PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=680342}

Ted 2

2015
6,2 115 tys. ocen
6,2 10 1 115031
4,2 29 krytyków
Ted 2
powrót do forum filmu Ted 2

Czemu nie ma Milii w filmie? Co sie stało z jej bohaterką? Co jak co, ale pasowała do tej komedii :D

ocenił(a) film na 9
sznapsiarz

Strasznie się zdziwiłam oglądając trailer, myślałam że w 2 też będzie grała :(

ocenił(a) film na 10
sznapsiarz

Mila jest w ciąży i dlatego nie gra. Też mnie to denerwuję , ale nic na to się nie poradzi. Mam tylko nadzieję , że w filmie jakoś normalnie wyjaśnią Jej brak

feliks35

Mila już urodziła 30 września 2014, ale zapewne ciąża właśnie była powodem nieobecności w trakcie kręcenia Teda 2 :) Szkoda :)

feliks35

Może wyjaśnią to tak że pojechała w jakiś wyjazd służbowy. To by mogło wypalić jeżeli akcja działa się w przeciągu kilku dni ale jeżeli Ted stara się o dziecko to nie wiem czy tyle to potrwa :)

ocenił(a) film na 10
FF7manifo

Zastanawiająca jest jeszcze postać Amandy. Według zwiastuna we trójkę będą w jakieś kawiarni i widać , że dogaduję się dobrze z Johnem. Obawiam się , że całkowicie oleją postać Lori i znajdą mu nową laskę czyli Amandę.

feliks35

Może to taki test na Johna że się w niej zakocha podczas gdy Lori nie ma w domu. Lori i John po ślubie są więc uważam że nie zrobią tak że się rozwiedli.

feliks35

genialny humor, wspaniała obsada. Kto jeszcze nie widział, można za darmo tutaj:
youtube com/watch?v=3xITCl-1Hqo

sznapsiarz

I bardzo dobrze, że jej nie ma, laska gra sztywno jak drzewo, zrobiła karierę tylko bo pochodzi z narodu wybranego, ale aktorka z niej marna, wyglądem tez nie powala

ocenił(a) film na 8
marquerite

od kiedy Ukraina jest narodem wybranym? raczej jej nominacje i nagrody się z tobą nie zgodzą http://www.filmweb.pl/person/Mila+Kunis-40560/awards oraz tytuł najseksowniejszą kobietą 2013 roku według FHM http://film.onet.pl/plotki/mila-kunis-najseksowniejsza-kobieta-2013-roku-wedlug- fhm/8pdqp :)

nieznajomy43

Człowieku urodziłeś się wczoraj, przecież od dawna już wiadomo wszem i wobec, że Mila jest Ukrainką żydowskiego pochodzenia dlatego miedzy innymi z powodu swojego pochodzenia ona i jej rodzice musieli uciekać z Ukrainy do USA, sama o tym wspominała w jednym z wywiadów, ona najseksowniejszą kobietą?, taaa z której strony? ci co dają te tytuły za seksapil, komuś kto go nie posiada i nagrody za grę aktorską często marnym aktorom, to chyba mają klapki na oczach lub są nieżle opłacani przez tego komu dają tytuł- wiesz np. że żeby dostać gwiazdę w aleji slaw w Hollywood wcale nie wystarczy mieć osiągnięć w showbiznesie, ale jeszcze za tą gwiazdę zapłacić, za darmo Ci jej nie dadzą, czyli to tak jakbyś sam sobie przyznał tą gwiazdę, z tymi nominacjami i nagrodami zapewnie jest podobnie- wystylizowana- makijaz, włosy, super ubranie- wygląda nieżle- zresztą przy takim zestawie i pieniądzach to nawet z Kopciuszka można zrobić księżniczkę- a widziałeś jej zdjęcia w poplamionym jedzeniem dresie i bez makijażu, ten niby seksapil od razu gdzieś znika bo go nigdy nie było- te wszystkie niby piękności z Hollywood są takie piękne bo zrobione, a bez tej oprawy całej oprawy wygladają gorzej niż niejedna zwykła dziewczyna, taka prawda, tak jak już napisałam wyżej, nic specjalnego wyglądem nie powala ani grą aktorską-takie jest moje zdanie-a te tytuły możesz sobie w skarpetki włożyć

ocenił(a) film na 7
marquerite

I jak zwykle musiał znaleźć się ktoś, kto nie umie poradzić sobie z zazdrością/zawiścią.

