetlali tylko w Ameryce ale się nie przyjął,nie spodobał czy coś?
Zac Efron ma zamiar napisać scenariusz do Titanica 2,wiec ten co napisałaś teraz,raczej nieistnieje....buhahaha juz to widze...Efronn...ech...zal
W tym ,,zwiastunie'' były sceny z innych filmów np. ,,Romeo i Julia'' .
A nawet jak będzie takie coś to nie w Polsce
po za tym Jack by był ponad 10 lat starszy... no bez przesady grając w 'Titanic' miał 23 lata, grając w 'Titanic Two The Surface' - bo taki był tytuł na YouTube - by miał około 34 lat.?
Przecież to widać, no chyba, że nałożą mu jakąś tapetę. ;\
no to obejrzyj sobie deppa jako willy wonke ;d
daliby rade spokojnie, leonardo az tak sie nie zmienil:)
ale spokojnie, titanic 2 to tylko taki dżołk;)
haha willy wonka. xDD
kilka lat temuy będąc na tym w kinie z klasą nie wiedziałam kto gra. xd No w sumie wtedy też tak nie interesowałam się aktorami itp.
Ale... ALE ciekawie nie powiem, ciekawie by się obejrzało titanic 2, NAWET jeżeli jest totalną głupotą. ;d
Ach,no to szkoda.A już miałam nadzieje.Z drugiej strony dobrze.Gdyby zrobili drugą część nie mogłabym po jej obejrzeniu obejrzeć spokojnie znów pierwszej.Druga byłaby napewno o wiele gorsza i nie miałaby już tego czaru.Wszystko by popsuła.Dzieki Wam za info ;)PzDr ;D
mi sie wydaje ze to prawda.
bo mam trailer i jest bardzo wiarygodny.
ten sam lektor co zawsze do wszystkich trailerow mowi i wątpie zeby to byl kit bo nie wierze zeby im sie chcialo robic taki trailer.
Nie chcę nikogo obrażac, ale pomyślcie trochę............. Jak może byc Titanic 2 ???????? Czy wy na serio ....wierzycie w takie głupoty???
No ludzie ,,,litości!!
Jeżeli ktoś oglądał filmy z Leonardo to widzi jasno i wyraźnie , że to zmontowane sceny z jego filmów.
A filmem ,w którym ponownie zagra Leonado i Kate będzie "Revolutionary Road"- dokładnie nie znam daty premiery- jakoś na początku 2009 roku.
Titanic 2: The Surface to zwykły fake... Co do Revolutionary Road.. Dokładnie będzie to listopad lub grudzień 2008. W Polsce prawdopodobnie zobaczymy film w styczniu 2009, ewentualnie w lutym.
Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale kiedys widziałam reklame (nie w necie) filmu "Titanic 2". Chciałam nawet znaleźć, ale nigdzie dostać nie mogłam
Ja już sam nie wiem... Znalazłem wiarygodne trailery... A niszczyć taką historię... No bo to przecież na faktach... A co by Rose powiedziała gdyby jeszcze żyła... Rzeź.... To będzie trzeba zrobić sabotaż na planie zdjęciowym jeśli to prawda....... I will kill everybody who maczał w tym palce!
jeśli jednak to było złożone z kilku filmów to przyznaje dałam się nabrać na początku! :)
to jest prawda titanic 2 bedzie. przeciez jacka wyciagneli z wody w bryle lodu nie sadze ze ktos by byl tak dobry i zrobił film który pokaazuje jak go znajduja pod woda i wyciagaja a pozniej odmrazaja. i jak stoi nad grobem rose.. tak wiec ja uwazam ze to prawda
` Jak wierzycie w takie głupoty, to musicie nieźle mieć w główkach poprzewracane. xD
Wszystko to jest po prostu dobrze zmontowane i tyle.
A gdyby powstał 'Titanic2' to na 99% byłby to kompletny niewypał. Titanic jest niepowtarzalnym i jednym z najlepszych filmów w historii, a druga część i ciągnięcie historii Jacka Dawsona, byłoby naprawdę idiotyczne. ;)
na jednej ze stron - nie chcę tu reklamować, jest pokazane kawałek po kawałku z jakich filmów (około 20) zmontowany jest ten trailer oraz jakim cudem udało im się komputerowo zrobić Dawsona w lodzie. z tym filmem to jeden wielki kit, gdyż nawet Cameron podał tą sprawę do sądu.
A dajcie spokój ;) to, co krążyło na youtubie to była zlepka najróżniejszych filmów z Leonardem w roli głównej i niezwykła robota kogoś, kto się na tym zna :))
fragmenty na You Tube są zmontowane z pierwszej wersji zakończenia nagranej przez Camerona do Titanica i innych filmów DiCaprio. Więc taki film jak Titanic 2 nie istnieje.
Jeśli ktoś chce mieć rzeczywiście ciekawy efekt to polecam obejżeć Titanika a zaraz po nim "Incepcje". To jest dopiero jazda, kto oglądał ten załapie :D
Istnieje:D
Ale nie polecam
http://www.filmweb.pl/film/Titanic+II-2010-559778
Leciał jakiś czas temu na (chyba) Tele 5.
Koszmar jeśli chodzi o grę aktorską, scenografię i reżyserię. Zresztą nie ma się co dziwić skoro wszechstronny Shane van Dyke go wyreżyserował i napisał scenariusz do tego gniota.