PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10061526}

Sweet Bobby: Koszmarne oszustwo

Sweet Bobby: My Catfish Nightmare
2024
5,6 1,3 tys. ocen
5,6 10 1 1293
Sweet Bobby: Koszmarne oszustwo
powrót do forum filmu Sweet Bobby: Koszmarne oszustwo

Przyznam, że spodziewalam się, że to kolejny facet, który próbował podstępem oszukac kobietę na pieniądze w sieci. Cały czas czekałam na moment, gdy okaże się, że pilnie potrzebuje dużego przelewu. A on nie nastepował. I co się okazało??? Kuzynka podszywała się pod ukochanego. Szok! Ciekawe, czy się w niej podkochiwała, czy porzebowała bliskości z kimś i nie potrafiła tego inaczej osiągnąć, czy podobało jej się takie oszukiwanie. Co sądzicie o motywacji tej kuzynki? Jaka mogła być?

wombat_girl

myślę, że chodziło o poczucie władzy i że mogła komuś po prostu sprawić przkrość

ocenił(a) film na 2
wombat_girl

Na pewno była odklejona hehe w ogóle obie straciły mnóstwo czasu, który można było spożytkować na coś praktycznego. Kobiety lubią gdzieś marnować czas i swoje życia.

dzenero

Odezwał się "znawca" kobiet

wombat_girl

Ja sadzilem że Bobby ma żonę i dziecko a z bohaterka filmu bawi się dla zaspokojenia ego. A tu bomba. Kuzynka to dla mnie ciężka psychopatia.

ocenił(a) film na 6
wombat_girl

Dokument nic nie mówi o rodzinie, przeszłości, ew. zaburzeniach psychicznych tej nastolatki. Przyznała się do oszustwa dopiero, gdy zgłoszono sprawę na policję. Jej wiadomość do Bobbiego, by tego nie robił.... że-na-da.