*** Dla tych co oglądali już 'Szybko i Wściekle'. Zawiera sceny z najnowszej części. ***
Króciótkie video. Zedytowałam scenę, w której Dom opisuje Giselle jego typ kobiety... daje jej perfekcyjny obraz Letty.
http://www.youtube.com/watch?v=ZD9tLvCdKPI
http://vimeo.com/4121160
Jakość kiepska, ale jest. ;)
Mam nadzieję, że się spodoba.
Podoba się! I to bardzo! Wyszło fantastycznie! Oczywiście jestem za tą petycją o przywrócenie Letty w piątej części... bez niej będzie smutno :(
Filmik wyszedł świetny.
Bardzo się cieszę! :DD
Też tak myślę, że bez niej ta 5 część to będzie kicha.
Dziekuję!
Jaka to muzyka w tle? w ogole ma ktos spis utworow z filmu? Bo soundtrack zawiera jakies inne piosenki :/
Brian Tyler - Letty
Sprawdź sobie te dwie stronki:
http://www.tunefind.com/movie/Fast+%26+Furious
http://www.rlslog.net/va-fast-and-furious-2009-ost-2009-fresh/
Tam niby są jakieś spisy utworów.
Wiem, że będą wydane dwie płyty. Jedna z muzyką Briana Tylera, a druga z pisoenkami Pitbulla, Soulja Boy itd.
nie no bardzo wielka szkoda ze Letty umarla nie no strasznie ja lubie jak gra w tym filmie normalnie bzdura bezsens
UWAGA WYPOWIEDŹ MOŻE ZAWIERAĆ SPOILERY
Dokładnie... ale przyznajci, że końcówka wyszło fantastycznie ;D... już wiecie... ta ostateczna końcówka ;D kiedy Brian i Mia pojechali za wozem, żeby uratować Dominica ;D to było boskie!
Mia w takiej akcji... po raz pierwszy ją tak widziałam ;D!!! Z chęcią zapożyczyłabym sobie te wozy i pojeździła każdym po kolei ;P
No zakończenie było zarąbiste! XDD Moim zdaniem ogólnie ta część jest lepsza od 2 i 3, ale zdecydowanie nie przebija jedynki, choć bez wątpienia początek i koniec ma najlepszy ze WSZYSTKICH części.
No fajnie było zobaczyć Mię w takiej akcji. ;) Chociaż oczywiście wolałabym, żeby to była Letty, ale cóż ... :(
Ktokolwiek tutaj słyszał o alternatywnym zakończeniu?
Bo w końcówce miałobyć jeszcze, że jak Brian, Mia, Don i Tego tam podjeżdżają do autobusu, to Letty stoi na wzgórzu i obserwuje... Ale OCZYWIŚCIE nie dali tego zakończenia ... :(
Pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że przechowują tą scenę na piątą część! XD To się nazywa być optymistą! :P
Ojeej, naprawdę miało być takie zakończenie? Ojeej ;( czemu go nie puścili? Ale wiesz... strasznie mi smutno, że uśmiercili Letty, strasznie ją lubiłam, mam nadzieję, że w jakiś sposób ją przywrócą... jak dla mnie może nawet z nieba spaść prosto w ręce Doma... ale muszą ją przywrócić ;D, a co się stało z bohaterami pierwszej części- Jessiem i Vincem? Wiesz może? Aha i fantastyczny masz avatar! Skąd go wytrzasnąłeś ;)?
No naprawdę . :( Nie wiem czemu...
To że mi smutno to mało powiedziane. Nie wiem, czemu tak się przywiązałam do tych filmów... Tak emocjonalnie. Wkurza mnie to, tak naprawdę, lol. XD
Właśnie nie mam zielonego pojęcia. Jesse to na pewno zginął, Vince może nie, a Leon... Kto wie. Totalna spieprzyli sprawę z tym, że nawet o nich nie wspomnieli. Tzn., wiem że minęło 5 lat itd., ale dajcie spokój to była ich rodzina na miłość boską! O rodzinie nigdy się nie zapomina!
Avatar mam z oficjalnego forum Michelle, ale teraz już nie ma tam tego zdjęcia, nie wiem czy gdzieś przenieśli, czy co...
