PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=875819}
6,9 84 tys. ocen
6,9 10 1 83732
6,6 60 krytyków
Teściowie
powrót do forum filmu Teściowie

W dużym skrócie, chodzą i gadają, za nimi Englert z kamerą a w tle śpiewa Baranowski, świetni Kuna z Woronowiczem, dobrzy Dorociński z Ostaszewską i wogóle scenariusz, klimat, końcówka, i zdjęcia przy napisach, nie no jeszcze do mnie nie dociera że w ciągu tygodnia zobaczyłem dwa bardzo dobre polskie filmy, Najmro i Teściowie, polecam 8/10

marckoza

Czyli duży przekaz, w tym rzecz aby w kinie w 2 godziny przeżyć emocjonalnie dużo więcej niż seans...

marckoza

To ja polecam do kompletu obejrzeć jeszcze trzeci polski film "Zupa nic" :)

monik86mk

„Kraj” też niezły

ocenił(a) film na 7
marckoza

Polecam do kompletu "Czarna owca" - kolejna dobra polska pozycja :)

ocenił(a) film na 8
marckoza

Zgadza się, mamy jakiś renesans w polskim kinie. Najpierw NAJMRO, który bardzo pozytywnie mnie zaskoczył ( w przeciwieństwie do Gangstera, który był filmem badziewnym ! ), potem Czarna Owca, a teraz Teściowie. Kto by pomyślał, że kiedyś doczekamy czegoś lepszego niż tylko komediowe gnioty klasy C.

Adiluzaczeq

No jeżeli czarna owca to renesans polskiego kina to ja dziękuje. Ten film to gniot. Najmro taki sobie. A Gangster był całkiem niezły.

ocenił(a) film na 6
marckoza

ja również obejrzałem 4 polskie filmy w ciągu tygodnia i równiez 2 z nich były bardzo dobre - Czarna Owca i Powrót do tamtych dni, natomiast Najmro i Teściowie są to dobre produkcje, ale nie równają się do ty poprzednich