Dużo osób pisze o śmierci Hana. Tokio drift nie jest powiązane z resztą części, co można zauważyć przy samym tytule filmu... ja tam liczby nie widze. Na końcu 6 części Han powiedział, że jedzie do Tokio. Z tego co mi wiadomo w 7 części nie wystąpi. A co jeśli Tokio drift to część 8? Na końcu filmu (tylko na moment) pojawił się Toretto. Ciekawe nawiązanie do części 9...
Mam nadzieje, że przeżył. Bo jak to w filmach, różnie bywa. Statham ma wystąpić w 7 części? Nie widzę go w obsadzie
obczajcie wszyscy tą opcje, scena gdzie stathman zabija hana w 6 jest identyczna, powtarzam identyczna z tą w 3 (tokyo drift) gdzie ginie han. MEGA
dokładnie, dorzucili tylko wstawkę jak srebrny mercedes nasłuchując radio rusza a poźniej wszystko jest już z Tokio Drift
Musieli jeszcze powtórzyć scenę wypadku, bo Statham potem wysiadł z auta i rzucił ten łańcuszek. Ale i tak szacun, że potrafili identycznie odtworzyć dawne sceny, w takim samym klimacie.
Napisz mi koniecznie w której minucie filmu,albo ogólnie w którym momencie Statham wysiada z tego auta?
Ian Shaw na pewno, bedzie chciał zabijać wszystkich po kolei, ale nie mam pojęcia dlaczego .. ;/ w żadnej części nie wystąpił
Sorry nie zauwazylem, ze ian jest jego bratem, rzeczywiscie teraz wszystko jasne przepraszam mój blad ;)
dlatego nalezy ogladac filmy do konca... napisow koncowych... :) tokio drift to wydarzenia po 6 czesci. nie dali cyferki, bo sie pewnie nie spodziewali, ze uda im sie to tak wszystko skleic ladnie w calosc po tylu latach. zreszta pierwsze 3 czesci tez nie maja cyferek :)
kolejnosc:
Szybcy i wściekli
Za szybcy za wściekli
Szybko i wściekle (4)
Szybcy i wściekli 5
Szybcy i wściekli 6
Szybcy i wściekli: Tokio Drift
i akcja 7 części będzie rozgrywana dopiero po TD...
Po premierze czwartej części wszyscy właśnie czekali kiedy akcja przeniesie się w czasy po Tokio Drift. Dlatego właśnie na koniec ostatniego filmu pokazali wydarzenia z Tokio połączone z nowym wątkiem fabularnym, żeby wzbudzić w widzach sentyment i oderwać się od ciągłości fabuły o przygodach Torreto i jego ekipy. Po cichu liczę na dość duży udział Shaun'a w akcji filmu, w końcu w Tokio był z Hanem dość blisko, więc może będzie chciał go pomścić.