PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123698}
5,6 19 tys. ocen
5,6 10 1 19449
3,6 10 krytyków
Tekken
powrót do forum filmu Tekken

Pytam osoby ktore wiedza cos o tej grze a nie jakichs osiedlowych mistrzow ktorzy nigdy nie byli na jakimkolwiek wiekszym turnieju i uwazaja sie za najlepszych graczy na swiecie w ta gre. Wedlug mnie najlepsi sa : Law,Bob i Lili.

ocenił(a) film na 8
Alpa_Chino89

Dla mnie zawsze dwiema najlepszymi postaciami w Serii Tekken był King i Paul , a głównie Paul

użytkownik usunięty
Alpa_Chino89

"Pytam osoby ktore wiedza cos o tej grze a nie jakichs osiedlowych mistrzow ktorzy nigdy nie byli na jakimkolwiek wiekszym turnieju i uwazaja sie za najlepszych graczy na swiecie w ta gre. Wedlug mnie najlepsi sa : Law,Bob i Lili."

To chyba ty jesteś "osiedlowym mistrzem" i nigdy nie byłeś na większym turnieju w tekkena. Jestem najlepszy w woj. lubelskim i powiem ci, że każda postać jest tak samo dobra, chyba że się zna trzy ciosy na krzyż i jedzie kapuchą. Ja osobiście lubię karcić Pandą cwaniaczków, którzy grają Lawem, Eddym i innymi kapuściarskimi typkami, a moja standardowa postać to pan random ;)

ocenił(a) film na 7

Ja tam jakoś zawsze miałam upodobanie do Paula ;) choć jest to raczej kwestia treningu ;)

ocenił(a) film na 2

Wozny_Grozny chyba w snach jestes najlepszy w woj. lubelskim, bo ja jakos sobie nie przypominam zeby byly mistrzostwa woj. lubelskiego w tekkena. W lutym jest turniej w Lesznie,jak bede mial czas i kase to sie wybiore. A Ty bedziesz ?

użytkownik usunięty
Alpa_Chino89

Jeżeli nie wiesz nic o turniejach w lubelskim, to musisz być młodym graczem. Ja jestem starym weteranem wyjadaczem tekkena i pamiętam czasy mistrzostw w tekkena 2. Obecnie nie uczestniczę w turniejach z powodu braku czasu, ale jeżeli będę miał wolny czas to z chęcią wybiore się do Leszna. Jak możesz, to powiedz coś więcej o tym turnieju.

ocenił(a) film na 2

Wozny_Grozny wejdz na forum psx extreme albo backdash.pl tam masz wszystkie informacje na temat tego turnieju. Wspomne tylko ze wystapi w nim Polska czolowka tekkena z Mattem i devilem na czele.

Alpa_Chino89

Powiem tak, gram w tekkena od cześci #2 i w następujących częściach grałem danymi postaciami:
Tekken 2: Kazuya, Bruce
Tekken 3: Bryan
Tekken 4: Steve, Jin
Tekken 5: Jin, Feng, Heihachi
Tekken 6: Lars, Jin

ocenił(a) film na 1
vego234

aha

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 4
Alpa_Chino89

A ja powiem tak, że przyznam tu koledze rację, iż każda postać jest tak samo dobra o ile potrafi się grać, jednak osobiście preferuję w tekkenie 6 grę Alisą : )
http://i80.servimg.com/u/f80/14/10/09/69/alisa710.jpg

ocenił(a) film na 2
Nesscafe11

W tekkenie 6 jak się okazało nie ma słabych postaci, każdym mozna coś ugrać, co pokazał Di grając panda i bijąc polska i europejską czołówkę a także Tokis bijący ludzi Zafiną.

ocenił(a) film na 6
Alpa_Chino89

Lili, DJin

ocenił(a) film na 2
Alpa_Chino89

Asuka :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
Alpa_Chino89

każdym da się rozwalić "lepiej bym sprecyzował to pytanie kogo styl najbardziej Ci się" najbardziej to Lee

ocenił(a) film na 2
FromWest

Lee jest dobrą postacią, ma bodajże najlepsze wall carry w grze, tylko dość trudne do wykonania. Gracz o nicku FightingGM świetnie gra Lee, poszukaj sobie jego walk na YT.

ocenił(a) film na 6
Alpa_Chino89

dzięki

FromWest

Ja grałem we wszystkie części od 1-6.
Teraz gram w 6 ale moimi najlepszymi graczami są:
Paul,Law,Eddy,Chrysti

ocenił(a) film na 7
FromWest

Myślałem już że nie ma nikogo poza mną kto uważałby Lee za numer 1

użytkownik usunięty
Alpa_Chino89

Bob, Hworang, Bruce a z pań chyba tylko Alisa i może jeszcze Zafina

użytkownik usunięty

jeszcze Lars

ocenił(a) film na 4
Alpa_Chino89

dal mnie najlepsi byli king armorking i eddy

ocenił(a) film na 3
Alpa_Chino89

Hwoarang, Yoshimitsu, Zafina.

użytkownik usunięty
Alpa_Chino89

moim zdaniem Bob, Hwoarang, Lili, Lars

użytkownik usunięty

może jeszcze Eddy Gordo

ocenił(a) film na 1
Alpa_Chino89

Hwoarang forever jesli o mnie chodzi :)

ocenił(a) film na 4
Alpa_Chino89

Zawsze Hwoarang, King, ostatnio od 6 wlasnie Lili i Bob

ocenił(a) film na 7
Alpa_Chino89

Dla mnie Tekken skończył się na Tag Tournament i to jedynce.

ocenił(a) film na 4
Mayuki

Ominęło cię najlepsze ale ok. Dla mnie Hwoarang i King.

Alpa_Chino89

Hwoarang,Jin,Paul,Jack-6,Lei

Arturek22

moim zdaniem w seri tekken najlepsze bylo 9
postaci oto one : lars mokujin jin deviljin bob ganryu hworang jack-6 i lili