PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609699}

Ted

2012
6,5 277 tys. ocen
6,5 10 1 277094
6,2 50 krytyków
Ted
powrót do forum filmu Ted

Witam Czy ten film wyjdzie z normalnym lektorem albo dubbingiem??.Ale nie z ivoną?.;p

gooorrrg

na pewno wyjdzie, nigdy nie wychodzi z tzw. Ivona to jakiś cymbał swtawia do sieci film z ivo..

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
gooorrrg

Jeśli nie nadążasz z czytaniem napisów to szczere wyrazy współczucia.

u1pawel

Nadążam tylko że film z napisami to jak lizać się z laską przez szybę ;p

ocenił(a) film na 6
gooorrrg

Film z lektorem to jak lizać się z laską przez szybę ;p

gooorrrg

To zalerzy jaki film się ogląda,np.Leona nie wyobrażam sobie z lektorem-Głos Oldman-a W filmie jest kosmiczny jak i Reno powala vokalem:)
Jest wiele film6w kt6re Lektor niszczy moim zdaniem...
Pozdrawiam!

massta_SS

99% wszystkich filmów z lektorem. Na obecną chwilę chyba tylko sobie przypominam "Jaja w Tropikach" z ostrym, dosadnym lektorem mi się podobały.

ocenił(a) film na 7
pitusmetallica

polecam też lektora w wydaniu dvd Pulp Fiction ;)

u1pawel

Też nie lubię napisów, bo czytanie filmu jest irytujące i prawie nie można zobaczyć gry aktorskiej, mimiki itp tylko ciągłe skupienie na napisach. Plusem napisów to to, że słychać głos aktorów, ale ja tak mam, że jak słucham głosu takiego lektora to mi się wszystko stapia i już słyszę jakby oni normalnie mówili po polsku. Natomiast dubbing w filmach to kompletna porażnka jak dla mnie nadaje się tylko do bajek, gdyż głosy do filmów często są źle dobrane brzmią śmiesznie i karykaturalnie.

sandrusiek_vanillka

To widocznie masz duże problemy z czytaniem skoro nie zauważasz gry aktorskiej czy mimiki.

miko1356

Kątem oka coś widać - wiadomo ale nie ma porównania gdy jest normalnie lektor dla mnie różnica jest duża i nie mam problemów z czytaniem ...

ocenił(a) film na 6
sandrusiek_vanillka

Łatwiej też podszlifować Angielski : )

użytkownik usunięty
miko1356

Jak czytam, że komuś napisy nie pozwalają skupić się na filmie lub przeszkadzają w jego odbiorze to opadają mi ręce. To smutne na swój sposób.
Ja z napisami oglądam tak ze 3 na 4 filmy, a seriale to wszystkie. Animacje za to preferuję w dubbingu. ;)

ocenił(a) film na 9
gooorrrg

mam szczera nadzieje ze nikt za lektory ani dubbingi sie w tym przypadku nie wezmie, zdecydowanie ten film tylko z napisami, wogole jak mozna ogladac filmy z lektorem albo jeszcze lepiej dubbingiem;/ Seth MacFarlane to najlepiej grajacy glosem aktor na swiecie, jego glos to 90% zartu w jego produkcjach, lektor zagłuszy wszystkie zabawne sytuacje, a wcisniecie dubbingu sprawi ze film bedzie tragiczny (polski dubbing jest tragiczny - jedynie w epoce lodowcowej byl znosny, cala reszta to dno i wierccie glebiej...)

a jesli chodzi o film to 3 raz wlasnie go ogladalem i mnie zabija, co z tego ze cam rip i nic nie widze ;p macfarlane jest kosmiczny, jego zarty mi sie nigdy nie znudza, pozdro

ocenił(a) film na 9
gooorrrg

ja tam wole oglądać w oryginale przynajmniej napisy nie rozpraszają a lektor nie zagłusza

ocenił(a) film na 6
rafal4489

do you speak english?

gooorrrg

jest juz wersja z lektorem, prosze bardzo filmy*a33*pl/ted-2012/
zamiast * wstaw .

gooorrrg

http://www.mrknow.pl/videos/ted-2012-2/#axzz2E04zr8Nf

gooorrrg

Teda tak samo jak Family Guya nie wolno oglądać z lektorem, połowa uroku gagów leży w głosie Setha!