Już niejednokrotnie ściągałem soundtracki, ale nie ma w nich akurat tych piosenek których ja szukam ;/ Chodzi mi dokładnie o piosenke po testowaniu Supry przez Briana na początku filmu, podczas bójki z Vincem oraz podczas nalotu na dom Trana. Z góry dzięki za pomoc ;)
A jak się nazywa utwór ,który leci w czasie włamania się Brian'a do garażu i w paru innych krótkich miejscach? wiesz może?
Hej a skąd ściągasz soundtracki z z 1 -części? ja mam emule ale tam nie idzie ściągnąć tego , same mixy
Witam
Możesz mi pomóc- również szukam piosenki ze "szybcy i wściekli" z momentu nalotu na dom tego azjaty. Ostre brzmienia- pomóż proszę. Z góry dzięki. harry.wesoly@wp.pl
Witam to jest :Dope - Debonaire Szukam kawałku drugiegoz tego filmu ja jedzie swoim czerwonym samochodem i idzie po tuńczyka :D
ta co leje sie z Vincem?? Watch Your Back sie nzaywa ale nie wiem jaki wykonawca.Wpiszesz w wyszukiwarce i wyskoczy ze Fast and Furious soundtrack:D
NIe nie ten..... ten kawałek o który mi chodzi to zaczyna się jak kończy jechać eclipse na początku filmu pojawia się miasto i on jedzie tym swoim czerwonym fordem wysiada i idzie do baru