BlakJoint

Uwierz mi nigdy, przenigdy niczego nikomu nie zazdrościłam i zazdrościć nie będę, zawistną osobą też nie jestem, opisuje tylko prawdę i stan faktyczny

ocenił(a) film na 6
marquerite

marquerite przykro mi ale dowody temu przeczą, nie ma co sie martwić zazdrość ludzka rzecz

azazel_913

Dowody, jakie dowody, zazdrość jaka zazdrość?napisał

marquerite

napisałam już , że nigdy nikomu niczego nie zazdrościłam, nie zazdroszczę i zazdrościć nie będę, a Wy w kółko swoje, że Tobie czy innym się podoba wasz wybór, wasza sprawa, mnie się ta dziewczyna nie podoba i jest słabą aktorką, a swój sukces zawdzięcza tylko temu ,że jest żydówką, taka prawda i już, wolno mi kogoś lubić lub nie, a niektórzy z uporem maniaka będą wciskać mi jakieś kity o zazdrości, znasz mnie? wiesz jaka jestem osobą, a facet jak facet się ze mną nie zgodzi bo myśląc o niej nie myśli głową, a inną częścią ciała

ocenił(a) film na 6
marquerite

to że ci się nie podoba wcale mnie nie dziwi ale na jakiej podstawie sądzisz że jest słabą aktorką ?
i dlaczego według ciebie skoro jest niby żydówką to dzięki temu musi odnosić sukcesy, czy w bycie żydem wpisane jest odnoszenie sukcesów? osobicie za żydami nie przepadam ale do mileny i jej gry aktorskiej nic nie mam, bo zwyczajnie nie ma się czego czepiać.
i to że jestem facetem to nie oznacza że oceniam ją podług cycków i tego że na nią lece (no może w 30% podług tego )

azazel_913

Sądzę, że jest złą aktorką na podstawie filmów które z nią obejrzałam, gra jak kawał drewna, jest sztywna i nienaturalna, Mila nie jest niby żydówką tylko JEST żydówką bo sama o tym mówiła w wywiadzie i to, że jej rodzina musiała uciekać z Ukrainy własnie ze względu na to, że byli szykanowani z powodu swojego pochodzenia, ja tam do nich nic nie mam, ale takie niestety są fakty, zanim coś napiszesz poczytaj trochę na dany temat żeby nie pisać głupot

czy w bycie Żydem wpisane jest odnoszenie sukcesów?

Myślę, że trochę tak, a trochę nie, ale tak stawiam, że 70 procent ich odnosi sukcesy właśnie ze względu na pochodzenie i to, że mają głowę na karku i są dobrzy w różnego rodzaju interesach, Żydów jest mało na świecie bo tylko 16 milionów, a wszędzie ich pełno i zajmują najlepsze stanowiska w każdej branży, w polityce, w bankowości, w handlu, oczywiście w trzęsą całym show-biznesem w USA, polityką zresztą też, wspierają i finansują Obame i dzięki nim wygrał wybory prezydenckie, a myślisz dlaczego Polacy do dzisiaj nie mają zniesionych wiz do USA, jak większość krajów Europy jest z wiz zwolniona, bo Żydzi się na to nie zgadzają, taka prawda

