PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=567359}

Teksas - Pola śmierci

Texas Killing Fields
2011
6,1 9,0 tys. ocen
6,1 10 1 8986
4,8 4 krytyków
Teksas - Pola śmierci
powrót do forum filmu Teksas - Pola śmierci

Bardzo dobry film trzymający w napięciu z niezła grą aktorską , film na którym zatraca się poczucie
upływającego czasu i aż mnie dziwi czemu ma taką niską ocene, czy ludzie oceniający nisko ten
film wogóle go widzieli?

ocenił(a) film na 7
Jorvik_fw

Pewnie to dzieci,które uważają,że film jest nudny.Już przeczytałem parę takich komentarzy.Nie uważam się za jakiegoś dorosłego bo tak nie jest ale film mi się podobał a szczególnie gra aktorska Sama Worthingtona.

ocenił(a) film na 6
Jorvik_fw

Bardzo dobry,trzymający w napięciu film!Przeraża to,że to autentyczna historia..

ocenił(a) film na 5
dobbiacco_attersee

Dla mnie ten film jest po prostu średni, gdyż reżyserka nie odziedziczyła talentu po swoim wielkim ojcu, film w ogóle nie trzyma napięcia i wieje nudą na kilometr, a jedyne co powstrzymuje mnie przed wystawieniem temu filmowi niższej oceny to muzyka i gra aktorska Jeffreya Deana Morgana i Chloë Grace Moretz.

użytkownik usunięty
Skandal

Otóż, reżyserka zrobiła kawał dobrej roboty, ale niestety jej zmagania z tak marnym scenariuszem musiały skończyć się porażką. Film ma naprawdę dobry klimat, i to jest zasługa właśnie reżyserii, cała reszta jednak kuleje. Błąd tkwi już w samym założenia opowiadanej tu historyjki - trudno nie parsknąć śmiechem, kiedy okazuje się, że morderstw nie dokonywał wcale jakiś przebiegły i trudny do schwytania psychopata perfekcjonista, jak się to wmawia widzom, lecz para nierozgarniętych, kompletnych gamoni.
Jeśli film jest "na faktach" powinien opowiadać o partactwie i lenistwie policjantów prowadzących to dochodzenie, ale w scenariuszu zrobiono z nich bohaterów. Wyszło idiotycznie.

ocenił(a) film na 8
Jorvik_fw

Ja też się właśnie zastanawiam skąd ta niska ocena.Nudny? W życiu!

ocenił(a) film na 8
Jorvik_fw

Zgadzam się z przedmówcami...film ma klimat i niezłą grę aktorską.

ocenił(a) film na 6
Jorvik_fw

A ja się za to zastanawiam kto zatwierdza opisy do filmów na tym portalu? Na dwa opisy każdy podaje inne dane, że już nie wspomnę, że spoilerują sobie bez krępacji. Żenada.

Jorvik_fw

Ludzie, którzy nisko oceniają ten film zapewne tak jak ja uważają, że film jest nielogiczny.

ocenił(a) film na 4
Jorvik_fw

Nawet najlepsze na świecie aktorstwo nie uratuje słabego filmu. To nigdy nie powinien być główny argument.

ocenił(a) film na 6
Jorvik_fw

Nie wiem jak było 6 lat temu, ale teraz średnia ocen to ponad 6 a to bardzo dobry wynik.