Na dwóch częściach na pewno się nie skończy ten film jest dojną krową która będzie nie źle dojona i dobrze uwielbiam Thora jest to najlepszy film ze stajni Marvela za raz po Mścicielach oczywiście.
tom hiddleston podpisał kontrakt na 5 filmów,pierwsze 3 znamy,więc pozostałe to prawdopodobnie kontynuacje :)
Może być tak, że ma kontrakt na 5 filmów ale w tych pozostałych 2 pojawi się na 5 minut? Czy musi się systematycznie pojawiać w np. co drugiej scenie? >:?
ee powiedzmy sobie szczerze - pół widowni na thorze 2 to będą napalone laski xD jeśli loki by umarł to następne filmy nie przynosiłyby już takich dochodów.a sam hiddleston swoją postać raczej bardzo lubi, więc nie sądzę żeby dał się zepchnać na 3 plan.
no nie? :D a kapitan ameryka chciałby się pojawić w thorze 2...byłoby fajnie gdyby w fazie drugiej pojawili się gdzieś hawkeye i black widow.
ja też :< ale marvel zapowiedział już wszystkie filmy do 2015. szkoda że nie będzie o nich :< może w fazie trzeciej aczkolwiek...hawkeye ma już swoje lata....
Ale popatrz jak Renner wyglądał 6 lat temu - jest szansa że mało się zmieni, a Johansson jest jeszcze młoda więc nie traćmy nadziei.
To byłby świetny film ._. Pozostaje nam czytać komiksy :c
Swoją drogą, czy Marvel nie ma zaplanowanego na 2014 jakiegoś nienazwanego projektu? :?
nienazwanego?hm z tego co wiem to powstaną takie filmy:
-iron man 3
-thor 2
-kapitan ameryka 2
-nick fury
-guardians of the galaxy
-ant-man
-avengers 2
-serial s.h.i.e.l.d
nienazwany? moze o nat mana albo nicka chodzilo??
Właśnie tak mi się wydaje :c Masz potwierdzenie tego filmu o Furym? Może tam będzie Clint albo Natasha?
A o Ant-Manie nic nie wiedziałam, pewnie o to chodziło "D Nie jestem zbyt szczęśliwa, bo nie lubię Pyma. :S
nick fury...hmm.....ten film jako jedyny chyba ni został potwierdzony :< jednak od dłuższego czasu marvel chce go nakręcić i tak widnieje na filmwebie.
co do serialu shield-robiłam sobie nadzieje że może tam będzie fury czy ktoś z avengersów,ale wygląda mi na to że to będzie pociągnięcie z wątku "item 47"
serial shield? o tym też nic nie wiedziałam, powinnam się wstydzić "D Byłoby świetnie gdyby coś takiego powstało <3
co do pociągnięcia tego wątku z Item 47 - nie mam nic przeciwko, Item mi się nawet podobał :3
...masz potwierdzenia co da Ant-Mana? Takie na 100%? :s