Bosko. Rodzi się kolejne dziecko wychowywane w niepełnej rodzinie, umiera kolejna kobieta przy porodzie. A buty damskie na płaskiej podeszwie w ogóle nie istnieją po to by przez cały film chwianie się na szpilkach było prześmieszne. Tak, boki zrywać.
Ale tylko z pomysłu. Bo z wykonania chcą płynąć inne łzy.
A dla mnie film jest bardzo śmieszny i gra bohaterki jest świetna. A buty na płaskim owszem istnieją ale haloooo... To jest tylko film! To fikcja i takie rzeczy jak buty na szpilkach mają podkreślić po prostu to że jest to facet który uczy się jak być kobietą. Jest sporo takich filmów i chodzenie na obcasach należy do klasyki. Dla kogoś moze być to śmieszna dla kogoś innego nie. Wg mnie jest. Kwestia poczucia humoru:o)
Główna aktorka zagrała dobrze i na tym koniec jesli chodzi o walory filmu. Jeszcze nigdy nie widziałam tak beznadziejnego zakończenia;/
racja złe zakończenie. Jezeli chodzi o gre głownej bohaterki super... a jesli chodzi o te obcasy to w takiego typu filmach raczej "musi" byc takie cos pokazane bo co innego. Bez tego koślawego chodzenia na szpilkach trudno wyobrazic sobie ze w cele kobiety tak naprawde jest facet...Mimo że Switch tyl 17 lat rzed serialem "Lalola" to i tak wele go bo wedłóg mnie o wiele śmieszniejszy i lepsze zakończenie
Napisałbyś, że to spoiler, to nie takie trudne, nie każdy chce wiedzieć przed filmem o czym był.
A co do filmu dla mnie był świetny! Spodziewałem się konkretnie durnej damskiej romantycznej komedii i choć może troszke taka jest, ja jestem miło zaskoczony.