PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612}

Szkoła uwodzenia

Cruel Intentions
1999
6,6 140 tys. ocen
6,6 10 1 139717
5,8 20 krytyków
Szkoła uwodzenia
powrót do forum filmu Szkoła uwodzenia

soundtrack

użytkownik usunięty

Film taki sobie, ale muzyka.... genialna, szczególnie na romantyczny wieczór we dwoje ;)

użytkownik usunięty

A mogłbyś mi podać tytuł utworu The Verve który jest na koncu???:)))Byłbym BARDZOOOO WDZIĘCZNY!!!!!!!

ocenił(a) film na 10

Dla wszystkich zainteresowanych ścieżką dźwiękową do filmu. Oto spis wszystkich utworów zamieszczonych na soundracku:

01. PLACEBO - Every me every you
02. FATBOY SLIM - Praise you
03. BLUR - Coffee & TV
04. DAY ONE - Bedroom dancing
05. COUNTING CROWS - Colorblind
06. KRISTEN BARRY - Ordinary life
07. MARCY PLAYGROUND - Comin' up from behind
08. SKUNK ANASIE - Secretly
09. CRAIG ARMSTRONG feat.E.FRASER - This love
10. AIMEE MANN - You could make a killing
11. FAITHLESS - Addictive
12. ABRA MOORE - Trip on love
13. BARE JR. - You blew me off
14. THE VERVE - Bitter sweet symphony

Camomile

ile osób obejrzy ten film tylko ze względu na muzykę... sama kiedyś chciałam...

Camomile

hej mam pytanko masz moze piosenki z tegi filmu bo na dc nie moge znalezc a sa one cudne błagam o pomoc. pozdrawiam Karolina[lola]

http://www.planetyahyah.com/chronicles/MP3/the%20verve%20-%20bittersweet%20symph ony.mp3 [www.planetyahyah.com/ch ...] na tej stronie jest cała piosenka Bittersweet Symphony

użytkownik usunięty

ja tez kocham muzyke do tego filmu..no ale film tez uwielbiam!

użytkownik usunięty

A ja posiadam niewydaną ścieżkę muzyczną zawierającą te wszystkie piękne tła muzyczne które pojawiają się w całym filmie m.in. kiedy Sebaszczyn powiedział: "I'm sorry I can't" i ze sceny jego śmierci...
Coś pięknego....

ocenił(a) film na 10

Hej :-) A mógłbyś/mogłabyś podać tytuły pozostałych utworów z poza SONDTRACKU? Byłabym niezmiernie wdzięczna! POZDROWIONKA :-)

użytkownik usunięty
Camomile

Prosze bardzo :)

1. CRUEL INTENTIONS - Therapy Lessons (2:34)
2. CRUEL INTENTIONS - Sebastian The Pervert (1:42)
3. CRUEL INTENTIONS - A New Mission (2:27)
4. CRUEL INTENTIONS - The Bet (Alternate) (1:54)
5. CRUEL INTENTIONS - The Bet (1:45)
6. CRUEL INTENTIONS - Annette (1:44)
7. CRUEL INTENTIONS - Greg & Annette (1:27)
8. CRUEL INTENTIONS - Cecile (2:25)
9. CRUEL INTENTIONS - Phone Call (1:07)
10. CRUEL INTENTIONS - Ronald (0:27)
11. CRUEL INTENTIONS - The Plan (2:51)
12. CRUEL INTENTIONS - Becoming A Woman (1:32)
13. CRUEL INTENTIONS - Spying Annette (1:19)
14. CRUEL INTENTIONS - Don't Trust Myself - 1 (3:35)
15. CRUEL INTENTIONS - Don't Trust Myself - 2 (0:35)
16. CRUEL INTENTIONS - Annette Left (2:47)
17. CRUEL INTENTIONS - Going Home - Kathryn Sebastian (2:15)
18. CRUEL INTENTIONS - Only A Bet (2:15)
19. CRUEL INTENTIONS - Annette The Conquest (2:20)
20. CRUEL INTENTIONS - Celebrate A Triumph About You (3:26)
21. CRUEL INTENTIONS - Needing Conversation (1:35)
22. CRUEL INTENTIONS - Finale (3:36)
23. CRUEL INTENTIONS - Annette & Kathryn (1:14)

