Mimo, że niektórym ten film nie przypadł do gustu to ja oceniam go jak najbardziej pozytywnie i powiem szczerze, że czekałem właśnie na takie zakończenie wątku Naruto i Hinaty.
Mi nie, bo ostatni film o naruto i bez sauske. Chłopa pokazali jedynie w ujęciu przez kilka sekund jak byli dziećmi w szkole.
Szczerzę to ja już mam dość tego wątku z Sasuke, który ciągnie się przez większość dwóch serii anime o Naruto. Ja właśnie oczekiwałem porządnego filmu o relacjach Naruto z Hinatą i się nie zawiodłem :)
Szczerzę to wątek z sauske był najlepszy w całej serii i niestety na końcu zniszczyli cały motyw z nim związany. Cały czas miałem nadzieje na walkę naruto vs sauske i jej nie było na końcu serii.
Sam naruto był mdły i wszystkie odcinki z nim przesuwałem po jakimś czasie, ciągle gadał o przyjażni itp
No cóż każdy ma prawo lubić co innego. Ja obie serie Naruto obejrzałem w dwa miesiące, więc można powiedzieć że jestem na bieżąco z odcinkami. Uważam Naruto za jedno z lepszych anime jakie oglądałem do tej pory i to czego brakowało mi w poprzednich seriach dostałem właśnie w tym filmie. Musze jednak przyznać że też czekałem na walkę Naruto vs Sasuke, ale anime jeszcze się nie skończyło, więc może w którymś z końcowych epizodów taka walka będzie.
Jako fan Naruto ktore ogladam od jakichs 4 lat i czytajac mange znaczy sie czytalem dopoki sie nie zakonczyla powiem Ci iz ta walka .....................................................SPOILER (jezeli nie chcesz to dalej nie czytaj :D ) sie odbedzie po zakonczeniu wojny :)
Dzięki za info :) Wiem, że ta walka się odbędzie bo dzięki uprzejmości pana o nicku karbaro dowiedziałem się już co będzie w dalszych odcinkach anime i powiem szczerzę że już nie mogę się doczekać :)
Widzialem ten post i tam napisane bylo iz Naruto wygrywa lecz tak naprawde jest miedzy nimi remis gdyz leza oni nie majac juz sil i rozmawiaja ze soba tracac Naruto prawe ramie a Sasuke lewe ;)
To co będą bez rąk? W tym The Last: Naruto The Movie oboje posiadają po dwoje rąk, a i w zwiastunie Boruto wydaje się, że maja komplet rąk.
Tsunade przygotowala im cos w stylu protez, ktore wiadomo jak to w swiecie naruto sa jak prawdziwe rece ;)
zauwaz ze obaj maja zabandazowane rece ktore stracili
Ano rzeczywiście, dopiero teraz zwróciłem na to większą uwagę. Czyli w sumie te protezy będą jak prawdziwe ręce i nie będzie im to przeszkadzać w formułowaniu znaków? A mam jeszcze jedno pytanie odnośnie Sakury i Sasuke tzn. czy w mandze jest pokazane jak oni zostają parą i biorą ślub?
co do rak to masz racje raczej a Sakura i Saske nie wiemy nic o tym jak tam midzy nimi bylo
[SPOILER] Kto czytał Naruto Gaiden, ten wie, że Sasuke i Sakura maja córkę. Trzeba przyznać, że niezbyt urodziwą wedlug mnie, bardziej przypomina Karin i nosi okulary, pod koniec Naruto Gaiden przebudza ona Sharingana.
Nie wiem, czy ty czytałeś mangę czy tylko PRZEGLĄDAŁEŚ? Tak, obaj stracili po ręce, Naruto poddał się transplantacji ręki z kolei Sasuke pozostał bez ręki, bo tak wybrał.
Była przeciez walka Naruto vs Sasuke -.- To, ze nikt nie zginął nie oznacza, ze jej nie było.
goci_17 a ja się w pełni z tobą zgadzam. Długo czekałem na to aż Naruto poczuje coś do Hinaty. Ale warto było czekać.