Hej. Może mi ktoś opisać końcówkę filmu od momentu zbliżenia Florence z Robertem?
Z góry dziękuję.
http://sjp.pwn.pl/zasady/Stosowanie-lub-pomijanie-spacji-miedzy-literami-a-znaka mi-interpunkcyjnymi;4836490.html
Chyba Ci się przyda.
;_;
Serio? Rozumiem, że mozna mieć problemy z logicznym myśleniem no, ale bez przesady.
Podsyłam Ci temat, w którym pisze, że robienie znaków interpunkcyjnych po spacji jest błędem językowym, a ty nie ogarniasz?
Nie pisze się "?" po spacji. Skąd ten debilny nawyk? Nie dość, że wygląda to idiotycznie to jeszcze wychodzisz przez to na ignorantkę.
Ooo widze że ktoś tu ma " przyslowiowy ból dupy" :D Po primo jak do mnie piszesz nie używaj znaków typu;_; bo ni uja nie wiem co to więc , no chyba że to jakiś gimnazjalny zwrot ;) Po duo pisze jak mam ochotę i może napisać nawet pytajnik po 15 stu spacjach i guzik Ci do tego. Po trio jak kierujesz w moim kierunku literki to pisz z dużej bo to świadczy o Twoim poziomie ( którego z przykrością stwierdzam że nie masz :D) i ostatnie najważniejsze - jak psu się nudzi sobie lize. Ty na serio nie masz co robić ? ? ? Haha:)
Pokazuj dalej, że jesteś inteligentna inaczej...
1. Kogo obchodzi, że nie wiesz co ";_;" znaczy? Pokazujesz tym tylko swoją ignorancję...
2. Nie piszesz jak chcesz tylko po prostu nie potrafisz pisać poprawnie... Nie uważałaś na polskim w tym wyśmiewanym przez ciebie gimnazjum i dlatego teraz siedzisz w zawodówce. Błędy językowe świadczą o głupocie człowieka i są objawami analfebytyzmu, a nie buntownictwa i samowolki...
3. Primo i duo? Wtf is happening here? Ja osobiście znam tylko "Primo i secundo", albo zaczerpnięte z Kiepski "pierwsze primo i drugie primo", ale łączenie hiszpańskiego z angielskim i to w dodatku w zły sposób, matko bosko... "Primo" znaczy "po pierwsze", a "duo" NIE ZNACZY "po drugie" tak jak zapewne sobie myślisz, tylko "PODWÓJNIE". Tak samo "trio" to "POTRÓJNIE"!
4. "to świadczy o Twoim poziomie ( którego z przykrością stwierdzam że nie masz :D". Rozumiem, że to miało być według ciebie takie bardzo zabawne i obraźliwe, ale możesz mi prosze wyjaśnić jak można nie mieć poziomu? Można prezentować sobą niski lub wysoki poziom, ale nie da się nie mieć żadnego poziomu.... Co do wielkich liter to po prostu straciłem do ciebie szacunek w połowie zdania i nie mam zamiaru pisać do ciebie z dużej litery.
5. Co z tego, że to nie jest praca magisterska... Co to ma wspólnego z pisaniem poprawną polszczyzną? To, że nie potrafisz pisać tak jak się powinno to już tylko twój problem i to ty tak się prezentujesz na forum publicznym....
6. Ja szukam dziury w całym? Po pierwsze nie ma tu żadnej całości bo popełnilaś błąd i tak bardzo cie to boli, że nie potrafisz się do niego przyznać i podziękować za pouczenie. Po drugie popatrz sobie jeszcze raz na twój pierwszy post.... Koleś pyta się o zakończenie, a ty odpisujesz mu coś co nie ma zupełnego związku z tematem.... Co ciebie obchodzi, że on woli usłyszeć zakończenie od kogoś innego niż sobie dooglądać? Może nie ma już jak obejrzec filmu, a jest ciekaw jak się skończył?
Polecam się ogarnąć. Bo zaledwie w 4 liniikach tekstu dałaś mi 6 powodów do przypie******** się.
