Nie wiem nawet co napisać...
Tu brak słów...
Powiem tyle:
W kinach niepotrzebnie zapalają już światła jak litery zaczynają płynąć.
A co do POLSAT`u to telewizji się chyba zupełnie już od pieniędzy w głowie popie**oliło nawet liter nie było, odrazu reklama!!!, rozumiem że nawet za 1sek reklam maja pieniądze ale to już naprawdę przesada, oj wielka przesada POLSAT ma u mnie za to wielki minus i spadł na najgorsze miejsce.
TVP 1 oraz TVP 2 u mnie ocena wzorowa!!!
Brak reklam i litery do końca !!!
To tyle ode mnie przepraszam, jeśli kogokolwiek uraziłem pisząc to ale są to moje osobiste odczucia.
Dziekuję za przeczytanie...
masz racje
Nie mogę się niezgodzić z Twoją wypowiedzią; co najmniej irytujące ( żeby nie powiedzieć .....) są ciągłe bloki reklamowe , które wybijają z rytmu i denerwują nawet najbardziej cierpliwego widza, ale wkurza mnie bardzo, fakt, że film zostaje zakończony nie napisami ( i jednoczesnie muzyką, która jest niezwykle ważnym elementem tego, jak i innych filmów) ale reklamą . Na mnie to działa jak kubeł zimnej wody. Popieram wszystko co napisałes.
racja!!!
wiem, że Polsat 'żyje' z reklam, ale bez przesady!!! Ta urwana obsada!!! I to nie pierwszy raz!!!
Hmmm... z jednej strony, Polsat co roku daje Titanica, więc plus. A z drugiej... reklamy! Zbliza się punkt kulminacyjny, a tu... proszek, baton i telefon. Nieee, no... to psuje całą atmosferę. A już trudno wytrzymać, kiedy reklama trwa ok. 10 minut.
Ja sondze, że w trakcie filmuw nie powinno być w cale reklam. Bo w meczu na pszykład nie ma reklam w trakcie i jest jedna pszerwa (pietnastominótowa). I morzna w tedy siku zrobić i co zjeźdź. A swojo drogo to ten cały Di Kaprio to wygląda jak pedał, a nie jak prawdziwy facet. Jak prawdziwy facet wygląda tylko Franczesko Totti.
PSssssssssssssssssss. Jakby co to Di Cario a nie Di Kaprio ( karpa to masz w majkach) a po drugie Leo jest bardzo przystojny a ten twój francesko to może pedał. Skoro twierdszisz że ci sie podoba a jesteś chłopakiem to.....wiesz
Ja sondze, że w trakcie filmuw nie powinno być w cale reklam. Bo w meczu na pszykład nie ma reklam w trakcie i jest jedna pszerwa (pietnastominótowa). I morzna w tedy siku zrobić i co zjeźdź. A swojo drogo to ten cały Di Kaprio to wygląda jak pedał, a nie jak prawdziwy facet. Jak prawdziwy facet wygląda tylko Franczesko Totti.
Popieram w całej rozciągłości!!! I jeszcze żeby to chociaż (jeśli już musi) był jeden krótki blok reklamowy - o nie - to są najczęściej reklamy, potem propozycje na czas najbliższy i znowu reklamy i tak prawie bez końca. program telewizyjny chyba powinien zmienic układ: 19:00-reklamy 19:40-chwila przerwy na migawke filmu itd.
