PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9924}
6,8 9,9 tys. ocen
6,8 10 1 9938
5,8 6 krytyków
Switch: Trudno być kobietą
powrót do forum filmu Switch: Trudno być kobietą

ach!!

ocenił(a) film na 9

film fajny ,ale jedyne co nie denerwowało to to jak chodziłą w wysokich butach.
no sorry ,ale to nie jest tak trudne !!! z tym przesadzili.
mugł się trochę chwiać bo sama jeszcze kilka lat temu jak nie umiałam to się chwiałam ,ale ona chodziła jak chora !!!!!!

końcówka filmu mnie rozwaliła.popłakałam się!!
czemu umarła?!
czemu!?!?!
ten facet co zrobił jej dziecko zachował sie tak męsko.
wychowywał dziecko i to było super.
film super!!!

aga0564

mogłaś napisać że SPOILER hm...

aga0564

...każ facetowi chodzić w 10cm. obcasach a przekonasz się...z pewnością by sobie nie poradził,no chyba że to lubi i trenuje od lat ;-D

Tamilina

Michał Szpak lubi, radzi sobie !! xD
w dodatku chodzi lepiej niż moja dziewczyna... ;p

ocenił(a) film na 8
aga0564

Film bardzo świetny, ciekawy, zabawny i (na koniec) wzruszający.
Co do końcówki: fakt szkoda, że ona/on umarła, ale z drugiej strony miała być na ziemi do czasu, aż znajdzie kobietę, która ją/go kocha. Znalazł(a) i poszła do Nieba._ czyli jest Happy end, tyle, że nieco niestandardowy.

ocenił(a) film na 9
agawa87

hahaha,o matko ten mój wpis ma juz ponad rok;D haha,byłam w szoku zapomniałam że dałam kiedyś temu filmowi komentarz,ale musze przyznać że nadal kocham ten film
koniec filmu,hmmm smutny,może i szczęśliwe zakończenie,ale tak jakoś ,ach! to tylko film;D
a wracając do chodzenia w szpilkach,te w filmie były niskie,a jak szpak potrafi chodzić w szpilkach to każdy może;D hah

P.S ten diabeł co ją/go nawiedzał byś świetny;D scena gdy ona leży na łóżku,a on podgląda ja z fotela ,a potem się na nią rzuca;D haha

ocenił(a) film na 8
aga0564

faceci mają inną budowę ciała także się nie dziw, a umarła bo on już wcześniej przecież umarł, tyle że Bóg chciał żeby miał dziecko spełnił dobry uczynek żeby dostać się do nieba. widzę że dosyć nie uważnie oglądałaś film

ocenił(a) film na 9
Mrs_Metalowa

człowieku nie o to chodzi,przecież to była komedia,
a tam kazdy czeka do końca że może wszystko sie skończy dobrze! i tak zazwyczaj jest
i nikt nie kazał mu rodzic dziecka,ktos poprostu miał go darzyć prawdziwym uczuciem,to miał właśnie zrobic na ziemi, odnaleźć taka osobę

a co do facetów na szpilkach,to poczytaj troche,albo chociasz zobacz jakiś dokument bo sa i faceci co chodza na szpilkach ,nie jest to dla naszej kultury normalne,ale zdarza się i czasem radza sobie lepiej niz kobiety!

P.S nie wiem z kąt u cb tyle uszczypliwości ... ;)

ocenił(a) film na 8
aga0564

hmm co do tych szpilek to indywidualna sprawa dla każdego . uszczypliwości ? WTF ? o.e nie chciałam być nie dobra tylko po prostu tłumaczę jak to było i że nie którzy rodzą się w szpilkach, a inni nie potrafią w ogóle w nich chodzić .