PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=461504}

Szybko i wściekle

Fast & Furious
2009
7,3 165 tys. ocen
7,3 10 1 164804
5,5 30 krytyków
Szybko i wściekle
powrót do forum filmu Szybko i wściekle

Tak jak w nazwie tematu.
Odpowie ktoś (najlepiej płeć rzeńska) ???

ocenił(a) film na 7
RokiCor

Ja jestem dziewczyną i uwielbiam Szybkich i wściekłych ^^ i czekam na kolejną część ;D
btw. żeńska ;)

ocenił(a) film na 7
Narvinye

a za co hmmm za akcję, same wyścigi (tak, jestem inna xD ) no i nie da się ukryć za głównych bohaterów.
Wybacz, że odpowiadam w dwóch postach. ;)

RokiCor

Za to, ze po obejrzeniu tego filmu, przez jakiś tydzień trzymały mnie emocje;) Sama nie wiem czemu;D
Poza tym. Świetna historia przyjaźni i wątek miłosny. Jeszcze do tego wyścigi, samochody, wszystko dzieje się tak szybko i adrenalina podskakuje;)
Do tego przystojni aktorzy;) I jeszcze świetna muzyka.
I nienawidzę jak jakieś zazdrosne dupki (bo to przeważnie faceci) gadają na ten film bo nie lubią Walkera, albo twierdzą, ze to film dla małolatów. Jeszcze w dodatku mają czelność twierdzić, ze to dno. Bez komentarza to zostawię bo brak słów na takich idiotów. No ale nie o tym mowa.
Ten film jest świetny! Na początku nie chciałam go oglądać bo myślałam ze to głupi film o wyścigach, jednak tak mnie zafascynował, ze po obejrzeniu mnie wmurowało na parę minut. Świetna historia, aktorzy, muzyka, auta, wyścigi. Tu wszystko jest super;)
Dziękuję.

użytkownik usunięty
Martitta_4

Zgadzam się :) ja też uwielbiam ten film za wyścigi, muzykę, atmosferę całego filmu, głównego aktora ;) i w ogóle film jest świetny! Uwielbiam szybkie samochody, a jeszcze lepiej kiedy w środku siedzi jakiś przystojniak ;);) pzdr. wszystkich fanów "Szybkich i wściekłych" PS niestety 3 część nie zafascynowała mnie tak jak pierwsze dwie, a szcególnie 2, powiem nawet ze wcale mi sie nie podobała, pewnie przez brak Walker'a ;)

RokiCor

Kocham ten film za:
* samochody i ich szybkość
* Paula Wolkera i Vin Diesela oraz Lucas Blacka
* muzykę i piosenki
* i ogólnie za wszystko, bo kocham filmy akcji :):)

Oglądałam każdą część po kilka razy i się już nie mogę doczekać
następnej :) MAm tylko nadzieję że nie będzie ten film staczał się jak American Pie :(

I za jeszce wiele innych rzeczy...

agentka_070

Zna ktoś może muzykę, która leci w niektórych fragmentach filmu? Np kiedy Brian i Toretto przyjezdżają taksówką...

RokiCor

Za Brian'a.

użytkownik usunięty
RokiCor

jestem inna...;) uwielbiam wyścigi, szybkie autka i Vina Diesela (ten głos...)

użytkownik usunięty

sorry, ale zapomniałam;/ muzyka, oczywiście

już znalazłem :) Organic Audio - Nurega jakby co :P

RokiCor

Każda z nas kocha ten film Vina Diesela i Paula Walkera :D
A tak tego jak widze nie tylko ja, bo sileana tez ze szybkośc i te autka :)

ocenił(a) film na 7
RokiCor

Hm...Ja po prosty lubię samochody :)
Gram w takie gry, jak np. Need For Speed :)
I nie widzę w tym nic dziwnego :) Inne dziewczyny wola np. Simsy <LoL2>

ocenił(a) film na 8
Ciuszek

Pewnie tak samo jak ja już nie możez się doczekać kolejnej odsłony NFS pod tytułem Undercover ;) Widziałaś już zwiastun ???

