Titanic po raz kolejny na Polsacie w poniedziałek cz.1 o 21:00 a we wtorek cz.2 również o 21:00. Szykuje nam się niezły seans :). Ja napewno obejrzę, to mój ukochany film. Już szykuję chusteczki, szczególnie na cz.2.
czekałam kiedy znowu puszczą ten film :) Zawsze go oglądam jak leci w tv.
Świetne kino, nie tylko historia miłosna ale i ludzka tragedia.
Fajnie. Ja również go zawsze oglądam. Który raz to już leci? Ciekawe co z Titanic 2? Widziałam zwiastun ^^
A ja się załamałam bo we wtorek wieczorem nie ma mnie w domu:(((Zdąże może na końcówkę.Uwielbiam ten film i oczywiście muszę go przegapić:(
A Titanic 2-ten zwiastun jest świetny:D
Właśnie. Ja oglądam ten film odkąd tylko zaczęli puszczać go w TV i zawsze oglądam go w dwóch częściach. A to juz nie to samo. No, przynajmniej teraz dają dzień po dniu a nie tak jak kiedyś - co tydzień.
Mnie też to denerwuje...no, ale gdyby film był emitowany w Polsacie w całości, to trwałoby to do 1:30, m.in. dzięki bardzo, bardzo długim reklamom. W polsacie trwają one zazwyczaj ok. 20 minut..przesada moim zdaniem.
Oglądałam tydzień temu na video:) ale co z tego? W poniedziałek i w torek też będę oglądać :) jeden z nielicznych filmów, które moge ogladać codziennie...jest cudowny.
Ludzie nie róbcie sobie obciachu. Każdy normalny człowie, który choć troszkę interesuje się kinem,a tu tacy ludzie powinni być , wie, że Titanica 2 nie będzie <hahaha> bosz...zalamka xD
A co do oglądania owglądać będę :))
Omineło mnie coś...Jaki Tytanic 2?? A co do wieczoru w poniedziałek i wtorek to oczywiścię spędze go przed telewizorem oglądający Titanica...