Powtórzę jeszcze raz - allegro i maść na ból dupy :D bądź zabić nim złoży jaja :) co mnie obchodzi ze Ci wadzi mi mój pytajnik po spacji? Nie zachowuj się jak hipokrtyta bo z prynitywem pisać nie będę ;) Jak się skończył też nie napiszę bo spoikerować nie będę żeby za moment stado kolejnych się na mnie rzuciło :) Nie mam pojęcia czy to wrzod na tylku cię boli czy zaległa sperma uwiera ale spasuj ;).
"Proponuję się LECZYĆ :* BO TO POWAZNY PROBLEM :) Skoro tak to lubisz to zajmij się może glodnymi dziećmi w Afryce.:D Tracę wiarę w ludzi - ręce i cycki opadają ;) pzdr Trollu:*" - Więcej emotek się nie dało? Piszesz gorzej niż przygłupia gimbusiara... Rozumiem, że próbujesz tymi buźkami ukryc swój smutek i frustrację spowodowaną tym, że ktoś pojechał cie i ośmieszył na forum publicznym, ale to wygląda po prostu komicznie.
"Nie zachowuj się jak hipokrtyta" - Nie jestem pewien czy nie zrozumiałaś mojego sarkazmu jaki zawarłem w "Co ciebie obchodzi, że on woli usłyszeć zakończenie od kogoś innego niż sobie dooglądać? Może nie ma już jak obejrzec filmu, a jest ciekaw jak się skończył?" czy po prostu nie rozumiesz co oznacza słowo hipokryta... Ponoć sarkazm jest zarezerwowany tylko dla inteligentynch. Przypadek?
"P.s. tak między nawiasem Twoje wypowiedzi nie robią na mnie wrażenia." - Serio myślisz, że ktoś ci w to uwierzy? Piszesz 4 wypowiedzi pod rząd, każdą w odstepie kilku minut, czyli nad tymi twoimi dziecinnymi pojazdami na temat spermy i wrzodów myślałaś grubo ponad 10 minut. WCALE SIĘ NIE PRZEJMUJESZ.
"także moich gdzie moderuje" - Widzę, że z ciebie prawdziwe dziecko sukcesu. Powjec mi tego wińcyj!(TO BYŁ SARKAZM I TERAZ TO DOKŁADNIE ZAZNACZĘ, ZEBYS W KOŃCU COKOLWIEK ZROZUMIAŁA)
"Jak będę miała ochotę będę pisać" - Próbowałem ci pomóc... Myślałem, ze mam do czynienia z myślącą istotą, która potrafi uczyć się na własnych błędach, ale jak widać eweolucja potrafi również się cofać. A pisz sobie jak chce. Ja ci niczego nie zabraniam. Jeśli lubisz robić z siebie idiotkę to prosze bardzo, co kto woli. Niektóre kobiety chcą być postrzegane za inteligente i obyte indywidualistki, a niektóre za tępe i niewyedukowane ruchadła... ;_;'
Kończę bo potwierdzasz tylko, że z debilami nie da się rozmawiać. Zamiast zachować choć resztki godności i przyznać się do pomyłki to na siłę próbujesz wymyślać jakieś żenujące pojazdy. Ja tutaj ośmieszam cie używając TYLKO I WYŁĄCZNIE twoich własnych wypowiedzi, a ty próbujesz się bronić jakimiś historyjkami o wrzodach i tekstami z Kwejka typu "allegro i maść na ból dupy :D bądź zabić nim złoży jaja" . Wolisz nazwać mnie trollem niż po prostu uczciwie przynać rację... Babeczkę od polskiego też wyzywasz od trolli jak ci da 1 z dyktanda? Ja w każdym razie nie propunuje ci żadnego leczenie bo na głupotę nie ma lekarstwa, ale może odpuść sobie dzisiaj internety i idź coś poczytaj.
Coś jeszcze? Wow :D ze tak się wypowiem. Ja nie wyzywam ale moje dzieci owszem ;) Możemy to przy kawie omówić i wtedy może zejdziesz z tonu bo ewidentnie nie masz pojęcia z kim piszesz mój drogi ;) Co do obejrzenia filmu ... Śmieszne ;)
Wiem, jestem niesamowity.
A co do spotkania, to jeżeli przez kawę rozumiesz stosunek płciowy to w zasadzie czemu nie.
