Film taki sobie, ale muzyka.... genialna, szczególnie na romantyczny wieczór we dwoje ;)
A mogłbyś mi podać tytuł utworu The Verve który jest na koncu???:)))Byłbym BARDZOOOO WDZIĘCZNY!!!!!!!
Dla wszystkich zainteresowanych ścieżką dźwiękową do filmu. Oto spis wszystkich utworów zamieszczonych na soundracku:
01. PLACEBO - Every me every you
02. FATBOY SLIM - Praise you
03. BLUR - Coffee & TV
04. DAY ONE - Bedroom dancing
05. COUNTING CROWS - Colorblind
06. KRISTEN BARRY - Ordinary life
07. MARCY PLAYGROUND - Comin' up from behind
08. SKUNK ANASIE - Secretly
09. CRAIG ARMSTRONG feat.E.FRASER - This love
10. AIMEE MANN - You could make a killing
11. FAITHLESS - Addictive
12. ABRA MOORE - Trip on love
13. BARE JR. - You blew me off
14. THE VERVE - Bitter sweet symphony
hej mam pytanko masz moze piosenki z tegi filmu bo na dc nie moge znalezc a sa one cudne błagam o pomoc. pozdrawiam Karolina[lola]
http://www.planetyahyah.com/chronicles/MP3/the%20verve%20-%20bittersweet%20symph ony.mp3 [www.planetyahyah.com/ch ...] na tej stronie jest cała piosenka Bittersweet Symphony
A ja posiadam niewydaną ścieżkę muzyczną zawierającą te wszystkie piękne tła muzyczne które pojawiają się w całym filmie m.in. kiedy Sebaszczyn powiedział: "I'm sorry I can't" i ze sceny jego śmierci...
Coś pięknego....
Hej :-) A mógłbyś/mogłabyś podać tytuły pozostałych utworów z poza SONDTRACKU? Byłabym niezmiernie wdzięczna! POZDROWIONKA :-)
Prosze bardzo :)
1. CRUEL INTENTIONS - Therapy Lessons (2:34)
2. CRUEL INTENTIONS - Sebastian The Pervert (1:42)
3. CRUEL INTENTIONS - A New Mission (2:27)
4. CRUEL INTENTIONS - The Bet (Alternate) (1:54)
5. CRUEL INTENTIONS - The Bet (1:45)
6. CRUEL INTENTIONS - Annette (1:44)
7. CRUEL INTENTIONS - Greg & Annette (1:27)
8. CRUEL INTENTIONS - Cecile (2:25)
9. CRUEL INTENTIONS - Phone Call (1:07)
10. CRUEL INTENTIONS - Ronald (0:27)
11. CRUEL INTENTIONS - The Plan (2:51)
12. CRUEL INTENTIONS - Becoming A Woman (1:32)
13. CRUEL INTENTIONS - Spying Annette (1:19)
14. CRUEL INTENTIONS - Don't Trust Myself - 1 (3:35)
15. CRUEL INTENTIONS - Don't Trust Myself - 2 (0:35)
16. CRUEL INTENTIONS - Annette Left (2:47)
17. CRUEL INTENTIONS - Going Home - Kathryn Sebastian (2:15)
18. CRUEL INTENTIONS - Only A Bet (2:15)
19. CRUEL INTENTIONS - Annette The Conquest (2:20)
20. CRUEL INTENTIONS - Celebrate A Triumph About You (3:26)
21. CRUEL INTENTIONS - Needing Conversation (1:35)
22. CRUEL INTENTIONS - Finale (3:36)
23. CRUEL INTENTIONS - Annette & Kathryn (1:14)
Pozdrawiam :)
Blagam kto wie jaki utwór leci na poczatku filmu Cruel Intentions 3 jak kamera leci nad oceanem leci taki fajny utwórek KTO WIE prosze o odpowiedz bo ze sceny łózkowej tego filmu utworek posiadam :P i jets to Jealousy Curve - The world is You
Hej! wiem, że nie powinnam o to pytać, ale... GDZIE MOŻNA ŚCIĄGNĄĆ TĄ MUZYCZKĘ? Mam SOUNDTRACK, ale płyty z sama muzyką nie mogę nigdzie znaleźć :-( Nie ma jej w żadnym sklepie, nawet na www.amazon.com :-( W PL już w ogóle :-( Szukałam przez KaZaa oraz E-Mule, ale niestety... NIC! A tak bardzo bym JĄ chciała :-( Szczególnie tą melodię kiedy Sebastian umiera. Zresztą ta melodyjka w filmie pojawia się częściej. BŁAGAM! Powiedź jak ją DORWAŁAŚ??? Będę OGROMNIE WDZĘCZNA!!! *(^_^)*
BUZIOL :*
nie ma ktoś może tych wszystkich piosenek??:D z chęcią bym je od kogoś kupiła lub wymieniła się z kimś za coś :D
Hej:) Ja chciałam zapytać czy masz może własnie ten podkład muzyczny Therapy lessons? a jeśli tak to byłabym Ci bardzo wdzięczna gdybyś mi go przesłała - pozdrawiam;)
mam pytanko. czy mozesz mi przesłac telinki lub tezpoinformowac skad je te piosenki masz to ich poszukam w necie bo te utwory najbardziej mnie interesuja, gdyz najbardziej mna zawladnely
?????????????????????????????? ??????????????
