PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10030488}
3,7 tys.
chce zobaczyć
Superman
powrót do forum filmu Superman
Redgard

Widzę że snyderbot

garfild2002

Widze, że upośledzik. Gość co nic sensownego nie zrobił oprócz przypadkiem pierwszych strażników galaktyki. Taki sam poziom niski będzie jak Snydera tylko kolorowo i kumpelsko. Pokazał to w legionie.

Redgard

Gunn zrobił dużo więcej lepszych filmów niż Snyder i zna się na postaci i komiksach

Redgard

A gdzie niby pokazał że nie zna się na postaciach komiksowych ?

oskar_karol

Co to za bełkot, pytanie bez sensu. I tak się nie zgodzisz co nie odpisze.

Redgard

Hehe dobre

animal448

swietne raczej. Mam nadzieję, że Gunn podniesie z kolan DC. Ale nie będę kłamał, że lubiłem mroczną wizję Snydera, tylko było to wszystko jakby nie tak. A prawda jest taka, że fajnie byłoby zobaczyć coś w klimacie starych Supermanów. Mrok w DC jest ok, ale superman to superman. Animacje w to potrafią. Jakoś wypoziomować.Trzymam kciuki. Pozdrawiam Ciepło Ciebie. Wiem o co Ci chodzi.

animal448

No bo Gunn jedzie na Strażnikach Galaktyki części pierwszej a Snyder na Watchmenach, 300  gdzie są gotowe historie już w komiksach. I to tyle z dobrych filmów komiksowych obu panów gdzie można mieć wspólną opinię, że były dobre.

Redgard

Dokladnie.

garfild2002

Nie z taką obsadą, Zielony będzie dziadkiem od razu? A superman będzie niedożywiony?

garfild2002

Też mam taką nadzieję. Dobrze obsadzili Perry'ego White'a, lubie tego murzyna. W Jacku Ryanie był dobry no i w Garniturach.

garfild2002

Pachnie filmem pod małolatów.

garfild2002

Nie mogę się doczekać. Świetna obsada, zdjęcia i fantastyczny dobór muzyki. Wszystko ładnie do siebie pasuje, a świat wydaje się na w pełni skonstruowany, co jest bardzo dobrym wprowadzeniem w nowe uniwersum. Szczególnie podoba mi się potraktowanie materiału - zamiast samych wodotrysków (suche walki itd), dostaniemy pełnoprawną historię pełną konfliktów. Najnowszy Joker zrobił furorę właśnie dzięki takiemu podejściu. No i bardzo przypomina mi klimatem produkcję z Christopherem Reeve, która wciąż pozostaje najlepszą wersją Supermana. Dotychczasowe próby DC były bardzo rozczarowujące, dlatego cieszę się ogromnie, bo jest nadzieja, że w końcu doczekam się porządnego Supermana. Oby! :D

garfild2002

Co może być świetnego w 923 filmie o supermanie?