Ale to zdjęcie jest z teso samego wydarzenia i podobne:
http://gallery.michelle-rodriguez.com/displayimage.php?album=116&pos=63
Ja nic nie chcę mówić i się tam narzucać,ale czy przypadkiem osobnik,do którego przyszedł Dom to nie był zmieniony trochę Vince.Proszę się tylko przyjrzeć ludzie!Toż to był on!!!!Mówię o tej scenie gdy Dom przychodzi do niego by się spytać komu silnik przerabiał i potem mało mu silniczkiem głowy nie rozwala:P...To jest właśnie Vince,tylko,że odmieniony już trochę...jak prawie wszyscy w 4 części(chodzi o wygląd)...:)Już sama jego wypowiedź daje do myślenia "Nie jesteś już moim szefem..."-mówi...Paczka Dom'a to ta jego rodzina,a on był ich szefem toż no tak jakby:)w każdym razie przewodził im...no to tyle...wystarczy się przyjrzeć i zwrócić na to uwagę,dziwi mnie to,że nikt tego nie zauważył..pozdrawiam wszystkich fanów F&F ;]
Powiem Ci tak. Moim zdaniem z tego co mówi, szczególnie z 'pozdrów ode mnie siostrę' możnaby było pomyśleć, że to niby Vince. Ale to na 10000% procent nie ten sam aktor i poza tym Dominic to był jego najlepszy przyjaciel, wątpię, żeby tak się traktowali. No i napewno by powiedzieli, że to Vince, a tak to nawet nie wspomnieli jak się nazywa.
Ja w sumie jestem pewna, że to nie był i nie miał być Vince. Jakiś po prostu koleś, a Dominic to kiedyś przecież był szefem wszystkich, więc ... no. xd
Przykro mi ale raczej nici z przywrócenia Letty, pomyślcie:
1. Fenix musiałby być ułomem żeby nie trafić kobiety która nie mogła się ruszyć.
2. Jeśli by ją wskrzesili większość fanów byłaby bardzo faktem magicznego ożycia.
3.Gdyby chcieli ożywić Letty to 'wskrzesili' by także Jesse'go (Przypominam że w 4 odsłonie nie było także Vince'a oraz Leona :/ )
Jeśli chodzi o "altenatywne zakończenie"... fajne aczkolwiek jak pisałem wyżej - bardzo naciągane :)
NIKOGO NIE CHCIAŁEM URAZIĆ
2. Jeśli by ją wskrzesili większość fanów byłaby bardzo "PORUSZONA" faktem magicznego ożycia. (że naciągane, że film schodzi na psy itp... )
Nie uraziłeś, bo masz absolutną rację, ale zobaczymy sami jak to będzie, ja jednak mam tą cichą nadzieję, bo bardzo lubiłam Letty. ;]
Bardzo się cieszę że się ze mną zgadzasz :)
Założyłem nowy temat, dość obszerny, zapraszam do czytania :)
Moim zdaniem przywrócenie Letty do piątej części jest BARDZO możliwe.
Już mówię czemu:
1. Nie pokazali ciała.
2. Na pogrzebie kask był zamknięty.
3. Scena śmierci była jedynie WYOBRAŻENIEM Dominica. Nie możemy mieć pewności, czy Letty naprawdę tak zginęła. No i poza tym nie widzimy gdzie dokładnie Fenix strzela. Mógł ją postrzelić wszędzie, albo strzelić w samochód, by wybuchł co nawiązuję do następnego punktu:
4. Coś tu NIE GRA. Fenix powiedział, że nie pamiętał jej twarzy. To dziwne skoro w retrospekcji wyrażnie jest pokazane jak na nią patrzy. Powiedział też, że ostatnim razem jak ją widział to się paliła. ... PALIŁA?
5. Na pogrzebie jeden z detektywów (nausz ulubiony Stasiak, lol :P) podchodzi do Briana i coś tam gadają, a potem on mówi: "Nie rozumiem... Myślałem, że [Dom] się pokaże. Zdaje się, że nasz plan nie wypalił".
Przepraszam. JAKI plan?