A o Hollywood można powiedzieć to, że tak jak napisałam, branża filmowa w Stanach należy do nich, Żydzi stworzyli Hollywood, to oni założyli pierwsze wytwórnie i studia filmowe i tam rządzą i wspierają swoich bez względu na to czy ktoś ma faktyczny talent aktorski czy nie, dlaczego żadnej polskiej aktorce czy aktorowi obecnie nie udaję się tam zaistnieć? bo Żydzi Polaków nie lubią i nigdy nie dadzą im poważnych ról w Hollywood, nasi aktorzy wcale nie są tacy żli jak się mówi i potrafią grać, a tam im nie wychodzi, ciekawe czemu, Rosati gra co najwyżej prostytutki i się jeszcze z tego cieszy, Alicja Bachleda-Curuś, miała zrobić wielka karierę i co i nic, Szyca, Karolaka wycięli z jakiś filmów, Adamczyk próbował zdobyć rolę nie udało się, a to mówią Żydzi, że nasi maja zły akcent, a tamto, a owamto, bleblebleeeee, jakoś aktorzy z innych państw grają w Hollywood, z Meksyku, Dani, Szwecji, Francji, Hiszpanii, Włoch, Chin, Indii, Wielkiej Brytanii, Irlandii, Rosji, Kanady, Australii i wiele innych krajów dużo by pisać, dawniej trochę tam grała Pacuła, ale wielkiej kariery niestety nie zrobiła, Figura coś tam próbowała tez z marnym skutkiem, jeszcze największą karierę z Polaków zrobiła Pola Negri, ale to było dawno i nieprawda, w Hollywood może zrobić karierę najwyżej aktorka czy aktor pochodzenia polskiego, ale urodzony np. w USA, Kanadzie, Australii, ale nie taki prawdziwy Polak, tak nas traktują, szkoda gadać

azazel_913

Jeszcze jedno, nawet patrząc na jakiego aktora czy aktorkę nie podejrzewałbyś, że może być Żydem z pochodzenia, a póżniej czyta się biografie tej osoby i dowiaduje się, że pochodzi z narodu wybranego, nawet nie wiesz jak dużo ich tam jest, mogą mieć dwoje rodziców Żydów, albo matkę lub ojca, co drugi aktor czy aktorka w Hollywood ma żydowską krew, faktów nie zmienisz, wpisz sobie w wikipedię czy Google aktorzy, reżyserzy, producenci Żydowsiego pochodzenia w USA czy Hollywood to zobaczysz ile ich jest, szczęka Ci opadnie, nawet niektórzy czarnoskórzy aktorzy tez się do nich zaliczają

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_actors
https://pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Ameryka%C5%84scy_%C5%BBydzi

ocenił(a) film na 6
marquerite

JA PIERDZIELE INWAZJA ŻYDÓW !!! ale serio ok żydów jest pełno wszędzie - racja, ale bez przesady. sama wspomniałaś że jest ich ogólnie mało gdzieś z 16 milionów i do tego większość siedzi w izraelu (chyba z ponad 8 milionów) także raczej nie może ich być tak pełno wszędzie. Poza tym polaków również jest pełno na świecie i z tego co wiem żydzi nie planują się bawić w wampiry z blade'a czy hydrę z avengers i zdobywać świat. Po twoim opowiadaniu wnioskuje że raczej za nimi lekko mówiąc nie przepadasz, ok rozumiem też za nimi nie przepadam, ale to nie powód by od razu tworzyć teorie spiskowe rodem z filmów amerykańskich. Często się okazuje że jakiś znany aktor ma żydowskie, polskie lub inne korzenie. A w kwestii wiz to sądzę że nasz naród podobnie jak żydzi nie jest specjalnie lubiany.
Podsumowując żydzi skąpe gnoje- ok, jest ich pełno i dbają tylko o swoje - w większości tak, chcą zdobyć świat - nie sądzę albo poprostu im to słabo idzie
A zaczeło się od gry aktorskiej i zajebistego tyłka mili kunis a kończy się przerabianiu żydów w tajną wybraną nacje zdobywającą świat, nieźle
I jeszcze jedno - skorupko i serafinowicz (w połowie) też polacy

ocenił(a) film na 6
azazel_913

a i jeszcze do sławy polski w hollywood - polski film Ida coś ci mówi ?

