PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609699}

Ted

2012
6,5 277 tys. ocen
6,5 10 1 277102
6,2 50 krytyków
Ted
powrót do forum filmu Ted

Dziwię się Mili Kunis, że gra w czymś takim. W tak głupiej komedyjce spodziewać by się
można raczej Kate hudson albo innej Lopez. Ale Mila?

secretlove

widzialam ją w dwóch filmach: Czarnym Łabędziu i To tylko Seks, i w tym pierwszym filmie miała jakąś moc przyciągania, jej postać intrygowała i czułam niejaki niepokój, taki jaki czuła główna bohaterka (grana przez Portman, teraz juz nie pamietam imion), a teraz? To tylko Seks i Teda, mysle ze spokojnie można wrzucić do worka "niewymagajacych wiele komedii", rola napewno mniej ciekawa i bardziej prostolinijna (w Tedzie, czy TtS), ale coz, realia realiami, kaska będzie za film.

ocenił(a) film na 8
secretlove

Nie wiem czy wiesz ale Mila współpracuje z Sethem Macfarlanem od początku Family Guya podkładając głos pod Meg. Poza tym nie wiem czy oglądałeś/-aś ten film ale naprawdę nie jest głupi. Jest świetną satyrą współczesności. Od religii poczynając na popkulturze kończąc. Pozdrawiam. :)

ocenił(a) film na 9
secretlove

masz racje. mila to rewelacyjna aktorka. widac tez po jej rolach i fimografii. jest zbyt ambitna na ten film.
litosci czlowieku

secretlove

Jak film mi się nie podobał to sądzę, że Mila się wybroniła w tym filmie i zagrała świetnie. No przynajmniej bardzo dobrze. Jak się jest dobrym aktorem to się umie zagrać we wszystkim.