PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=312016}
5,9 280 tys. ocen
5,9 10 1 279876
5,5 38 krytyków
Testosteron
powrót do forum filmu Testosteron
ocenił(a) film na 6
wlochacz

Lejdis dałam 5, Testosteronowi - 6.

ocenił(a) film na 10
wlochacz

A ja wolę Testosteron ;] Śmieszniejszy i ciekawszy .

ocenił(a) film na 3
edzia_12

nie wiem skąd takie wysokie noty ma Testosteron. Lejdis było dużo lepsze.

ocenił(a) film na 2
dancewithangel

tez mi sie tak wydaje, Testosteron 2, Lejdis 3.

gob

Wg mnie testosteron zasluzyl na pewna 7 :D A Lejdis bylo dla mnie cienkie :/ co prawda troche sie posmialam, ale odbre filmy maja to do siebie ze sie je dlugo po emisji pamieta :D I ja tak pamietam Testosteron!

wlochacz

Testosteron - 5
Lejdis - 7

tyle w tym temacie ;)

ocenił(a) film na 9
fenek91

Testosteron dostal ode mnie 9 a lejdis 6.

wlochacz

Lejdis - 5
Testosteron - 3

ocenił(a) film na 6
wlochacz

W 100% " Testosteron" jest lepszy od "Lejdis" !!!

wlochacz

Oba świetne ale myśle że lepsze było 'Lejdis'.

wlochacz

Oba świetne ale myśle, że lepszy był 'Lejdis'.

ocenił(a) film na 8
wlochacz

lejdis 9 ...............
testosteron 8 ............
;p

wlochacz

Wg mnie lepsze były Lejdis ;D

ocenił(a) film na 8
nati_15

myślę, że nie ulega wątpliwości, iż to "Testosteron" jest lepszy. Jak ktoś nade mną już wspomniał, w stu procentach lepszy... "Lejdis", to marna produkcja, z beznadziejną obsadą, bez paru wyjątków oczywiście (Adamczyk, Szyc). Strasznie sie wynudziłam, poza tym przeżywałam piekło na ziemi słuchając, pożal się Boże, wyzwolonej, pewnej siebie Korby...

ocenił(a) film na 9
Diamond19

myślę, że nie ulega wątpliwości, iż to "Testosteron" jest lepszy. Jak ktoś nade mną już wspomniał, w stu procentach lepszy... "Lejdis", to marna produkcja, z beznadziejną obsadą, bez paru wyjątków oczywiście (Adamczyk, Szyc). Strasznie sie wynudziłam, poza tym przeżywałam piekło na ziemi słuchając, pożal się Boże, wyzwolonej, pewnej siebie Korby... ---> podpisuję pod tym rękami i nogami ;]

187

Nie zgodzę się z tym, że w Lejdis jest beznadziejna obsada. Oprócz wcześniej wspomnianego Adamczyka i Szyca świetne były też m.in. Różczka i Dereszowska, która zachwyciła mnie tak wspaniałą kreacją Korby. Poza tym bardzo fajne teksty, całkiem niezła muzyka - znacznie lepsza niż w Testosteronie, ale każdy ma inny gust, więc oczywiście nie narzucam ci mojej opinii.

ocenił(a) film na 1
nati_15

Lejdis o 1000% :))

<za krotki >

ocenił(a) film na 7
BigMovieFan

taaaaaaaaa lejdis w 100% !!! swietna obsada, swietne teksty ... dobry film na "babski wieczor"

i <za krotki >

wlochacz

Wiadomo, że Lejdis!!! :D Ode mnie ma 10 za texty i za super aktorów i fabułę :)

nova

Wg mnie to pytanie retoryczne. Tego nawet nie da się porównać. Lejdis jest totalnie do bani. Zła obsada, życie wzięte chyba z Mody na sukces (bo nie z Warszawy:)), scenariusz chyba na podstawie książek o miłości za 5 zł w kiosku. Żenada totalna. A najgorsza rola to chyba Korby. Obejrzałam do końca tylko dlatego, by przekonać się, jak dobry pijar miał ten film.
A testosteron..mhm..bardzo dobry film. Najlepsza polska komedia ostatnich lat. Nie można się nudzić na tym filmie.

