PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=116327}

Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 197 tys. ocen
7,4 10 1 196959
7,6 64 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

Jestem gejem

ocenił(a) film na 10

Cześć od dziecka jestem osobą homoseksualną mam 17 prawie 18 lat. Moja rodzina o tym nie wiem i chyba nigdy nie odwarze się im o tym powiedzieć moi rodzice są staroświeccy i nie chce im tego zrobić. Chce być po prostu szczęśliwy a nie żyć w kłamstwie z kobietą.Też mam marzenia a ten film naprawdę mi się podobał był to mój pierwszy film o gejach w roli głównej.

ocenił(a) film na 2
musicalme

przygotuj sie na wieczna kazn.

ocenił(a) film na 2
musicalme

Każdy normalny człowiek, gdy mu coś dolega, idzie do lekarza. Ty jesteś nienormalny podwójnie.

ocenił(a) film na 8
musicalme

Powinieneś powiedzieć o tym rodzinie, jeśli Cię kochają to zrozumieją, jeśli nie wcześniej to później. A i tam przecież prędzej czy później się wyda, siłą rzeczy. Nie chcę Cię straszyć, tylko ustrzec przed wielkim błędem. Chcesz żyć cały czas w kłamstwie, związać się z kobietą na siłę, wbrew sobie i unieszczęśliwić ją, siebie i nie daj Boże jeszcze dzieci? Widzę że nie, więc sam już wybrałeś. Trzymam kciuki i głowa do góry bo wierz mi, mimo obaw jakie zapewne posiadasz, są na tym świecie jeszcze normalni ludzie, którzy Ciebie zrozumieją.

musicalme

Musicalme, nie martw się. W Internecie ludzie są jeszcze bardziej niegrzeczni i napastliwi niż w rzeczywistości, ponieważ wydaje im się, że są anonimowi. Nie wiem, czy odważyliby mówić Ci te okropne rzeczy w twarz. Myślę, że mimo wszystko polskie społeczeństwo się zmienia i coraz więcej ludzi zaczyna rozumieć, że homoseksualiści nie są dla nikogo zagrożeniem i że nie należy ich potępiać. Powodzenia!

tiglathpileser

I tak powinien iść do lekarza. Jest chory.

musicalme

Od tego jest konfesjonał a nie portal filmowy,nie wiem jak Was ale mnie w ogóle nie interesuje twoje życie prywatne.Fakt, że wolisz sypiać z mężczyzną niż z kobietą to twoja indywidualna decyzja,bo po co to w ogóle pisać. Takie wypowiedzi są tak samo żenujące jak te w których obraża się mniejszości.

użytkownik usunięty
jamesdawid

byle troll założy konto z którego napisze jeden temat "jestem gejem", a frajerzy się podniecają^

użytkownik usunięty

i wpisują

musicalme

nie powinieneś w wieku 17 lat podejmować takiej decyzji nie mówię, że jesteś homo albo hetero, powinieneś spróbować wszystkiego nim podejmiesz decyzję ... może znajdziesz fajną laskę i jeszcze coś z ciebie będzie, ja prywatnie uważam homoseksualizm za pewien odchył... dam wam dowcip, który wam wyjaśni o co chodzi
Gej spaceruje ulica. Nagle niebo rozchodzi się i pojawia się na nim Bog z ogromna reka wskazujaca na geja i mowi:
- Sraj !!!
Przerazony gej w poplochu sciaga spodnie i zaczyna srac. Po zalatwieniu się ubiera spodnie i spaceruje dalej. Po chwili niebo znow się rozchodzi i Bog ponownie przemawia do geja:
- Sraj!!!
Gej nie ma już za bardzo czym, zaczyna plakac, ale wystraszony stara się jak tylko może i cos tam udalo mu się wydalic. Po momencie gej zaklada spodnie i spaceruje dalej. Niebo rozchodzi się po raz kolejny i Bog znow przemawia:
-Sraj !!!
Zaplakany gej sciaga spodnie i mowi:
-Bozeee ale ja już nie mam czym!
- SRAJ !!!! Może się wreszcie nauczysz do czego dupa sluzy !

ocenił(a) film na 10
lukaszd80

Żałosne.