ska to można ściągnać???wie ktoś może??? bo chce ten podklad jak sie pocałują i zaraz przeproszą po tym.... help!!
"ordinary life" ściągnęło się na kazie jako utwór Garbage /;0
Poprzez tę piosenkę dotarłam do ścieżki ze Szkoły Uwodzenia....film podobno kiepski; nie wiem- nie widziałam. Ale soundtrack fajny, nie ma co :) Mile zadziwiło mnie Placebo. Pozdrawiam :)
ale mi chodzi o poczatkowa piosenke do TRZECIEJ CZESCI FILMu czyli cruel intentions 3.......
Placebo- EVERY YOU EVERY ME suuper !!
ale też Clour Blind- Counting Crows (tak, Ci od Shreka :P )
Film super polecam jeśli ktoś jeszcze nie widział
muzyka też :D
Uważam,że "Colorblind" i "This love" są genialne...poprostu piękne!Jak cała ścieżka zresztą...
Pozdrawiam:-)
ewka
No wlasnie, nie zna nikt z was tytulu tej piosenki z 3 częsci jak ta kamera nad morzem leci ?? Naprawde fajny kawalek a widze ze ktos wyzej juz tutaj wspominał :)
Mi nie pozostaje nic innego jak również się z wami zgodzić.Muzyka skomponowana do tego filmu jest poprostu genialna(zresztą cały film jest genialny)Pozdrawiam wszystkich wielbicieli "Szkoły Uwodzenia"Pa Pa:-)
Hej, nie wiecie jak się nazywa ta piosenka co leci na samym początku pierwszej części "Szkoły Uwodzenia"??? Bede bardzo wdzięczny o wykonawce i tytuł. Z góry wielkie dzieki
Hej, nie wiecie jak się nazywa ta piosenka co leci na samym początku pierwszej części "Szkoły Uwodzenia"??? Bede bardzo wdzięczny o wykonawce i tytuł. Z góry wielkie dzieki
Jak ktoś byłby zainteresowany to ostatnio ściagnełam sobie cały soundtrack :D chętnych zapraszam na moje gadu bo przez poczte raczej niepójdzie, chyba ze każdą piosenke wysyłać pokolei ;) PZDR :)
mozecie mi podac tytul piosenki, w scenie gdy Sebastian czeka na Anette w niebieskiej koszuli i mowi ze ją kocha? Baaardzo prosze
ja szukam całego soundtracku, jakby ktoś miał to byłabym wdzieczna za skontaktowanie sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a moim zdaniem i film genialny, i muzyka cudowna.
a 'this love' i 'every you every me'... po prostu chylę czoła :)
chyba nie ma osoby, ktora nie zgodzilaby sie ze muzyka jest po prostu genialna!!no i colorblind w idealnyum momencie....
Mam bardzo ważną prośbę. Czy mógłby mi ktoś podać tytuł piosenki która leci w pierwszej części "Szkoły Uwodzenia" w momencie kiedy Sebastian przjyżdza na stację aby zatrzymać Anette i kiedy potem się kochają? Z góry dzięki. Pozdrawiam
czy mogłby mi ktos podac tytul piosenki ktora leci na koncu jak Kathrin dostaje kserokopie pameitnika Sebastiana?
Hello!!! Mam prośbę, zrobisz coś dla mnie? Masz płytę z muzyką do tego filmu? Zgraj mi ją i prześlij koniecznie. Polowałam na nią ponad rok-bezskutecznie. Teraz kiedy pojawiła sie szansa w postaci Ciebie, nie pozwole jej zaprzepaścić. Wiem, byc może jestem natarczywa i sie narzucam, ale to ma dla mnie bardzo duże znaczenie. Ta muzyka to częśc moich wspomnień... Proszę.
Pozdrawiam
Wiola
Wie ktoś jak się nazywa piosenka, kiedy Annette była z Sebastianem na basenie? To było jakoś ,,Love me, love me....". Nie znam tytułu a piosenka mi się podoba. Odp.