Skoro nazywasz to " publicznym pojechaniem " to słaby z Ciebie zawodnik :D Co najwyżej możesz mnie cmoknac w moje cztery litery. Niech Ci na zdrowie wyjdzie :)
"możesz mnie cmoknac w moje cztery litery" - Czyli jednak chodziło ci o stosunek płciowy, a nie o kawę? Kobiety... Naprawdę ciężko was zrozumieć.
Serio? Zdecyduj się czy jestem dzieckiem w gimnazjum czy kobieta bo za seks z dziećmi jest wysoka kara :D Swoją drogą seks grecki mnie nie jara ;)
A skąd wiesz, że nie mam 12 lat? Po za tym widzę, że ponosi cie z tym seksem, skoro już mi mówisz co cie jara, a co nie.
Podeślij mi swoje fejsbuki bo musze wiedzieć czy jestem wogóle zainteresowany.
Czy ja napisałam ze chodzi mi o stosunek ? Nie :) sam to napisałes :) fb mogę ci podesłać mojego męża dziecinko
A tak na marginesie to mam nadzieję, że podobął ci się mój trolling. Z jednej głupiej wypowiedzi totalnie wyrwanej z kontekstu powstała kłótnia, w której przelano już krew kilku tysięcy liter. XD
Serio? Czepiasz się wstukniętej przypadkiem literki? To chyba nie ten poziom.
"Nie no ale tak na serio lubię Cię :D" - Tego się nie spodziewałem. Jak widać jestem tak niesamowity, że nawet jak kogoś dissuje to on i tak mnie kocha. No po raz pierwszy będę miły, żeby nie wyjść na totalnego bezdusznego chama, też Cię lubię.
"Czy ja napisałam ze chodzi mi o stosunek ? Nie :) sam to napisałes" - Kto wie co kobiecie może chodzić po głowie... Połączenie zaproszenia na kawę i propozycji cmokania w 4 litery mnie zmyliło, przepraszam.
Ojojoj ;). Tylko że w ogóle to poprawna forma słowa a wogole zła ;) nie pojmuję - mnie skrytykował a sam na klatę wziąć nie potrafi :) . Co do myślenia kobiet ..z nami to jest tak ze mówimy co myślimy . To panowie sobie dopisuje co niektóre fakty ;) Ale cieszę się bo pomimo nieporozumień wyszła całkiem miła rozmowa :D Przeprosiny przyjęte ;)
Miałem na myśli ta ewolucje, "wogóle" w ogóle nie zauważyłem. Zdaję sobię sprawdę z karygodnego błędu jaki popełniłem i jestem niezmiernie wdzięczny za skorygowanie go.
Nie wiem co tam ciekawego robisz :) Ja pracuje i swoją ciekawą pracę muszę przerywać na pisanie :) Zdecydowanie wolę pisać listy i opowiadania he he ;) Nie no ale tak na serio lubię Cię :D
Czytam i czytam i nadziwic sie nie moge jak z powodu spacji mozna tak komus nublizac,wywalic tyle agresji i chamstwa..zapomniales kolego ze oprocz zasad ortografi ,wazniejsze sa inne ktorych tobie brak,mianowicie szacunku,empatii i kultury osobistej! Masakra :(
"nublizac" "ortografi" " ,wazniejsze" - złe umieszczenie znaków interpunkcyjnych już nie wpominając o braku polskich znaków...
Sezon na "nublizanie" i brak kultury czas zacząć. Zapraszam do dyskusji na tematy niezwiązane z tematem ponieważ człowiek czasem dla jaj chce się przypieprzyć do bzdur bo ma awanturniczą naturę i się mu nudzi.
"dyskusji na tematy niezwiązane z tematem" ?? co ??
Pan ortografia nie potrafi ulozyc poprawnie zdania?
Wroccie czasy gazowania, wieszania i scinania glow...
Kaleson chyba nie skumał, że to było tak specialnie. Ironiczne popełnianie błędów synek. Jednak, żeby nie było nieporozumień to powiedz co twoim zdaniem jest niepoprawne bo może się czegoś dowiem, bo jeśli chodzi o umyślne zastosowanie powtórzenia to bardzo mi przykro, że nie ogarniasz.
Z tym gazowaniem i wieszaniem to nawet szkoda komentować bo jak widać masz się za kogoś wyższego od innych, a najprawdopodobniej poszedłyś pierwszy za braki w logicznym rozumowaniu.