RokiCor

ojjj... za te ztuningowane Auta ^^ ajć... :D
a w NFS U juz grałam świetna gra :))

ocenił(a) film na 7
RokiCor

No właśnie nie! ;/
Zresztą w sumie to nie interesuję sie tymi zwiastunami nigdy, bo wole od razu przystąpić do gry :)))
A i tak pewnie mój braciszek skądś załatwi nową cześć jak będzie bo też w to lubi grac :)
Od niego złapałam "haczyk" :)

ocenił(a) film na 10
RokiCor

Ja uwielbiam Szybcy i wsciekli, moją ulubioną GRĄ jest NFS (wszystkie cześści). A film uwielbiam za wyścigi, i za Paula Walkera on jest świetny. ale podobałam mi sie i 3 cześćć chociaz główny aktor nie przypadł mi do gustu. Ale z niecierpliwościa czekam na następną czesć, na pewno będzie świetna.

xxAniaxx

http://pl.youtube.com/watch?v=xWQ6uBQE0EI bym powiedział ze to trailer filmu ;]

ocenił(a) film na 7
RokiCor

Nooo...Prawie jak trailer do filmu! ;]
Al efajnie ;]
Przynajmniej będzie więcej akcji! Ha! :D

ocenił(a) film na 8
Ciuszek

Może i nie jestem kobietą, ale napisze tu coś od Siebie :D
Paul Walker i Vin Diesel to przystojni faceci, pasują do tego całego wyścigowego klimatu, Vin ma niski głos, co pewnie także podoba się Paniom i jest niegrzecznym chłopcem i to właśnie jest fajne. Zresztą sami powiedzcie - nie ucieszyliście się, gdy na końcu trzeciej części zajechał Vin? Trójka to moim zdaniem porażka, facet, który gra główną rolę jest szkaradny i sprawia wrażenie nabitego w mięśniach, ale z pustą głową Amerykanina. Ani to "coś" nie jest męskie, ani przystojne ani fajne... Jak jakaś kobieta mówi mi, że podoba Jej się Paul albo Vin w Fast and Furious, to rozumiem, ale jak jakaś powie, że podoba Jej się Edek z trójki, to wpadam w zdziwienie... Dobrze, że w następnej części powrócą starzy, źli chłopcy ;)

użytkownik usunięty
HEATH_2

Heath zgadzam się z Tobą, szczególnie jeśli chodzi o to "coś" z trójki :)

RokiCor

I widzicie laski... PL4Y3R najlepiej nas podsumował :P:P

PL4Y3R forum 21 sierpnia 2008 2:28 odpowiedz zgłoś do usunięcia
blachary:P

ocenił(a) film na 7
RokiCor

-bo są szybcy i wściekli? o.O xD ............

RokiCor

te dziewczyny które kochają atrakcyjnych facetów, szybkie samochody, świetna muzykę....

RokiCor

Za Diesel'a <3

i za samochody !

Aaa!!! i z daleka ze stwierdzeniami "blachara",
kocham samochody - brat mnie tym zaraził :P
od małego majstrowałam z nim przy motorkach czy samochodach i chyba dlatego tak uwielbiam takie filmy :-D

pozdrawiam

RokiCor

Akcja akcja akcja! :D
Może nie jest to jeden z wielkich filmów oskarowych które powalają genialnym scenariuszem i psychologicznymi watkami ale ten film a właściwie pierwsza i druga część plasują się w czołówce moich ulubionych filmów.
A za co?

*akcja akcja sa sa sa ]:->
*szybkie samochody które zapierają dech w piersiach :)
*odgłosy silników
*Paul Walker
*niezły klimat

ocenił(a) film na 8
RokiCor

uważam że dziewczyny kochają F&F za to co chłopaki... ;D
a za co chłopaki kochają ... to już chyba wszyscy wiemy . ;P

RokiCor

za to co wszyscy:
fajne samochody
fajna muzyke
sexowne kobiety i przystojnych mężczyzn
dynamiczne wyścigi
i ten warkot silników :)
pozdrawiam

RokiCor

` kocham . ponieważ uwielbiam samochody ; )) .
wyścigi ; )) .
i facetow ^^ ; ppp

RokiCor

Za styl całego filmu... Za to, że jest taki "daleki" od nas... I w ogóle :P

RokiCor

1. Muzyka jest super
2. Akcja caly czas trzyma w napieciu
3. Jest watek milosny
4. Niektóre dziewczyny tez lubia sie rajcowac szybkimi furami
5. Jeden z nielicznych filmów, które mozna ogladac z chlopakiem i oboje nas zainteresuje
6. Zawsze jest jakas intryga i czarny charakter
7. Oraz przystojny glówny bohater ;)

RokiCor

Ja jestem tak jak sobie życzonodziewczyna i powiem nie kłamiąc ,że uwielbiam szybkich i wściekłych(A najbardziej ich samochody,są boskie!!!:D )

gutiti

ZA VIN DIESELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 4
RokiCor

ehhhhhh blachary, co poradzisz ;) .................

domin_4

Ostatni komentarz jest nie na miejscu. ;)
Ja lubię przede wszystkim za aktorów. Szczególnie za Rodriguez, która rzekomo w czwartej części się pokaże na barrdzo krótko.

