Widze, że upośledzik. Gość co nic sensownego nie zrobił oprócz przypadkiem pierwszych strażników galaktyki. Taki sam poziom niski będzie jak Snydera tylko kolorowo i kumpelsko. Pokazał to w legionie.
swietne raczej. Mam nadzieję, że Gunn podniesie z kolan DC. Ale nie będę kłamał, że lubiłem mroczną wizję Snydera, tylko było to wszystko jakby nie tak. A prawda jest taka, że fajnie byłoby zobaczyć coś w klimacie starych Supermanów. Mrok w DC jest ok, ale superman to superman. Animacje w to potrafią. Jakoś wypoziomować.Trzymam kciuki. Pozdrawiam Ciepło Ciebie. Wiem o co Ci chodzi.
No bo Gunn jedzie na Strażnikach Galaktyki części pierwszej a Snyder na Watchmenach, 300 gdzie są gotowe historie już w komiksach. I to tyle z dobrych filmów komiksowych obu panów gdzie można mieć wspólną opinię, że były dobre.
Też mam taką nadzieję. Dobrze obsadzili Perry'ego White'a, lubie tego murzyna. W Jacku Ryanie był dobry no i w Garniturach.
Nie mogę się doczekać. Świetna obsada, zdjęcia i fantastyczny dobór muzyki. Wszystko ładnie do siebie pasuje, a świat wydaje się na w pełni skonstruowany, co jest bardzo dobrym wprowadzeniem w nowe uniwersum. Szczególnie podoba mi się potraktowanie materiału - zamiast samych wodotrysków (suche walki itd), dostaniemy pełnoprawną historię pełną konfliktów. Najnowszy Joker zrobił furorę właśnie dzięki takiemu podejściu. No i bardzo przypomina mi klimatem produkcję z Christopherem Reeve, która wciąż pozostaje najlepszą wersją Supermana. Dotychczasowe próby DC były bardzo rozczarowujące, dlatego cieszę się ogromnie, bo jest nadzieja, że w końcu doczekam się porządnego Supermana. Oby! :D