ocenił(a) film na 9
lukaszd80

Żalosny żart jak i ty

musicalme

A ja Ci radzę nie przejmować się kompletnie tymi wszystkimi kretynami, nie ważne co inni ludzie będą Ci mówić, nie ważne czy Cię będą oceniać czy może wspierać - i tak pozostań sobą. Chociaż sama jestem heteroseksualna to uwielbiam osoby homoseksualne, zawsze chciałam mieć przyjaciela geja:) I nie daj sobie wmówić, że jesteś chory albo "sam sobie tak wybrałeś", jesteś najzupełniej normalny i na pewno znajdziesz wspaniałego mężczyznę, z którym spędzisz życie. Życzę powodzenia))

Kedda

Dokladnie! Dobrze powiedziane Kedda!
Poza tym myslalem ze to forum jest o filmie Tajemnica Brokeback Mountain...A widze ze temat przeistoczyl sie w bezsensowna gadke. I niektorzy strasznie prowokuja. Nie ma sensu przekomarzac sie z kretynami. Dajcie sobie spokoj, po co psuc sobie nerwy na rozmowy z osobami ktore nie maja za grosz kultury i inteligencji!
Powodzenia

Amanda_Young

ale tutaj nie chodzi o prowokację... najciekawsze w homoseksualistach jest to, że oni i reszta, która im " pomaga" nie pozwala ich krytykować, nie rozumieć,nie tolerować ... czy ja muszę tolerować homoseksualizm wokół siebie ?? czy nie mogę powiedzieć ?- dla mnie homo to choroba ! nie mogę tak powiedzieć ?? oczywiście, że mogę i powiem jeszcze coś takiego - większość ludzi tak uważa, ale ostatnio wszyscy starają się być poprawni politycznie ...

lukaszd80

Bez komntarza

ocenił(a) film na 5
musicalme

hej, mam bardzo poważne pytanie do ciebie i oczekuję szczerej odpowiedzi- kiedy odkryłeś swoją orientację? kiedy zrozumiałeś to że jesteś gejem i czy odbyłeś już stosunek sexualny z kobietą?

ocenił(a) film na 7
musicalme

Po prostu razi mnie to, że dwa niepasujące do sibie puzzle robią wszystko aby pasować do siebie. a przy okazji w pakistanie jest kara śmierci za homosexualizm

musicalme

Nie martw się, nawet ten zadupiasty kraj idzie do przodu i może niedługo pary gejowskie nie będą niczym dziwnym. Najważniejsze to żyć zgodnie ze sobą.

ocenił(a) film na 8
musicalme

Popieram przedmówcę, nie martw się. Być może w tym kraju w końcu będzie tolerancja. Tymczasem ludzie tutaj wspominają o zmianie. A dlaczego ma się zmieniać? Bo jest taki, a nie inny? Bo wy mu tak karzecie? To jest dokładnie tak jak ja bym wam powiedział, że macie lubić ten kolor, którego wy nienawidzicie.
Nie wolno się zmieniać, nie można pokazywać całej hołocie, że jest się uległym i bez zdania. Zrozumcie to w końcu to nie jest choroba, ani coś w tym rodzaju, człowiek nie wybiera sobie wszystkiego. To wy jesteście chorzy, homofoby. Nawet nie wiecie kiedy pojawiły się pierwsze objawy homofobii-zaczynając od podstawówki i wyśmiewania dzieci za to, że maja ubrania po starszym bracie, lub cokolwiek, aż po zabójstwa i morderstwa! To was należy leczyć z uprzedzenia i paranoi. Geje i lesbijki mają prawo do wolności, życia. A tak nawiasem to wolelibyście rozmawiać z uprzedzonym i ograniczonym umysłowo katolem, polaczkiem spod znaku krzyża, czy z inteligentnym i wykształconym homoseksualistą? Zastanówcie się nad sobą i przestańcie gnoić ludzi, bo są inni niż plebs, którego jesteście częścią...

ocenił(a) film na 1
classical

Homoseksualizm to taka sama choroba jak pedofilia i można ją leczyć naucz się tego ignorancie.

użytkownik usunięty
musicalme

Gówno to kogo obchodzi.

ocenił(a) film na 1
musicalme

a pupa cię mocno boli ??