Cześć. Znacie jakieś fajne komedie romantyczne?
jak tak to proszę napiszcie. Z góry dzięki.
Hmm np "Zakochany szekspir", "50 pierwszych randek", "Pokojówka na Manhatanie", "Elisabethtown", "Wimbledon", ale pewnie je już znasz;) pozdr.
"Nowożeńcy", "Just my luck", "Szalona impreza", "The long weekend", "Weselna gorączka". Może już znasz, ale napisałam tylko te filmy, które najbardziej mi się podobają :-)
1.Dlaczego nie!
2.Eurotrip
3.Gorąca laska
4.Historia Kopciuszka
5.Ja cię kocham, a ty śpisz
6.Ona to on
7.Pretty Man, czyli chłopak do wynajęcia
8.Rodzinna sielanka
9.Z ust do ust
10.Tylko mnie kochaj
11.Zakochani
12.Wredne dziewczyny
13.Sztuka rozstania
14.Step Up - Taniec zmysłów
15.Szansa na sukces
16.Sposób na teściową
17.Nigdy w życiu!
18.Książę i ja
19.John Tucker musi odejść
20.Jak w niebie
tylko ty, francuski pocałunek, masz wiadomość, facet z ogłoszenia, pod słońcem toskanii, powiedz tak, lepiej być nie może, lepiej późno niż później, mąż idealny, pozew o miłość, amelia, kocha nie kocha, zatańcz ze mną, lekarstwo na miłość, bezsenność w seattle, ...
- Dziś 13 jutro 30 (ciekawy, oryginalny... i tak, romantyczny)
- Notting Hill (warto zobaczyć, ujmująca rola julii roberts)
- Powiedz tak (słodka, zabawna historia o organizatorce ślubów)
- Dziewczyna z Alabamy (dość przeciętny, ale...)
- Polubić czy poślubić (świetny, lekki i zabawny)
- Zatańcz ze mną (uroczy film, polecam)
- Mexican (trochę gangsterska komedia, ale z wątkiem miłosnym, jeśli lubisz Pitta i Roberts, to polecam;)
Aha, jeszcze:
- Sabrina (cudowny filmik)
- Pretty woman (to chyba jsne;)
- Zakochana złośnica (typowo młodzieżowy)
szansa na sukces!!!! mmmmm... kocham normalnie ten film:) idealny facet, wredne dziewczyny, dziewczyny z drużyny3, john tucker musi odejść, księżniczka na lodzie, honey!!! tez super!, high school musical!!!!boże po prostu świetny, step up-taniec zmysłów, w rytmie hip-hopu1,2, lizzie mcguire, eurotrip, córka mojego szefa, a właśnie ze tak, dziedziczki, męsko-damska rzecz, rozbitkowie, ona to on, dogonić marzenia, akwamaryna, zostańmy przyjaciółmi, miłość w rytmie rap, zakochana złośnica, piżama party, nowy jork nowa miłość, córka prezydenta, wygrane marzenia, czego pragnie dziewczyna, to nie jest kolejna komedia dla kretynów, cała ona, uwierz w miłość, zupełnie jak miłość, dwa tygodnie na miłosć, luzacy, historia kopciuszka, książę i ja. i to chyba by było na tyle;)