PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=187}
7,3 788 tys. ocen
7,3 10 1 788444
7,3 84 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Titanic po raz kolejny na Polsacie w poniedziałek cz.1 o 21:00 a we wtorek cz.2 również o 21:00. Szykuje nam się niezły seans :). Ja napewno obejrzę, to mój ukochany film. Już szykuję chusteczki, szczególnie na cz.2.

Lady_From_Burton_World

czekałam kiedy znowu puszczą ten film :) Zawsze go oglądam jak leci w tv.
Świetne kino, nie tylko historia miłosna ale i ludzka tragedia.

ocenił(a) film na 9
koa222

Fajnie. Ja również go zawsze oglądam. Który raz to już leci? Ciekawe co z Titanic 2? Widziałam zwiastun ^^

ocenił(a) film na 10
magda_a

A ja się załamałam bo we wtorek wieczorem nie ma mnie w domu:(((Zdąże może na końcówkę.Uwielbiam ten film i oczywiście muszę go przegapić:(
A Titanic 2-ten zwiastun jest świetny:D

magda_a

Właśnie. Ja oglądam ten film odkąd tylko zaczęli puszczać go w TV i zawsze oglądam go w dwóch częściach. A to juz nie to samo. No, przynajmniej teraz dają dzień po dniu a nie tak jak kiedyś - co tydzień.

ocenił(a) film na 8
magda_a

Mnie też to denerwuje...no, ale gdyby film był emitowany w Polsacie w całości, to trwałoby to do 1:30, m.in. dzięki bardzo, bardzo długim reklamom. W polsacie trwają one zazwyczaj ok. 20 minut..przesada moim zdaniem.

ocenił(a) film na 10
Lady_From_Burton_World

Oglądałam tydzień temu na video:) ale co z tego? W poniedziałek i w torek też będę oglądać :) jeden z nielicznych filmów, które moge ogladać codziennie...jest cudowny.

Lady_From_Burton_World

Ludzie nie róbcie sobie obciachu. Każdy normalny człowie, który choć troszkę interesuje się kinem,a tu tacy ludzie powinni być , wie, że Titanica 2 nie będzie <hahaha> bosz...zalamka xD

A co do oglądania owglądać będę :))

ocenił(a) film na 10
roxanne_3

Wszyscy wiedzą że to żarty z drugą częścią,więc się nie załamuj

ocenił(a) film na 10
_malena_

Omineło mnie coś...Jaki Tytanic 2?? A co do wieczoru w poniedziałek i wtorek to oczywiścię spędze go przed telewizorem oglądający Titanica...

_malena_

no nie jestem pewna czy wszyscy, niektore dzieci w to wierza...

Lady_From_Burton_World

boże jest~~!!! bede ogladac!!!

juz tak odliczalam kiedy bedzie, bo zawsze prawie na swieta jest i prosze!!!!!!! tylko szkoda ze zawsze w 2 czesciach po 2 jest lepsza i trzeba czekac! uwielbiam ten film jets taki wzruszajacy i pieknie przedstawiony ... :D:D

JEST!!!!! :D:D