Pozdrawiam :)

użytkownik usunięty

Blagam kto wie jaki utwór leci na poczatku filmu Cruel Intentions 3 jak kamera leci nad oceanem leci taki fajny utwórek KTO WIE prosze o odpowiedz bo ze sceny łózkowej tego filmu utworek posiadam :P i jets to Jealousy Curve - The world is You

na początku leci "every you, every me" zespołu placebo

pozdrawiam

ocenił(a) film na 10

Hej! wiem, że nie powinnam o to pytać, ale... GDZIE MOŻNA ŚCIĄGNĄĆ TĄ MUZYCZKĘ? Mam SOUNDTRACK, ale płyty z sama muzyką nie mogę nigdzie znaleźć :-( Nie ma jej w żadnym sklepie, nawet na www.amazon.com :-( W PL już w ogóle :-( Szukałam przez KaZaa oraz E-Mule, ale niestety... NIC! A tak bardzo bym JĄ chciała :-( Szczególnie tą melodię kiedy Sebastian umiera. Zresztą ta melodyjka w filmie pojawia się częściej. BŁAGAM! Powiedź jak ją DORWAŁAŚ??? Będę OGROMNIE WDZĘCZNA!!! *(^_^)*
BUZIOL :*

nie ma ktoś może tych wszystkich piosenek??:D z chęcią bym je od kogoś kupiła lub wymieniła się z kimś za coś :D

Hej:) Ja chciałam zapytać czy masz może własnie ten podkład muzyczny Therapy lessons? a jeśli tak to byłabym Ci bardzo wdzięczna gdybyś mi go przesłała - pozdrawiam;)

mam pytanko. czy mozesz mi przesłac telinki lub tezpoinformowac skad je te piosenki masz to ich poszukam w necie bo te utwory najbardziej mnie interesuja, gdyz najbardziej mna zawladnely
?????????????????????????????? ??????????????

ocenił(a) film na 10

ska to można ściągnać???wie ktoś może??? bo chce ten podklad jak sie pocałują i zaraz przeproszą po tym.... help!!

ocenił(a) film na 10

poodaj mi prosze skad to ściągnać:(((((( plisssss

użytkownik usunięty

"ordinary life" ściągnęło się na kazie jako utwór Garbage /;0
Poprzez tę piosenkę dotarłam do ścieżki ze Szkoły Uwodzenia....film podobno kiepski; nie wiem- nie widziałam. Ale soundtrack fajny, nie ma co :) Mile zadziwiło mnie Placebo. Pozdrawiam :)

użytkownik usunięty

ale mi chodzi o poczatkowa piosenke do TRZECIEJ CZESCI FILMu czyli cruel intentions 3.......

ocenił(a) film na 10

Placebo- EVERY YOU EVERY ME suuper !!
ale też Clour Blind- Counting Crows (tak, Ci od Shreka :P )
Film super polecam jeśli ktoś jeszcze nie widział
muzyka też :D

evelinka_poczta

Uważam,że "Colorblind" i "This love" są genialne...poprostu piękne!Jak cała ścieżka zresztą...
Pozdrawiam:-)

ewka

użytkownik usunięty
ewka_16

No wlasnie, nie zna nikt z was tytulu tej piosenki z 3 częsci jak ta kamera nad morzem leci ?? Naprawde fajny kawalek a widze ze ktos wyzej juz tutaj wspominał :)

Jest to: Dalton Grant - Broken ^^

Ja szukam pozostałych...

