PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34273}

Super zioło

How High
2001
6,9 86 tys. ocen
6,9 10 1 85881
4,7 18 krytyków
Super zioło
powrót do forum filmu Super zioło

Ani razu sie nie zasmialem szmira jak nic 1/10 nie ogladajcie tego
nieporozumienia

ocenił(a) film na 2
BEOWULF680

Totalne dno i badziewie. Film skierowany glownie do niepelnosprytnej mlodzierzy. Szczerze nie polecam moja ocena 1/10

ocenił(a) film na 3
BEOWULF680

Humor wymuszony i do tego skrajnie prostacki. Poziom zabawy : bliski zera. Dobrze, że to coś ściągnąłem, a nie kupiłem lub wypożyczyłem, bo w przeciwnym wypadku to byłaby chyba najgorsza inwestycja w życiu ;]

aqu32

macie w pełni racje :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
EMdoWU

Przykro mi, ale autor tematu ma rację. Jak dla mnie humor w tym filmie jest żałosny i prostacki, typowy dla amerykańskich komedii z gibającymi się murzynami na czele.

ocenił(a) film na 10
krzys133

niestety nie ma racji, a dlatego, bo jak ktoś nie lubi tego typu filmów to nie powinien oglądać i komentować. Jedni lubią m jak miłość czy na wspólnej i oglądają codziennie a inni lubią komedie o gibających się murzynach. Tak trudno to zrozumieć?

ocenił(a) film na 3
EMdoWU

Nie no, oczywiście, ten film mają oglądać wyłącznie fani 'gatunku', tak żeby czasem ocena poniżej 9,0 nie zeszła ... ;]

ocenił(a) film na 9
EMdoWU

W końcu ktoś pisze z sensem. O gustach dyskutować się nie powinno bo każdy ma inne. Krytyka uzasadniona jest jak najbardziej ok ale obrażanie wszystkich, którym film się podoba to paranoja.

Kisamcia

Paranoją jest również powtarzanie bzdur. O gustach się nie dyskutuje? A zastanowiłeś/aś się kiedyś czy to zdanie ma sens? Czy ma jakiekolwiek pochodzenie? Nie ma. O gustach się dyskutuje, bo to właśnie nas rozwija. :)

ocenił(a) film na 9
1z1000

Oczywiście. Nie wiem jak Ty ale ja myślę zanim napiszę ;)
O gustach się nie dyskutuje bo nawet gdybyś przedstawił mi masę powodów, to nie zmienisz faktu, że lubię np. bułki z szynką, czy dany film. Takie jałowe dyskusje nie rozwijają, prowadzą tylko do pozbawionych sensu "kłótni".
Inaczej ma się sprawa jeżeli dyskutuje się o poglądach - to może rozwijać i poszerzeć horyzonty.

ocenił(a) film na 5
Kisamcia

A oni mają pogląd, że ten film jest słaby :)

ocenił(a) film na 9
LeVys

No i..? Co w związku z tym?

ocenił(a) film na 5
Kisamcia

I wedle ich gustu ten film to kupa i nawet gdybys przedstawiła 100 argumentów, dla których mieliby oceniać pozytywnie oglądających ten film, to oni i tak będa trzymac swoje.
Więc stwierdzenie, że o gustach sie nie dyskutuje jest gówno warte, bo sama tą dyskusje podjęłaś ...

ocenił(a) film na 9
LeVys

Oczywiście. Polecam Ci jednak ponowne przeczytanie tego, co napisałam. Niech sobie nie lubią, niech im się nie podoba - nie zależy mi. Chodzi mi o to, że nie trzeba przy okazji obrażać każdego, komu film się podoba.
"O gustach się nie dyskutuje bo nawet gdybyś przedstawił mi masę powodów, to nie zmienisz faktu, że lubię np. bułki z szynką, czy dany film. Takie jałowe dyskusje nie rozwijają, prowadzą tylko do pozbawionych sensu "kłótni". " Jak widzisz - sama o tym napisałam. Nie podjęłam dyskusji na temat samego filmu ,tylko na temat istoty prowadzenia rozmowy.

