To jest niepotwierdzona informacja, nawet nie wiemy czy scenariusz do filmu już został napisany, co dopiero mówić, że coś już z niego wyciekło.
Plotki głosiły też, że Thor i Jane rozejdą się już w "Age of Ultron", a nic takiego się nie stało. Chociaż mam nadzieję, że tak faktycznie się stanie, jeżeli Thor ma być z jakąś kobietą to tylko z Lady Sif. ;)
no tak hiddenstone niech bedzie z lady sif mi sie wydaje ze loki cos namaci jak bedzie udawał odyna moze pojawi sie waz midgardu lub surtur bardziej obstawiam weza bo go jeszcze nie bylo co ty na to ? moglbys skomentowac moja notatke na blogu o thanosie lub bitwe 7 ?
dołaączam się do nadziei na koniec tego (jakże nudnego) związku. nie wiem jednak jak reżyser ma zamiar to ładnie wszystko rozegrać. w Avengersach i Thorze 1 i 2 Thor wydawał się zakochany po uszy.
no nie wiem moze poczuje wieksze uczucie do richarda yennifer112 i zerwie z thorem i on bedzie z lady sif ?
no to moze loki namiesza w uczuciach jane lub ja zahipnotyzuje wanda i o wszystkim zapomnij co ty na to yennifer112?
nadal mało. Sorki, że jestem wybredna, ale to musi być coś super. moze Jane zginie (tak zwana stara, dobra Avada XD)
moze zabije ja loki lub odyn lub lady sif ktory sie wnerwi ze podrywa jej faceta co ty na to lub moze surtur lub ragnarok ja zabija hmm?
ragnarok. definitywnie to. Jane chce pomóc Thorowi, rusza z nim na bitwę, odchodzi, Thor walczy, Jane w niebezpieczeństwie, Thor próbuje ja uratować, ale na próżno. To by było fajne.
Nie, oznacza to tylko tyle, że robi/robiła (teraz wypadłem z tematu) kiedy thor stracił część mocy i zajął się machaniem toporem. Raczej marvel nie planuje tego wrzucać do kanonu filmowego.