PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 162 tys. ocen
7,3 10 1 161975
6,4 29 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

Założyłem właśnie coś nowego. Chciałbym zaprosić wszystkich fanów serii (a myślę że tacy są) do pomocy mi przy rozwijaniu encyklopedii tylko na temat Szybkich i Wściekłych.
Link: http://pl.szybcyiwsciekli.wikia.com/wiki/Szybcy_i_W%C5%9Bciekli_Wiki
Od razu przepraszam za wręcz odstraszający wygląd tej stronki, ale powstała ona dopiero po południu, a ja mam już doświadczenie w tych sprawach i wszystko będzie się powoli zmieniać.
Jeśli źle zrobiłem że o tym napisałem to usunę temat...

ocenił(a) film na 9
Jackmen

Wpadłeś na fajny pomysł, żeby założyć taką stronkę. Ciekaw jestem, jakie masz pomysły na tworzenie tej strony, bo temat jest obszerny i materiałów, które można by umieścić w tej encyklopedii byłoby całkiem sporo. Sprawdzałeś, czy nie istnieje już może w sieci coś podobnego, żeby nie powielać tematu? Jeśli byłbym w stanie, to mógłbym troszkę przyłożyć rękę do tego projektu :-)

heatcliff_filmaniak

Jest forum i jest tam także trochę artykułów, ale jest ich bardzo mało. Ponadto na tej stronie którą założyłem istnieje forum, artykuły, czat i jest na bardzo rozwiniętych hostingach, więc warto
Przepraszam jeszcze raz za odstraszający wygląd, ale aby cokolwiek zmieniać muszę osiągnąć liczby min. 50 artykułów, więc trochę to zajmie...