Mam Wszystkie PIOSENKI Z TOKYO DRIFT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chcesz jakis tytol wal tutaj :) Napewno odpowiem :) Zapraszam :)
możesz wypisać tutaj wszystkich wykonawców i tytuły piosenek ?
aha i czy są tam jakieś japońskie zespoły. Liczę na to bo film był nagrywany w Tokyo
Bardzo bym prosił o tytuł piosenki z której wykonawca gwiżdże tak specyficznie, bardzo podoba mi się utworek. Pozdrawiam
morze któś wie jak nazywa sie ta piosenka gdy Twinky tłumaczy Shaunowi jak Driftować (27:55 minuta filmu)
Don Omar - Bandaleros
Masz tą piosenke w soundtrack'u więc nie trudno byłą ją znaleźc
pozdro
Bardzo proszę o tytuł piosenki która sie zaczyna w 20:38 minucie !!!
Scena: gdy główny aktor mówi to tego murzyna żeby pokazał mu swoje auto. Stoją przed garażem i właśnie ta nuta zaczyna sie zanim pokazało sie to właściwe auto !!!
Z góry dzięki !!!
Pytałeś się o tytuł tej piosenki w tle gdy twinke pokazuje swoje auto...prosze bardzo:Gritz - my life be like
trochę się namęczyłem zanim to znalazłem ale warto było bo pioseneczka jest wypas
pozdro
Yo ! ja chce miec cala album z filmu tokio drift to czy mozesz wyslac mi na email ? odp
Mam wielką prośbę....mianowicie chodzi o tytuł piosenki albo raczej melodii ponieważ nie ma jej w soundtrack'u
Pojawia się ona 3 bodajże trzy razy w filmie(kiedy Sean rozmawia z Hanem na dachu,kiedy driftują prze tłum ludzi i kiedy Twinke rozmawia z sean'em że ktos się chce ściga z nowym Dk'em)z górty thx
pozdro
yo! czy ty masz programy do sciagania plikow ? jezeli masz to pobierz torrenta na http://thepiratebay.org/details.php?id=3501812 [thepiratebay.org/detail...]
pozdro
Witam. Ja bym prosił o tytuł kawałka gdzie Shaun ściga sie z tym burakiem w Viperze. Z gory dzieki. Pozdrawiam.
tytulowa piosenka ktora sie pojawia najczesciej czyli Teriyaki Boyz-Tokyo Drift jest zayebista!! Wkreca :) Baunnssss
Jeżeli temat jeszcze aktualny, to chciałbym ten utwór:
Teriyaki Boyz - Tokyo Drift (Fast & Furious).mp3
Torrenta niestety nie mam :/
mail: adi2b@wp.pl
Pozdrawiam!
mam prosbe, moze mi ktos przeslac piosenki z tego filmu
moj e-mail: michal_8@vp.pl
Piosenka z wyścigu z samego początku ztym burackim Viperem to:
Kid Rock - Bawtidaba
http://www.filmweb.pl/Ca%B3a,muzyka,z,poza,soundtrack%27a,temat,Topic,id=474106 [www.filmweb.pl/Ca%B3a,m...] (-- tam napisalem liste utworkow ktore mam (opisane scenkami) a takze tych ktorych brakuje, nie zadawajcie pytan niepotrzebnie - piszcie tylko jak macie jakis utworek, o ktorym wspomnialem ze nie posiadam.
Pozdro
tytÓł ? O.o ;)
ja bym chcial ta ktora jest w czasie przejscia z kawlku gdzie sie sciaga z hanem a tym jak sciga z tym japonczykiem :) z gory ty ;]
mam pytanie jka nazywa sie utwor na samym poczatku filmu gdzie ten sean wchodzi do swojej szkoly tej w stanach
OMG.... !!! http://www.filmweb.pl/Ca%B3a,muzyka,z,poza,soundtrack%27a,temat,Topic,id=474106 [www.filmweb.pl/Ca%B3a,m...] !!!
Tam jest wszystko... (nie wypisalem tylko oficjalnego sountracka bo to kazdy powinien juz miec...).
no dobra wszystko ładnie pieknie ale jeszcze nikt nie powiedział jak sie ten kawałek z początku filmu nazywa co ta babka śpiewa że jest "to late" ;P
i nadal nie mam odp odnosnie utworu w 31:15 minucie filmu, przeszukalem wszystkie wczesniej podane przez was kawalki i ni ma :) Tak wiec jeszcze raz: CO TO ZA UTWOR? :)
Moze byscie przynajmniej sciagali soudtracka a potem ewentualnie pytali?!
Ta piosenka (z 31:15) jest na OST... 9 utwor... Atari Teenage Riot - Speed...
seba LOL.... masz soundtracka? Zapewne nie... to go sciagnij. Gdzie link? Tez Ci napisalem w innym temacie...
Osobiście polecam Teriyaki Boyz - Tokyo Drift i Dj Shadow ft. Mos Def - Tokyo Drift lub Six Days. (nutki)
witam, zan ktoś tytuł mp3 tego jak han z shawnaem wchodzą do kulbu?? (najpier przechodzą pzrez jakiś badzuewny a później wchodzą do fajnej imprezowni i tam słychać w kawałku hey mummy you'r sexi czy jakoś tak jest to w 44:10 min. z góry dzieki
http://www.andamo.pl/go/_info/?id=29364 [www.andamo.pl/go/_info/...]
Tu są utwory (lista)
Na emule jest już cały album score.
Wystarczy wpisać "tokyo drift score" i ściąnąć album :)
Pozdr,
www.google.pl polecam :)
a tak wogóle to : DJ Shadow Feat. Mos Def - Six Days The Remix
2 kawałek na OST
ja tez szukam tej piosenki jak wchodzą do klubu gdzie są same modelki, tam chyba Han mówi ze młody jest niepełnoletni :P
to dziwne bo ja mam 18 utworów w trackliście. Jeśli masz trackliste z 18 utworami to wyślij na piotr.szymik@gmail.com