Powiem tak, Polsat jest stacją z wszech miar żałosną, niegodną jakiejkolwiek uwagi. Maja kasy tyle, że aż im uszami wychodzi (wspomniane reklamy) a nie ruszą dupy, aby zakupić jakąkolwiek nową pozycję ku zadowoleniu telewidzów. Titanic fajny film, nie mogę zaprzeczyć, ale to, że powtarzany jest co roku jeszcze bardziej świadczy o pazerności tej stacji!!! Najbardziej wkurzyli mnie faktem, że dwóch latach przerwy, pomimo kręcenia na wszystkie strony i owijania w bawełnę, nie wyemitowali 2 sezonu serialu "24". Po co, do diaska, puszczają w obieg nieprawdziwe informacje, jakoby serial miał sie pojawić na jesieni, a tak naprawdę nie wydadzą ani grosza, bo szkoda im kasy. Niedługo będzie im szkoda, jak stracą wszystkich telewidzów, a pieniędzmi będą mogli się do bólu napchać- z takim podejściem zyczę im powodzenia:/
Fajnie by było się umówić w całym kraju, że Polsatu nie będziemy oglądać:-) Wtedy by coś zrobili po jakimś czasie. Ale to by nie wypaliło, więc kicha:-)
Na Polsacie trafiaja sie fajne filmy (bede im do konca zycia wdzieczna za wyemitowanie Titanica...;)))) ale pominmy juz to ;)) ale generalnie wkurza mnie ta stacja. Komercha, sepia kazda zlotowke z kazdej sekundy reklam ktore trwaja u nich czasami do 15 min!
A gdzies słyszałem, że jacys reżyserzy czy inni goście związani z kręceniem filmów chcieli coś zrobić żebu uznać puszczanie reklam w trakcie filmu za łamanie praw autorskich. i w sumie to mają rację i dla mnie to jest jak najbardziej logiczne. Przeciez wstawiając reklamę w jakiś film "tworzą" nowy, bezsensowny film, z pastami, płynami, proszkami i słodyczami w rolach drugoplanowych.
mnie sie to podoba ;) ogladalam na TVP1 Lost i tam jak zwykle na jedynce nie bylo reklam. Tak powinno byc zawsze, chyba by mnie szlag trafil jakby co 15 min akcje przerywala pani ktorej zycie sie zmienilo bo kupila proszek czy podpaski alwaysultra :P zero reklam, ewentualnie 1 lub 2 /max 5 min!/ jak film jest bardzo dlugi. I tyle!
Na dobrą sprawę to właściwie w pierwszoplanowych, bo reklamy trwają tyle samo, co film ;)
Taki film jak Tytanic który normalnie trwa 3 godziny polsat puszcza na 2 "tury" bo połowa filmu+reklamy=czad trwania całego flimu więc nie zmieścili by go w 1 wieczór. Swoją droga to TVN czasami nie jest lepszy. Kiedy puszczą jakiś naprawde dobry film to reklamy są takiej długości że osoby z krótką pamięcią tak jak np.ja mogą zapomnieć co właśnie oglądają. Przyznam się szczerze że mi się to czasami zdarza. Kiedy jakiś czas temu puścili Harrego Pottera i Komnatę Tajemnic to reklamy były tak częste i tak długie że odebrały mi zupełnie przyjemność oglądania i bo 50 reklamie z kolei (która była w środku filmu) zastanawiałam się poważnie czy nie wyłączyć telewizora.
zgadzam się z wami ! nie tylko Polsat ale i TVN dają reklamy 5 razy w trakcie filmu ! jeszcze się film dobrze nie zaczął a tu już wyskakują relkamy :/ brak słów......
Polsat wymiata. Kiedyś zrobiła taaaaką przerwę: pół filmu w poniedziałek drugie pół we wtorek. Bo chyba reklamy by się nie zmieściły. :/
Kiedys byla zawalista sytuacja na filmie Beethoven I (na Polsacie). Otóż wiecie jak film sie zakonczyl? Wlasciciele Beethovena kladą sie spac i mowia "Dobranoc" do tych psow ze schroniska. I film : Oni sobie wychodzą z tego laboratorium , reklama, potem kladą sie i mowią "dobranoc" (jakieś 30 sekund) i napisy koncowe (5 sekund, potem reklama). Stanowcza przesada! TVP mają fajne filmy Disneya i chwala im za to ze nie puszczają reklam w trakcie! Wyobrażacie sobie np. Toy Story II z reklamami? Ty druha we, reklama, mnie masz :P