azazel_913

Ja pier........, z twojej wypowiedzi widać, że jesteś zielony jak szczypiorek i jeszcze mało wiesz o świecie i życiu, gadasz głupoty po prostu i tak naprawdę wcale nie zrozumiałeś sensu mojej wypowiedzi, a co do filmu "Ida", antypolski film, który opowiada o tym jak Polacy mordowali Żydów, no i co z tego, że dostał Oskara, filmy które gloryfikują Żydów i opowiadają o ich cierpieniach zawsze tą nagrodę otrzymują, niezły przykład sławy Polski w Hollywood dałeś, nie ma co, pokasz mi film który otrzymał Oscara, a opowiada o cierpieniu narodu polskiego, ups chyba takiego filmu nie ma, o wizach do USA dla Polaków napisałam prawdę, Mila Kunis nie ma wcale zajebistego tyłka, wcale tyłka nie ma, cycków zresztą też, do Żydów nic nie mam jak napisałam, tak w ogóle to są mi obojętni i nie tworze żadnych teorii spiskowych tylko opisuję prawdę i rzeczywistość, jeżeli Ty nie masz o czymś pojęcia lub nie wiesz czegoś na jakiś temat to nie oznacza wcale, że to nie istnieje, Żydzi nie chcą zdobyć świata, JUŻ TO ZROBILI, dawno temu zresztą, mało ich, a wszędzie ich pełno zazwyczaj tam gdzie są duże pieniądze obracane i w tym właśnie jest ironia, której z mojej wypowiedzi nie wyłapałeś, w Hollywood nie często tylko zawsze ktoś ma korzenie żydowskie, o wile mniej jest tam nie-Żydów, gojów, Izabella Scorupco nie jest w połowie Polką, tylko jest Polką, jak miała 7 lat to wyjechała z matka do Szwecji, tyle mam do napisania na te wypociny, żegnam, pa

marquerite

Żyjesz w niewiedzy kolego, to tyle co mam Ci do napisania

ocenił(a) film na 6
marquerite

zanim zacznę skorupko jest w pełni polką a ta połowa miała dotyczyć serafinowicza także sorry

Co ty pi**szysz, h*j mnie obchodzi jakaś rzekoma dominacja żydów nad światem czy co tam napisałaś, tematem była mila kunis, a konkretnie jej brak w Ted 2 a nie jej drzewo genealogiczne. Jak chcesz urządzać dyskusje dotyczące żydów i podbojów świata (w które nie potrzebnie dałem się wciągnąć) to se znajdź inną stronę. Mila Kunis ma zajebistą dupe i cycki i dziwiło by mnie gdyby jakieś dziewczynie też się spodobały, także ok. Odnośnie filmu Ida to szczerze mówiąc pisałem po omacku, nie wiem o czym jest ten film, czy jest ciekawy, po prostu nic. Podałem go jako przykład i z tego co piszesz nietrafiony - ok, mój błąd, ale polski jest, sukces odniósł, a to że beznadziejny to cóż, tak bywa.
Więc jeśli chciałaś coś napisać o milenie to się nie sugeruj tym że jest żydówką i dlatego trzeba ją zgnoić, bo gra role w filmach naprawdę dobrze a jej pochodzenie ma z tym niewiele wspólnego.

marquerite

Wpisy takie jak Twoje przywracają mi wiarę w społeczność filmweba. Dziękuję! :-)
I... jako facet zgadzam się absolutnie ze wszystkim.

Mila jest całkowicie przereklamowana w każdym aspekcie. Tak samo Kaley Cuoco.

Pozdrawiam.

