Jestem ciekaw ile Bruce Willis wziął za to, żeby pocałować faceta w tym filmie.
tak, ale jakąś sympatię dla LGTB ma skoro zastrzegł sobie że homoseksualista nie może zostać zastrzelony tylko za to że był homoseksualistą
Też to gdzieś słyszałem/czytałem, ale ja osobiście sądzę, że on się zwyczajnie bał, że go ukrzyżują za... morderczą homofobię :O
Bał się żeby taka łatka do niego nie przylgnęła, smutne.
Bruce nigdy by nie pocałował faceta z języczkiem więc albo to był dubler Bruca albo albo ten który był całowany to nie facet tylko kobitka przerobiona na faceta.
ty tak na poważnie myślisz, ze aktor nie pocalowalby chłopaka? Myśle, ze zupełnie go to nie obchodziło i taka jego pracaxD Jaki zamknięty umysł, facet całuje chlopaka, koniec świata, granica aktora, na pewno przerobione!!!
zamkniety umysl? A to niby dlaczego? Mamy byc otwarci na zboczenia? Kto tak mowi- chyba lgbt oraz lewaccy fanatycy. Praca ma swoje granice.
Rozbawił mnie ten komentarz jak mało co na tym portalu :D Skąd wiesz? Bruce Ci powiedział, kiedy ocenialiście razem Django na 2, Czterej pancerni i pies oraz Sherlocka na 1, a Crimson Peak na 10? :D
Crimson Peak to świetny film. a te pozostałe, trudno mi ocenić a nawet powiem inaczej : Nie wykluczone że ktoś wszedł mi na konto tak już się zdarzyło nie wiedzieć czemu. Ktoś schakował i podał się za mnie w tym oceny.