Dobrze wiemy, że oni chcieli dorwać i Bragę I DOMA. Sfałszowanie śmierci Letty i ukrycie jej było idealną okazją do tego, by złapać ich obydwu.
6. Charger. O ile sobie przypominam został on totalnie zmiażdżony podczas ostatniego pościgu w tunelach. A pod koniec filmu Brian sobie w nim jedzie jakby nigdy nic. Jestem na 99% pewna, że Brian nie byłby w stanie go naprawić. A tymbardziej Mia. A przepraszam, KTO go już RAZ naprawił? Letty. TYLKO Letty mogła go naprawić jeszcze raz.
7. Po tym jak Dom został skazany, Brian wstaje i wychodzi gdzieś w pośpiechu. Dokąd? A raczej do kogo? Mia siedziała tuż obok niego.
A po 8. Fenix to ciota. XD Nie zdziwiłabym się, gdyby nie trafił lol.
A poza tym, Letty jest o wiele ważniejszą postacią niż Jesse, Vince, czy Leon, chociaż mnie także wkurza fakt, że nawet o nich nie wspomnieli.
No i to by było na tyle. ^^ Dlatego głeboko wierzę, że przywrócenie jej jest BARDZO możliwe. I przestanę wierzyć dopiero po obejrzeniu piątki od początku do końca, jeśli nie będzie tam Michelle.
I też NIKOGO nie uraziłeś. ;)
Świetnie zrobiłaś ten filmik, mi się bardzo podoba ;-D
Też uważam, że Letty powinna zostać w filmie, ale skoro w tej części zginęła to bez sensu byłoby ją wskrzeszać... jeśli w ogóle ma być 5. część?
Aj, dziękuję Ci pięknie! XD Bardzo się cieszę, że się podoba.
Sens jest zawsze. Moim zdaniem zrobili BARDZO duży błąd, że ją uśmiercili i jeżeli chcą, żeby 5 część (która owszem na 100% będzie) okazała się takim samym sukcesem jak 4 (która tylko dlatego tak dobrze się sprzedała z powodu CAŁEJ oryginalnej ekipy, a nie tylko Paula i Vina) to MUSZĄ ją przywrócić. Oni po prostu wbili sobie do głowy, że 99% ludzi idzie to oglądać dla Vin, Paula, lesbijek w każdym barze itp.. Mylą się i to się na nich odbije.
Ależ proszę :)
Oczywiście zgadam się, że zrobili duży błąd, że ją uśmiercili. Ta dziewczyna bardzo pasowała do klimatu, wręcz sama go tworzyła. Tylko jak uzasadnić racjonalnie powrót Letty w 5. części...?
A może ona sama nie chce już grać w "Szybkich i wściekłych", nie wiadomo...
Filmik świetny ;)
Apropo przywrócenia Letty. Wydaje mi się że to zrobią. Jeżeli mogli przywrócic Hana który zginął w Tokyo Drifcie a na samym początku w akcji z cysternami jedzie z Domem. ;)
Dziękuję! :DD
No WRESZCIE ktoś kto myśli pozytywnie, tak jak ja! :D Mówiąc szczerze jestem na tak... 90% pewna, że ją przywrócą. Za dużo dostali złych opinii od krytyków i nie czytałam jeszcze recenzji, w któej ktoś by chociaż nie WSPOMNIAŁ jakim fatalnym błędem było zabicie Letty.
Ale troszkę się zagmatwałaś, bo 4 dzieje się przed Tokyo Driftem. Czyli Han żyje, bo nie był jeszcze w ogóle w Tokyo. DLatego też jest wyjaśnione skąd miał amerykański wóz, który Dom od niego wygrał. I poza tym zaraz na początku, jak Dom z nim rozmawia, to Han wspomina o Tokyo, że fajne wyścigi tam są, jako że dopiero tam będzie jechał. ;)
ja też uważam że przywrocą Letty ! ;DD bez niej to już nie to samo . ;)
a film moim zdaniem zajebisty !
pozdrawiam . ;)
No i piona! XDD Pewnie, że bez niej to nie to samo! To trochę tak jakby chcieli nakręcić piątą część Zabójczej Broni bez Danny'ego Glovera. BEZSENS.
I moim zdaniem też! ;D