Spiff

Kaley Cuoco? A kto to? Czego "dokonała"?

ocenił(a) film na 6
valonna

też mnie to ciekawi

azazel_913

serio? a o czym jest "Ida" i kogo wynosi na piedestał?

ocenił(a) film na 6
RyczPie

nic nie wynosi na piedestał i według mnie raczej słaby film, a podałem go bo w ameryce się nim zachwycali

azazel_913

Jakie dowody? że co? że wyraziła swoje zdanie? akurat ma sporo racji i się z nią zgodzę. Jeśli ktoś już ma coś więcej do powiedzenia niż "jest ładna i dlatego dobrze, że gra w filmach" to już musi oznaczać wielce jaką zazdrość...pf, żenujące.

ocenił(a) film na 6
Robaczek_12

zdanie?? że połowa znanych aktorów to z pochodzenia żydy i przejmują władze nad światem jak w jakieś kreskówce ?! dajcie spokój czy żydówka czy nie dobrze gra w filmach i wygląda świetnie(nie podłóg tego oceniam jej grę aktorską). napisanie że gra źle i poparcie tego jej żydowskim pochodzeniem jest po prostu genialne. jak chcecie krytykować pochodzenie i narodowość to nie tu

azazel_913

Tak zdanie: "I bardzo dobrze, że jej nie ma, laska gra sztywno jak drzewo, zrobiła karierę tylko bo pochodzi z narodu wybranego, ale aktorka z niej marna, wyglądem tez nie powala"

No a z tym co potem napisałeś to również racja. Nie wiem jak trzeba być ograniczonym i nie znać świata by nie wiedzieć, że żydzi już są potęgą i mają władze praktycznie wszędzie i dlatego nie przez przypadek połowa aktorów i aktorek jest z pochodzenia żydowskiego. A kto tu kogo krytykuje? nikt, tylko takie są fakty a to ty się oburzasz bo ktoś śmie powiedzieć coś złego na temat narodowości twojej aktoreczki( która do tego gra marnie) i gdyby w grę wchodził tylko talent i uroda to by było jeszcze z setki tak popularnych dziewczyn jak Kunis, no ale to że jest żydówką robi swoje, w końcu całe Hollywood to żydzi i illuminaci.

ocenił(a) film na 6
Robaczek_12

właśnie w takie deszczowe dni jak ten gdy nie mam co robić wchodzę na filmweb aby poczytać takie brednie jak te i się pośmiać. dzięki za rozrywkę :) . po prostu ch*j mnie obchodzi to że żydzi przejmują czy przejeli świat. takie przemówienia jak te możecie se wygłaszać u siebie na zjazdach czubów. no chyba że chcecie mi poprawić humor to proszę bardzo, czekam aż odpiszesz :)

azazel_913

To skoro cię to tak g....obchodzi to może nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz zielonego pojęcia. Sam zacząłeś konwersacje atakując jaką zawistną osobą jest userka marquente.
Widzisz ja zapewniam ci rozrywkę a ty mi zapewniasz zmartwienie, bo właśnie przez takich ignorantów jest jak jest i będzie jeszcze gorzej, kwestia czasu.
Bywaj ;)

ocenił(a) film na 6
Robaczek_12

eee nie ma wykładu na temat żydów, daje 2/10 na zachętę. a marquente (znana też jako pogromca żydów) sama się wkręciła w dyskusje, ja po prostu twierdze że milena gra zaj***ście i jak dla mnie może być nawet eskimosem.
a i nie martw się tak, nieważne że jesteście inni i wszyscy was wyśmiewają a próżnia między twoimi uszami jest powodem kpin, jutro będzie lepiej.
albo jeszcze gorzej :) pozdrawiam

azazel_913

Aż taki jesteś leniwy, że trzeba ci wszystko pod nos podstawiać?
Nie obchodzi mnie to z czego jest znana, tylko stwierdzam fakt, że ma racje. Nie wiem czy wiesz, ale połowa największych firm na święcie w tym firmy które istnieją u nas w PL zostały założone przez żydów ( firmy samochodowe, banki itp) Nie pałam nienawiścią do żydów, ale też każdy powinien liczyć się z tym jakimi cwaniakami są ci ludzie.
" nieważne że jesteście inni i wszyscy was wyśmiewają a próżnia między twoimi uszami jest powodem kpin, jutro będzie lepiej." o kim ty mówisz? o sobie za kilka lat? bo z nas już się żydzi śmieją, bo praktycznie już każdy dla nich robi.

