Pytam osoby ktore wiedza cos o tej grze a nie jakichs osiedlowych mistrzow ktorzy nigdy nie byli na jakimkolwiek wiekszym turnieju i uwazaja sie za najlepszych graczy na swiecie w ta gre. Wedlug mnie najlepsi sa : Law,Bob i Lili.
Dla mnie zawsze dwiema najlepszymi postaciami w Serii Tekken był King i Paul , a głównie Paul
"Pytam osoby ktore wiedza cos o tej grze a nie jakichs osiedlowych mistrzow ktorzy nigdy nie byli na jakimkolwiek wiekszym turnieju i uwazaja sie za najlepszych graczy na swiecie w ta gre. Wedlug mnie najlepsi sa : Law,Bob i Lili."
To chyba ty jesteś "osiedlowym mistrzem" i nigdy nie byłeś na większym turnieju w tekkena. Jestem najlepszy w woj. lubelskim i powiem ci, że każda postać jest tak samo dobra, chyba że się zna trzy ciosy na krzyż i jedzie kapuchą. Ja osobiście lubię karcić Pandą cwaniaczków, którzy grają Lawem, Eddym i innymi kapuściarskimi typkami, a moja standardowa postać to pan random ;)
Ja tam jakoś zawsze miałam upodobanie do Paula ;) choć jest to raczej kwestia treningu ;)
Wozny_Grozny chyba w snach jestes najlepszy w woj. lubelskim, bo ja jakos sobie nie przypominam zeby byly mistrzostwa woj. lubelskiego w tekkena. W lutym jest turniej w Lesznie,jak bede mial czas i kase to sie wybiore. A Ty bedziesz ?
Jeżeli nie wiesz nic o turniejach w lubelskim, to musisz być młodym graczem. Ja jestem starym weteranem wyjadaczem tekkena i pamiętam czasy mistrzostw w tekkena 2. Obecnie nie uczestniczę w turniejach z powodu braku czasu, ale jeżeli będę miał wolny czas to z chęcią wybiore się do Leszna. Jak możesz, to powiedz coś więcej o tym turnieju.
Wozny_Grozny wejdz na forum psx extreme albo backdash.pl tam masz wszystkie informacje na temat tego turnieju. Wspomne tylko ze wystapi w nim Polska czolowka tekkena z Mattem i devilem na czele.
Powiem tak, gram w tekkena od cześci #2 i w następujących częściach grałem danymi postaciami:
Tekken 2: Kazuya, Bruce
Tekken 3: Bryan
Tekken 4: Steve, Jin
Tekken 5: Jin, Feng, Heihachi
Tekken 6: Lars, Jin
A ja powiem tak, że przyznam tu koledze rację, iż każda postać jest tak samo dobra o ile potrafi się grać, jednak osobiście preferuję w tekkenie 6 grę Alisą : )
http://i80.servimg.com/u/f80/14/10/09/69/alisa710.jpg
W tekkenie 6 jak się okazało nie ma słabych postaci, każdym mozna coś ugrać, co pokazał Di grając panda i bijąc polska i europejską czołówkę a także Tokis bijący ludzi Zafiną.
każdym da się rozwalić "lepiej bym sprecyzował to pytanie kogo styl najbardziej Ci się" najbardziej to Lee
Lee jest dobrą postacią, ma bodajże najlepsze wall carry w grze, tylko dość trudne do wykonania. Gracz o nicku FightingGM świetnie gra Lee, poszukaj sobie jego walk na YT.
Ja grałem we wszystkie części od 1-6.
Teraz gram w 6 ale moimi najlepszymi graczami są:
Paul,Law,Eddy,Chrysti