ocenił(a) film na 10
nova

Witam.Nie zgodzę sie a nawet przeciwnie:Testosteron 10 a ten drugi,przeciętny film ocenię na 3,5 za kilka ciekawych scen i tekstów.Obydwa filmy w gatunku "komedii z przesłaniem",jednak Lejdis badziej sztuczna i nienaturalna,za bardzo widać wzorowanie się na typowo amerykańskich produkcjach,zakończenie najbardziej sztuczne jakie widziałem,film można obejżec ale bez fajerwerków,na które każdy kinoman liczy.Testosteron rewelacja,jest kilka rzeczy które drażnią ale całość robi wrażenie.Zajebiste dwie sceny:psychodrama odstawina przez Stavrosa:)i Fistach z kobieta z Piły wypas,zabiły mnie te dwie sceny,!!polecam pozdro

wlochacz

a mi bardziej podobał się Testosteron! przynajmniej było kilka śmiesznych dialogów. w lejdis - prawie zero.

audrey_

Zdecydowanie "Lejdis".

ocenił(a) film na 9
wlochacz

Może jestem mało kobieca(patrz awatar:),bo uważam,że Testosteron to lepszy film. Po obejrzeniu lejdis miałam tylko jedno odczucie KOBIETY TAKIE NIE SĄ!To jakaś ściema i w dodatku nieśmieszna.

pakocudowna

hehe,ja tez tak uwazam,beznadziejna szmira...:)))heheh

ocenił(a) film na 2
kaprawa_dama

Testosteron - 2
Lejdis - 7

ocenił(a) film na 5
CupOfCoffee

Chyba Lejdis

Moje oceny:
Lejdis - 7
Testosteron - 5

ocenił(a) film na 10
Glebacz

ostatnio usłyszałem u kumpli, że Lejdis było lepsze ... a ja powiedziałem, że Testosteron :D jeden z nich : 'my mamy lepsze gusta' ... LOL ... Lejdis to jedno duże przereklamowane nieporozumienie..!
Prócz obsady, która była wporządku ( nie rozumiem czemu niektórzy mówią, że do bani .. (?)) i kilku fajnych scen nie ma nic fajnego.. fabuła - DNO.. baby takie nie są a Testosteron opowiada o wydarzeniach, które mogły się zdarzyć w prawdziwym życiu ..

Prawdziwe oceny:
Lejdis - 4
Testosteron - 9

Chociaż dałem 10 : 1 dla Testosteronu, bo poraża mnie ( a w sumie śmieszy ) uległość tak wielu ludzi na zwykłą reklamę..

ocenił(a) film na 10
osob666

My mamy lepsze gusta, bo mi też Testosteron bardziej odpowiadał. Teksty wulgarne niekiedy, ale to dobrze. Bardziej dosadne, męskie tak zwane. Taki Szyc to w Testosteronie w bardzo prestiżowym rankingu Wojtka wspiął się na wysokie, pierwsze miejsce. Karolak - jako rockmen najlepszy. Reszta też zagrała na dobrym poziomie. Stelmaszyk to mnie bardzo pozytywnie zaskoczył. W tym gronie to tylko Dorocińskiego mi brakowało.
A Lejdis? Film bardzo przewidywalny. Krzykliwe i irytujące Różdżka i Dereszowska. Zabawne momenty były dzięki Błażejkowi - Szycz czyli :) i temu synkowi, koledze Wojtka.

W konsekwencji dla Lejdis dałem wysoką i tak 7, za Szyca.

użytkownik usunięty
Maskotek

TESTOSTERON 8
LEJDIS 3 - oprócz kasy, nie było ŻADNYCH POWODÓW BY ROBIĆ TEN FILM

ocenił(a) film na 2
wlochacz

Jak wielu innych tutaj, mówię - Lejdis o dużo gorsze. Z tym, że sam Testosteron był do dupy...

ocenił(a) film na 2
MPm

Sry za to "o dużo" miało być "o wiele". Ale ze mnie pedant...

ocenił(a) film na 10
wlochacz

Testosteron jednak lepszy.
<za krótki>
<za krótki>

ocenił(a) film na 9
wlochacz

Oczywiście ze Testosteron lepszy. Bez porównania. Testosteron 9+ ( w swojej randze) Lejdis 5-

ocenił(a) film na 9
Zigu20

Zdecydowanie "Testosteron"!!!!!!!!!!!!!!!!!!