ocenił(a) film na 9

moge sie z Wami wszystkimi tylko zgodzic;)

ocenił(a) film na 9
Pozytywka

Mi nie pozostaje nic innego jak również się z wami zgodzić.Muzyka skomponowana do tego filmu jest poprostu genialna(zresztą cały film jest genialny)Pozdrawiam wszystkich wielbicieli "Szkoły Uwodzenia"Pa Pa:-)

Hej, nie wiecie jak się nazywa ta piosenka co leci na samym początku pierwszej części "Szkoły Uwodzenia"??? Bede bardzo wdzięczny o wykonawce i tytuł. Z góry wielkie dzieki

Hej, nie wiecie jak się nazywa ta piosenka co leci na samym początku pierwszej części "Szkoły Uwodzenia"??? Bede bardzo wdzięczny o wykonawce i tytuł. Z góry wielkie dzieki

ocenił(a) film na 9
dami_ciapex

Ten utwór to "Every you Every me" zespołu Placebo;)

ocenił(a) film na 7

Jak ktoś byłby zainteresowany to ostatnio ściagnełam sobie cały soundtrack :D chętnych zapraszam na moje gadu bo przez poczte raczej niepójdzie, chyba ze każdą piosenke wysyłać pokolei ;) PZDR :)

ocenił(a) film na 9

mozecie mi podac tytul piosenki, w scenie gdy Sebastian czeka na Anette w niebieskiej koszuli i mowi ze ją kocha? Baaardzo prosze

ocenił(a) film na 9
SkiBCia

chyba chodzi ci o counting crows - colorblind, uwielbiam tą scenę;)

ocenił(a) film na 7

ja szukam całego soundtracku, jakby ktoś miał to byłabym wdzieczna za skontaktowanie sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 9

a moim zdaniem i film genialny, i muzyka cudowna.
a 'this love' i 'every you every me'... po prostu chylę czoła :)

ocenił(a) film na 10
Ithien

chyba nie ma osoby, ktora nie zgodzilaby sie ze muzyka jest po prostu genialna!!no i colorblind w idealnyum momencie....

Mam bardzo ważną prośbę. Czy mógłby mi ktoś podać tytuł piosenki która leci w pierwszej części "Szkoły Uwodzenia" w momencie kiedy Sebastian przjyżdza na stację aby zatrzymać Anette i kiedy potem się kochają? Z góry dzięki. Pozdrawiam

son_of_the_blue_sky

Counting Crows - Colorblind to ta piosenka

Przepraszam najmocniej ale nie przeczytałem wcześniejszych odpowiedzi :/ Już znam odpowiedź :P

ocenił(a) film na 10

czy mogłby mi ktos podac tytul piosenki ktora leci na koncu jak Kathrin dostaje kserokopie pameitnika Sebastiana?

colorado90

niewiem czy juz wiesz ale to jest Counting Crows - Colorblind

colorado90

sory to jest piosenka The Verve - Bittersweet Symphony (Cruel Intentions)

sway300

Hello!!! Mam prośbę, zrobisz coś dla mnie? Masz płytę z muzyką do tego filmu? Zgraj mi ją i prześlij koniecznie. Polowałam na nią ponad rok-bezskutecznie. Teraz kiedy pojawiła sie szansa w postaci Ciebie, nie pozwole jej zaprzepaścić. Wiem, byc może jestem natarczywa i sie narzucam, ale to ma dla mnie bardzo duże znaczenie. Ta muzyka to częśc moich wspomnień... Proszę.
Pozdrawiam
Wiola

Ma ktos całe soundtrack do szkoły uwodzenia?? znalazłam tylko pare piosenek błagam o pomoc

sway300

Wie ktoś jak się nazywa piosenka, kiedy Annette była z Sebastianem na basenie? To było jakoś ,,Love me, love me....". Nie znam tytułu a piosenka mi się podoba. Odp.

ocenił(a) film na 8
puma_89

to Cardigans - Love Fool ....................