WIELKIE PYTANIE I PROŚBA. Kto wie co to za utwór jak bohaterowie się kochają?? jak ktoś wie co to to niech pomoże a jak mi powie gdzie to znajde jeszcze to już w ogóle bede wdzięczny do końca życia.
Musze się przyznać że Szkołe Uwodznia 3 to już 3 razy ściągałem i zawsze coś nawalało i się poddałem ale w Szkole Uwodznia 1 to w scenie łużkowej leci fajna piosenka Color Blind Counting Crows
A co do szkoły uwodzenia 3 to mam większość utworow ktore tam lecą oto ich tytuły w kolejności jak lecą w filmie... o już nie mam ale zaraz posukam w necie możę coś da się wykombinować może amazon.com pomoże
Strzałka :')
Ja tam najbardziej z 3 lubie Daltona Granta Broken bo leci na początku a tylko tyle obejżałem :')
jeżeli chodzi ci o ściągnięcie filmu to wal prosto do mnie. Jak masz DC++ to daje ci adres huba na którym bede i ściągasz. kopia idealna i masz ode mnie gwarancje że bedziesz miał całą. a na tej piosence na prawde bardzo mi zależy. a co do sceny łóżkowej (jak to ładnie określiłeś to mam ten kawałek i jest całkiem spox)
Skoro masz cały film i to w niezłej kopii to na końcu filmu są zawsze napisy i w części Music są tytuły piosenek i wykonawcy jak oczywiście masz napisy końcowe w swojej kopii .
Jeśli uda Ci się znaleść te piosenki to napisz tutaj liste to napewno rozwiązemy problem wielu osób
Niestety DC++ nie mam bo nie szło mi jego użytkowanie na kazzie ściągałem ale jakoś mi zawsze się komp zawiesił a później całły plik mi zniknął i dupa w krzakach a juz raz tak duż o miałem z 95 % szkoda ale dzięki za propozycje.
Strzałka:')
W necie nie ma ani słowa o soundtracku do tego filmu ...
no i dzięki pomocy Valmonta mam dla was liste utorów po kolei tak jak lecą w cruel intemtions 3:
dalton grant - "broken"
piebald - "the stalker"
glimpse - truth be told
pedro the lion - "indian summer"
the waking hours - "almost nearly there"
seismic - "top of the world"
twintwelwe - "never again"
twintwelwe - "so i'm cold"
jets to brazil - "you're having the time of my life"
jealousy curve - "the world is you"
the 88 - "kind of light"
other star people - "holiday"
nathan anderson - "sweet misery"
the 88 - "sunday afternoon"
dalton grant - "happiness in NY"
fade - "inside another quiet room"
dalton grant - "smile"
I-94 - "you"
tickler - "a final dance"
too rude - "if you love it"
jealousy curve - "appreciated"
the twigs - "love love love"
szczerze najbardziej zależy mi na: jealousy curve - "the world is you"
jak ktoś posiada niech da znac
Witaj długo mnie nie było bo miałem takiego wirusa na kompie że musiałem wszystko od naowa zaczynać ale mam dla Ciebie niespodziankę nie znalazłem co prawda piosenki o ktorą ci chodziło ale na stronie tego zespołu można kawałka sobie posłuchać podaje link http://www.jealousycurve.com/
mi też się podoba może nie tak Jak Dalton Grant zresztą na jego stronie sa oba kawałki z Cruel Intentions 3 Broken i happiness in NY pozdrawiam
Witam.
Od lutego minęło troszkę czasu i być może udało ci się zdobyć utworu z filmu o którym jest mowa. Widzisz mnie także bardzo zależy na soundtracku, a szczególnie na tej jednej piosence. Wiec możę zechciałbyś się nią podzielić??
Wyjątkowo pomogła twoja lista utworów wykonywanych w filmie(ja niestety nie miałam tak dobrej kopii filmu). Dzięki niej udało mi sie sciągnąć jak na razie jeden utwór reszta jakby nie istniała mimo tygodniowych poszukiwań na DC++(kto wie możę łaczę się z nieodpowiednimi hubami).
Będę wdzięczna za odpowiedź.
Pozdrawiam
Wiesz co nie zalogowałaś się lub nie zalogowałeś i nie wim komu jam pomagać napisz coś do mnie na mojego bloga wiem że na Emule można dostać większość tych piosenek ale to troszkę trwa bo tam wszystko idzie bardzo bardzo wolno
Na tej stronie-http://www.buzzplay.co m/JealousyCurve/ można odsłuchac ten utwóri inne.
heh jak by ktos wiedzial to na tej stronce www.jealousycurve.com kawałek The World is You był kiedyś do ściągnięcia heh i w owym czasie zdążyłem sie w niego zaopatrzyć ale ile go szukałem masakra ^^ jak cuś to ja mam heh ktos by sie pisał do wysyłki ?? mailem ??
Hej!:---)jezeli wiesz juz jaki jest tytul tej slicznej piosenki ktora szukales to proszej napisz ja na forum!!prosze,z gory Dziekuje:----*
Poszukuje tej extra piosenki przy ktorej aktorzy kochali sie,blagam napiszcie jej tytul na forum!plissss:)
ej jaki jest tytul tej piosenki kiedy oni sie kochali to bylo w ''SZKOLA UWODZENIA 3''!podajcie blagam!!!
ej jaki jest tytul tej piosenki kiedy oni sie kochali to bylo w ''SZKOLA UWODZENIA 3''!podajcie blagam!!!
prosze Was wyslijcie mi ta piosenke Jealousy Curve - The world is you na email aliciaak7@wp.pl pozdr!
strasznie ciezko sciagnac ta piosenke. dlatego troche wam pomoge ;)
link: http://s006.wyslijto.pl/index.php?file_id=51327559561128285629&act=&down=&gk=cis co
pzdr