postacie które sie pojawiły w tym filmie co zrobilibyscie zeby wygladali jak postacie z gry
bez zmiany obsady
Steve Fox - Z nim się nic nie da zrobić. Wogóle nie podobny.
Heihachi - W grze był bardziej napakowany.
Raven - Z nim nic nie trzeba robić, jest podobny do Ravena z gry.
Christie - Nie kojarze jej z gry. W których częściach była?
Bryan - Nawet.
Eddy - Chyba najbardziej odwzorowana postać.
Jin - Przede wszystkim trzeba zmienić fryz.
Yoshimitsu - Najbardziej podobny do Yoshimitsu z Tekkena 3. Nie wiem co zmienić, bo w każdej części wygląda inaczej.
Nina i Anna - Bo ja wiem? Chyba podobne do tych z gry. Nie wiem, bo rzadko nimi gram.
Miguel Rojo - Jego też nie kojarze.
Dragunov - Może być.
O Kazuyi i Marshallu Lawie nie będę się wypowiadał.
Jin -to porażka,jako aktor,mały,lalusiowaty gnojek.No sorry ale myślałem,że ktoś bardziej ''kompetentny'' Jina Kazamę zagra..
Christie- nie używa capoeiry!O co kaman?!Chociaż nadrabia w sumie dupą.
Siostrzyczki -mogłyby być mniej zwinne a bardziej drętwe jak w grze.Tutaj są za dobre..
Eddy -za mało go w ekranizacji.A jest to postać bardzo charakterystyczna.
Dragunov- może byt..
Rojo -kto to jest?
Yoshi-może byt..
Heihachi-myślę,że Tagawa pasuje do tej roli
Raven-najlepiej pasujący,choć przed laty uważałem,że Snipes byłby idealny do tej roli
Coż..czekam na nast.część,w której wystąpią:Paul,Hwoarang,Feng Wei,Julia:) a także Lee,Lei Wulong,Ling Xiaoyu i ciekaw jestem Guna,reszta mnie nie obchodzi..
link:http://hwoarang-tekken.bloog.pl/
Jakby Steve się ogolił 2 razu ;d i fryz ucharakteryzowali by tak żeby wyglądał w grze to byłoby dobrze
Tego Jina trzeba by dopakować chociaż.
Kazuya to porażka totalna. Zgolić wąsa, zapuścić włosy.
Ogolić Steve'a, dać mu perukę :P
Co do strojów - były naprawdę OK.
Ale strój Niny wyszedł fatalnie!
Christie jak to ktoś słusznie zauważył nadrabia dupą, ale brak Capoeiry razi. Doszkolić dziewuchę! :)
Ale to że Christie nie walczyła capoeira było celowe... jak zauważyliście każdy walczył innym stylem, dlatego też nie zrobili tak żeby dwie postacie walczyły tym samym stylem walki... postawili na różnorodność