Ja mam sie za kogos wyzszego od innych? No popatrz pan jaki ignorant, zapomnial jak to o spacje zrobil gownoburze.
Ale coz, przeciez ja NIE OGARNIAM. Ty za to ogarniasz wszystko, kazdy przecinek, a piszesz np. "poszedłyś".
Jakim prawem zwracasz uwage komus o znak interpunkcyjny jesli sam o siebie zadbac nie potrafisz?
Na swoje obrone dodajesz "umyślne zastosowanie" :D HAHA dobre chlopcze, usmialem sie po pachy.
I jeszcze "twoim" zamiast "Twoim"- ale pan psor przeciez tlumaczy uzycie malej litery zamiast duzej- brakiem szacunku do danej osoby i jest hipokrytà bo skoro sam nagina zasady pisowni j. Polskiego do swojego humoru i upodoban - dlaczego doczepil sie do spacji? :D moze ktos ma dzis wlasnie dzis taki humor i tak mu sie podoba i juz ,pisac ze spacja?? :D coz za brak konsekwencji !!:D
Zwroty grzecznościowe nie są zobowiązujące i jeśli mamy do czynienia z osobą, której nie darzymy szacunkiem można je pominąć. Tak samo mógłbyś przyczepić się do "ty" itp.
Widzę, że mamy tu jakieś znajomości, sam nie mogłeś wytrzymać tego, że cie masakruje i kolege wezwałeś. No nic, masakrowanie 2 na raz też jest spoko, poprawiacie moje ego, które i tak jest już na zadowalająco wysokim poziomie.
Pierwszy lepszy temat: http://zapytaj.onet.pl/Category/002,010/2,22888537,Kiedy_pisac_zwroty_grzecznosc iowe_z_duzej_litery.html
Ty mnie zmasakrowales??? Czym kiedy i gdzie? Czlowieku chyba cos ci sie tematy/ posty pomylily..
" kolege wezwalem" ... Taki madrala a z nicka nie potrafi wywnioskowac ze pisze z plcia zenska..żałość( polskie znaki- specjalnie dla ciebie)
Widzę, że pomyliłeś ignorancję z ignorowaniem. Bo nie mogę znaleźć innego sensownego wyjaśnienia dlaczego użyłeś tego słowa w tym kontekście.
Polecam - http://sjp.pl/ignorant
"poszedłyś" nie wynika z braku wiedzy tylko z przypadkowego pominięcia litery na klawiaturze podczas szybkiego pisania. Nijak się to ma do specialnego popełniania błędów jakie przejawiała osoba, którą upomniałem.
"HAHA dobre chlopcze, usmialem sie po pachy." - zawsze się tak pisze jak ci przykro, po prostu masz ból dupy bo jesteś kolejną osobą, ktorą zmasakrowałem
Zluzuj portasy bo dalej robie sobie jaja udając nadętego poloniste, a wy dalej dajecie się łapać... Co nie zmienia faktu, że robisz z siebie debila. heheszki
"Na swoje obrone dodajesz "umyślne zastosowanie"" - z tym umyślnym zastosowaniem to chodziło mi o powtórzenie jakie specialnie zawarłem w tym zdaniu, ale widzę, ze ty masz tak duże problemy z logicznym myśleniem, że nawet po tym jak ci to jasno napisałem to dalej nie ogarniasz. Nigdy nie zwróciłem uwagi komuś kto przez przypadek pominął literę w wyrazie dlatego też nie uznałem tego za swój błąd.
Już pomijając "NA SWOJE OBRONE"
Rzeczywiscie, czuje sie okropnie zmasakrowany ;(
Jestes prawdziwym wojownikiem swiata wirtualnego, robisz zamieszenie z blachych powodow by zwrocic uwage na swa "inteligencje", a to nie inteligencja a zwykle chamstwo, ktore pokazales juz w pierwszym poscie i owocnie kontynuujesz.
Wiedz tylko, ze twoja "wielkosc" zauwazana jest jedynie przez ciebie samego, a reszta widzow jak i uczestnikow ma cie w glebokim powazaniu. Nie zauwazyles tego? To juz wiesz o czym ja i moim poprzednicy pisali.
