Bardzo dobry film trzymający w napięciu z niezła grą aktorską , film na którym zatraca się poczucie
upływającego czasu i aż mnie dziwi czemu ma taką niską ocene, czy ludzie oceniający nisko ten
film wogóle go widzieli?
Pewnie to dzieci,które uważają,że film jest nudny.Już przeczytałem parę takich komentarzy.Nie uważam się za jakiegoś dorosłego bo tak nie jest ale film mi się podobał a szczególnie gra aktorska Sama Worthingtona.
Bardzo dobry,trzymający w napięciu film!Przeraża to,że to autentyczna historia..
Dla mnie ten film jest po prostu średni, gdyż reżyserka nie odziedziczyła talentu po swoim wielkim ojcu, film w ogóle nie trzyma napięcia i wieje nudą na kilometr, a jedyne co powstrzymuje mnie przed wystawieniem temu filmowi niższej oceny to muzyka i gra aktorska Jeffreya Deana Morgana i Chloë Grace Moretz.
Otóż, reżyserka zrobiła kawał dobrej roboty, ale niestety jej zmagania z tak marnym scenariuszem musiały skończyć się porażką. Film ma naprawdę dobry klimat, i to jest zasługa właśnie reżyserii, cała reszta jednak kuleje. Błąd tkwi już w samym założenia opowiadanej tu historyjki - trudno nie parsknąć śmiechem, kiedy okazuje się, że morderstw nie dokonywał wcale jakiś przebiegły i trudny do schwytania psychopata perfekcjonista, jak się to wmawia widzom, lecz para nierozgarniętych, kompletnych gamoni.
Jeśli film jest "na faktach" powinien opowiadać o partactwie i lenistwie policjantów prowadzących to dochodzenie, ale w scenariuszu zrobiono z nich bohaterów. Wyszło idiotycznie.
A ja się za to zastanawiam kto zatwierdza opisy do filmów na tym portalu? Na dwa opisy każdy podaje inne dane, że już nie wspomnę, że spoilerują sobie bez krępacji. Żenada.
Nawet najlepsze na świecie aktorstwo nie uratuje słabego filmu. To nigdy nie powinien być główny argument.