RokiCor

1.Szybkie sportowe samochody :)
2.Paul Walker <3
3.Nielegalne wyścigi xD

ocenił(a) film na 9
RokiCor

za vin diesla!!!!!mrrr!!!!!1 za auta...za szybką akcję...za wątek o pół swiatku i nielegalnych wyscichach...

drazy

ale glupie pytanie tak jakby tylko faceci mogli na to patrzec mnie sie film podobal bo lubie filmy o autach i oczywisc bo gra tam Vin. :):)

KAOS_79

a i tylko niepytaj za co dziewczy tak lubia Diesela :):)

RokiCor

przedewszystkim chyba za to ze poniekad odzwierciedla to moje zycie.

RokiCor

....bo za szybko mija(to dobrze) i nie brakuje w nim emocji!! moim zdaniem troche bez sensu jest pytanie do płci zenskiej bo nie wszystkie ogladamy filmy dla przystojnych aktorow i szybkich samochodów. A tak szczeze lubie te filmy bo cos sie w nich dzieje i nie brakuje tej akcji(jak w niektorych filmach akcja po prostu zanika- ogolnie mówiac) a samochody i kolesie to dodatek ale co prawda malo wazny!!!

ocenił(a) film na 9
RokiCor

Może nie bede orginalna ale powiem że uwielbiam ten film za Diesel'a, w gruncie rzeczy i za Briana, pozatym za świetne szybkie auta, muzyke, no i za tą akcję :D

RokiCor

Kocham całą serie tych filmów, juz sie nie moge doczekać nowej cz.
Za co??? hmmm... za zajebisty klimat filmu, wypasione furki, przystojnych mężczyzn, za to że znalazło sie miejsce na miłość w tym filmie, za rewelacyjna muzykę ;) to chyba tyle :P

ocenił(a) film na 10
Kenaya_2

Uwielbiam za..

Vana który jest fenomenalny^^
Samochody na które nie mogę się napatrzeć
Tą niesamowitą atmosferę jaką tworzy ten cały Cykl wyścigowy:D
Po prostu gdy kolejny raz oglądam obojętnie którą część filmu przezywam wszystko od nowa... jest cudowny...
Myślę, że stanie się klasykiem kina w którym dominują przystojni faceci i zjawiskowe samochody ^^ dziękuje :D

Skalska_com

faceci i samochody to swoja droga a pozatym swietna muza :)

RokiCor

Hmm... Pomyślmy...
Szybkie i zaj****cie wyglądające samochody,
dużo akcji,
megasexi aktorzy,
wątek miłosny...
Czgóż chciec więcej? Kocham te filmy właśnie dlatego, że i płeć żeńska i męska znajdzie tu coś dla siebie :)

ocenił(a) film na 10
RokiCor

po prostu kocham Szybkich i Wściekłych od samego początku, za samochody, za świetną muzykę, dobry scenariusz, a tą część wręcz muszę zobaczyć, po oglądnięciu Tokio Drift [chodzi mi o końcówkę, chwila napięcia kto siedzi za kierownicą iiii...... VIN DIESEL!!!! JA PIEER.... tak...taka właśnie było moja reakcja :P no po prostu ten aktor jest świetny :P]

użytkownik usunięty
aga_ko2

Hmm... A to zdanie "jestem inna" jest B E Z N A D Z I E J N E!
Ja wcale nie jestem "inna" a uwielbiam te filmy. "Gram w NFS a inne dziewczyny lubią simsy <LOL2>" Uwielbiam simsy ale w NFS też gram. Co nie oznacza że jestem INNA! Co was wzięło? Musimy być inne żeby lubić filmy o autach?

użytkownik usunięty

Ja po prostu kocham samochody. Jestem ich fanatyczką od zawsze i nie widzę w tym nic "innego". Każdy ma przecież prawo do zainteresowań...

RokiCor

Ponieważ na świecie jest wiele tzw. "blachar" :)

ocenił(a) film na 5
MlodyBosky

Blachara to ty miałeś mieć na imię, ale ksiądz się w kościele nie zgodził...

Szybkich i wściekłych dziewczyny kochają za:
*enigmatycznego i charyzmatycznego vina diesela
*przystojnego paula walkera,który żywi się tuńczykiem na białym chlebie bez skórki
*świetne, wspaniałe, cudowne, szybkie samochody, których w polsce nie widuje się zbyt często- co najwyżej stuningowane golfy III
*zaj.....y soundtrack
*genialne sceny wyścigów
*ciekawe zwroty akcji
*interesujące role kobiet- nie są jedynie dodatkiem dla głównych bohaterów
*michelle rodriguez- "wrr.... Czuję tanie perfumy. Spadajcie zanim was rozjadę..."
etc etc