ocenił(a) film na 6
Robaczek_12

a to mam pytanie, jeżeli ja też się z ciebie śmieje to znaczy że jestem żydem ? żeby się nie okazało że jestem a sam o tym nie wiem.
a swoją drogą nie boisz się tak pisać o żydach, bo pamiętaj wielki żyd wszytko widzi !!?

azazel_913

Heh...nie rozumiesz. Ty to co innego bo nie rozumiesz o czym się pisze. to to mnie nie dziwi skoro nie znasz faktów.
Nie, bo ja nie widzę w swoim pisaniu, ani w pisaniu userki marquente jakiegoś antysemityzmu. To tak, jakby Niemcy mieli się czepiać o FAKT, że Hitler był od nich.

ocenił(a) film na 6
Robaczek_12

ee coraz nudniejsze robią się te komentarze. doczepiłbym się jeszcze do czegoś, np. do "Nie, bo ja nie widzę w swoim pisaniu, ani w pisaniu userki marquente jakiegoś antysemityzmu." ,ja też bym nie widział jak bym miał klapki na oczach, ale mniejsza o to. nie wiem jak tobie ale mi ten temat i pierdoły o żydach już się znudziły (a chodziło tylko o milene), więc raczej będe kończył. Więc trzymaj się i powodzenia z żydowską apokalipsą :)

azazel_913

Przecież ty już masz klapki na oczach, wiec o czym ty piszesz? xd
Dzięki, a ja tobie życzę powodzenia w życiu nie mając pojęcia o niczym i w byciu zwykłym ignorantem dla którego niewidoczny problem znaczy, że tego problemu wgl nie ma :)

ocenił(a) film na 6
Robaczek_12

Dziękuje :)

BlakJoint

Chociaż brzmi to dość surowo to jednak marquerite ma rację. Żydzi mają na świecie duże chody. Natomiast zdjęcia Mili bez makijażu są szczerze mówiąc okropne.Ciało ma fajne,ale przy takiej Natalie Portman to jednak jest bardzo cienka pod prawie każdym względem,a urody na pewno.

awesomeone1

Zgadzam się, Natalie Portman jest i ładniejszą kobietą i lepszą aktorką od Mili Kunis, na zdjęciach bez makijażu przebija z urody Mile na kilometr, ładniej i czyściej wygląda, a nie jak ten flejtuch w poplamionym dresie z sylwetką jak u chłopaka (brak kobiecych bioder) i tak jak napisałeś, Żydzi mają na świecie duże chody, a cała branża filmowa w Hollywood należy do nich, dlatego swoich wspierają bez względu na to czy ktoś ma faktyczny talent aktorski czy nie

marquerite

Cieszę się,że się ze mną zgadzasz. A propos to Natalie przebija urodą Mile o milę,nie o kilometr :D Pozdrawiam

awesomeone1

czyli, że jednak mniej ją przebija urodą?

katatonia83

1 mila = 1,609344 kilometra,czyli przebija ją mocniej,bardziej.

marquerite

no cóż, Natalie Portman też jest Żydówką, w dodatku studiowała judaistykę i mówi po hebrajsku (tak a propo Twojej teorii spisku żydowskiego na świecie) :P

Can_dy

Ale przynajmniej jest urodziwa i potrafi grać :)

ocenił(a) film na 8
marquerite

Odpowiem jak Ted :d "WoW you make History come alive"...... Ale watpie ze zalapiesz aluzje podobnie jak 50% ludzi ogladajacy ten film.

sznapsiarz

też żałuję, że jej nie ma :D

sznapsiarz

Dzisiaj po raz pierwszy widzialam zwiastun (przypadkiem, w kinie) i jestem pozytywnie zdziwiona, ze jej nie bedzie w drugiej czesci, chociaz ogolnie trailer nie zrobil na mnie wrazenia, wiec nie wiem czy sie pofatyguje na druga czesc.