10 za efekty specjalne, 5 za glupote scenariusza. Tak w skrocie. Film wymiata efektywnymi chwytami, otwarcie w Moskwie z bolidem swietne, motyw z czolgiem byl po prostu zapierajacy dech w ustach, no i koncowka z tym samolotem....wow. Jak mowie, efekty na najwyzszym poziomie, kaskaderzy zrobili niezla robote, najgorzej z glupota w fabule, ale to ujdzie, bo flm jest tylko i wylacznie na odmozdzenie.
Zgadzam się z Tobą w 100%. Mnie rozśmieszyła sytuacja kiedy Letty wypada z czołgu a Torreto łapie ją w powietrzu pomiędzy dwoma mostami, mega slabe, na siłe wymyślone przedsięwzięcie, nawet ludzie na sali kinowej wybuchli śmiechem :D Scenariusz momentami przewidywalny ale za całokształt daję 6/7 na 10 :D
Tak tylko pytam,bo dla mnie 5 jest jednym z najlepszych filmów akcji ostatnich lat dlatego chhciałem mieć porównanie.Czyli wychodzi na to że 6 spodoba mi się jeszcze bardziej
naparzaly sie w filmie 2 razy, rezultat 1:1. Widac ze Gina jest lepsza od Letty, ale ta druga ma wiecej szczescia. Fajne byly pojedynki Samoaczynka z gigantycznym ruskiem.
Nie tak przewidywalny jak się obawiałem. Myślałem, że będzie gorzej. Generalnie jestem mega pozytywnie zaskoczony, bo nie oczekiwałem niczego więcej niż odgrzewanego kotleta a dostałem kilkadziesiąt minut wartkiej akcji, przy której w ogóle się nie nudziłem. No i teraz tylko czekać na siódemkę :)
Wczoraj widziałem ten film. Jak dla mnie jest zajebisty. Scena, gdy Dom łapie Letty słaba??? Jaja sobie robisz? To jest kino akcji i rozrywka i na ulicy tego nie zobaczę tylko w kinie i to mi się podobało aż tak, że pod nosem powiedziałem „o qr…a, wypas”. Masa humoru, bitki, pościgi, efektów, masa akcji po prostu wypas! Dla mnie 9/10 tak samo jak 1 cześć, którą obejrzałem mając 15lat reszta części wraz z fast5 miały u mnie 8/10.
Moim zdaniem wszystkie części są świetne, wszystko tworzy jedna super historie moze i już nie ma tak wyścigów jak w Szybcy i Wściekli z 2001 ale gdyby przez te lata było wszystko tak samo bez zmian to by tej 6 części nie było bo by się ludza znudził. Jak dla mnie wszystkie części są świetne i niecierpliwością czekam na 6 potem 7 . Pozdrawiam :)
Koncowa scena z Jasonem Stathamem nie daje zludzen, siodemka bedzie. Troche mnie smieszy ze filmweb wstawil Stathama na czolowce, a zagral 10 sekund.
7 będzie ostatnia... nie bez powodu Giesele umarła. :( macie może gdzieś na YT scenę po napisach? bo u mnie nie dało się obejrzeć :/
No ale to nie oznacza ze może nie będzie FF 8 :) Vinc umarł w 5 a 6 jest ;) Tak samo na przykład Jessie.
Sokisok...o czym ty bredzisz?! gdzie ty widziałeś Vinca i Jessiego???!!! prowokator troll pie......lony
Mowie o tym ze Xenonn mówi ze nie będzie kolejnych części bo Giesele umarła to tylko powiedziałem ze Vinc umarł w 5 a 6 jest ;) Tak samo na przykład Jessie. czytaj ze zrozumieniem dziecko i bez takich tekstów jak nie wiesz o czym mówisz " prowokator troll pie......lony"
W którym miejscu jest Vinc w 6 części? I skąd tu Jessy którynbył w pierwszej części i już się nie pojawił!!!????
Obejrzyj jeszcze raz, bo chyba coś ominąłeś. Vince był w 5, ale w 6 go nie ma. Jessie zginął w jedynce i dotychczas nie powrócił.
dokladnie tak jak pisze sokisok
wiele razy czytalem ze jest bleee bo przesadzaja , nie ma juz wyscugow itd , fakt jest to troche inny film ale ciagle super ,fajne postacie itd.
wlasnie obejrzałem czesc 6 ( UK) i musze powiedziec ze mimo iz troche przesadzili to film jest naprawde super mocne 8 - masa dobrej zabawy - wyscugow , poscigów , historia toczy sie dalej - dobrze wydane pieniadze .