"pominął literę w wyrazie dlatego też nie uznałem tego za swój błąd"
Mojej corce w 3 klasie nauczyciekla daje -1 pkt, a wiec mimo twojego "uwazania" jest to blad.
Na dole jest dwóch koleżków, którzy skumali zamysł mojego trollingu i przyznali mi rację oraz udało mi się ich rozbawić, więc nie gadaj bzdur i nie pisz w imieniu całego ludu.
Może dla ciebie trolling to tylko i wyłącznie debilne bezsensowne wpisy, ale DeGre bawi i uczy, więc u mnie takiej rozgrywki nie uświadczysz.
Cztery posty już przeleciały, w których o tym sobie gawędzimy, a patrząc na to zdanie "Mojej corce w 3 klasie nauczyciekla daje -1 pkt, a wiec mimo twojego "uwazania" jest to blad." ty dalej nie skumałeś.
Dyskusja z toba przypomniała mi pewną zabawną sytuację jaka przytrafiła się dość znanemu z sarkastycznych wypowiedzi politykowi: https://www.youtube.com/watch?v=_v_Rb2TqsOo
Dodatkowo w tym samym zdaniu paradksalnie przyczepiasz się do kolejnego poślizgniętego palca, który zapomniał zrobić kreskę nad o, a piszesz "corka".... heheszki
I jeszcze jedno .. Nie widze nikogo kogo bys rozbawil, ktos kiedys pisal ze " user podzucil cos userce".. To tyle z rozbawienia. Natomiast jesli chodzi o obrazenie i upokorzenie to Kendra moze cos powiedziec. Troche cie ponioslo , przeczytaj jeszcze raz co do niej pisales , jakich slow uzywales i w jak ponizajacej formie- i jak masz troche oleju pod kopułą to zauwazysz przegiecie. I ogarnij sie z tym wklejaniem linkow z yt bo to dziecinne panie " heheszek" . No.
Do ciebie triple- ale nie mam na videło by zademonstrowac:D swoja droga- poziom 5 klasa podstawowa! :D
Widac nie jestes zbyt spostrzegawczy gdyz od pierwszego postu nie uzywam znakow "ą,ę,ś..." co nie jest bledem, hehe...
Teraz jest to trolling? No popatrz, jeszcze troche wyzej byles inteligentem zwracajacym uwage na kazdy blad, nawet na spacje LOL. Nie jestes trollem, a durniem uwazajacym sie za inteligenta ktorym nigdy nie bedziesz.
Kogos rozbawiles ? Mozliwe, ale nie trollingem, a swoja glupota :) Bawi i uczy.. HAHAHAHA co za czop :D
Teraz ja cie czegos naucze. "tylko i wyłącznie" jest bledem jezykowym. Jeden i drugi wyraz oznacza dokladnie TO SAMO.
Chcesz jeszcze cos nam ciekawego powiedziec? Zabawny chlopiec, zyj dalej w tym swoim wyimaginowanym swiecie :)
A czy trolling wyklucza bycie inteligentynym? Właśnie trolling jest dla ludzi inteligentnych... Od początku miałem zamysł porobić sobie jaja bo mi się nudziło, a wyszła z tego całkiem zabawna dyskusja. To, że ty nie należysz do społeczności ludzi uzdolnionych intelektualnie to już nie mój problem, nie każdy musi rozumieć, a mnie mało obchodzi, że jakiś kaleson właśnie nie zrozumiał...
Zostałeś zmasakrowany na całego, więc daruj sobie już bo nie chce mi się dłużej tłumaczyć jakiemuś tłukowi oczywistych rzeczy.
Jedno jest pewne, nie jesteś głupszy od swojego koleżki, który jedyne co robi to odpisuje jakieś bezsensowne pierdoły, zeby stworzyć sztuczny tłum. Zresztą cała ta sytuacja robi się już żenująca, ciężko uwierzyć, że ktoś się tak bardzo przejął się pojazdem w internecie, że musiał poprosić kolegę o pomoc...
Tym samym + dla ciebie, że w przeciwieństwie do tego przygłupa przynajmniej piszesz z sensem i na temat, ale i tak powtarzam po raz kolejny zluzuj kija w dupie i poczytaj jeszcze raz moją rozmowę z tą babeczką, a może w końcu zrozumiesz, w którym momencie ujawniłem się z tym, że robie sobie jaja.