ocenił(a) film na 5
Kisamcia

a oni maja pogląd, że taka rozmowa ma sens, skoro się do tego uciekają.

ocenił(a) film na 9
LeVys

Skoro nikt z nich mi nie odpisał to oznacza,że według nich rozmowa też nie ma sensu ;)

ocenił(a) film na 5
Kisamcia

Niektórych ciężko zrozumieć z ich poglądami :)

ocenił(a) film na 9
LeVys

Dokładnie - niektórych naprawdę ciężko jest zrozumieć :)

A co do pytania to odpowiedź brzmi tak.

ocenił(a) film na 5
Kisamcia

Kiedyś się na Hyperze oglądało, teraz nie ma jak ;)

ocenił(a) film na 9
LeVys

Też zaczynałam Bleacha od Hypera ;)

ocenił(a) film na 5
Kisamcia

Całą serię już obejrzałaś ?

ocenił(a) film na 9
LeVys

Czytałam mangę i oglądałam anime do momentu zakończenia potyczki z Aizenem. Nowe odcinki sobie odpuściłam żeby nie zniszczyć dobrego zdania na temat serii :3

ocenił(a) film na 5
Kisamcia

Az tak fatalne ?

ocenił(a) film na 9
LeVys

Jak dla mnie co za dużo to niezdrowo.

ocenił(a) film na 5
Kisamcia

Z przejedzenia jeszcze nikt nie umarł :)

ocenił(a) film na 9
LeVys

Po prostu jak dla mnie nowe odcinki są za bardzo naciągane, więc przestałam śledzić poczynania Ichigo i przerzuciłam się na krótkie seriale :3

ocenił(a) film na 5
Kisamcia

Rozumiem, a jakie to seriale ?

ocenił(a) film na 9
LeVys

M.in. 2 Broke Girls - godne polecenia. Skąd taka ciekawość? :>

ocenił(a) film na 5
Kisamcia

Może sobie obejrzę, jak będę miał czas .
A dlaczego pytasz skąd taka ciekawość ? ;)

ocenił(a) film na 9
LeVys

Z ciekawości :>
2 Broke Girls na wolny czas - polecane z czystym sumieniem.

ocenił(a) film na 5
Kisamcia

Można by nad tym pomysleć ;)
Ale przy końcu roku to czasu jak na lekarstwo .

ocenił(a) film na 9
LeVys

Wiem coś o tym ale niebawem będzie tego czasu więcej ;)

ocenił(a) film na 5
Kisamcia

oby :)

ocenił(a) film na 5
Kisamcia

fanka "Bleacha" ?

ocenił(a) film na 8
BEOWULF680

najzabawniejsze jest to że zabraniam xD mwahaha

ocenił(a) film na 8
BEOWULF680

chcesz sie bić przez internet ? fikasz ? >:D

Ronnie8

no dawaj hahah :)

użytkownik usunięty
BEOWULF680

wiesz w tym filmie chodzi o klimat.
trzeba też podejść do tego z pozytywnym nastawieniem, w odpowiednim towarzystwie obejrzeć, pozatym nie jest to kino dla ciebie i na pewno nie jest warte 1/10.

jest warte 0/10 a nie 1/10

użytkownik usunięty
BEOWULF680

bo to jest film dla 13-16 latków to czego się spodziewasz?
i tak jak wyżej napisałem do tego trzeba inaczej podejść, jak do np. niedzielnych filmów na polsacie i nie oczekiwać czegoś wybitnego tylko prostu humor na poziomie gimnazjum. nie wszystkim sie spodoba no ale co najmniej 4/10.

ocenił(a) film na 2

Humor na poziomie gimnazjum ? To nie wiem jakie ty gimnazja znasz ;)
Chodze do gimnazjum i twierdze również że film jest totalnie do kitu. Jeżeli dla niektórych jedyna zabawą jest palenia trawy to serdecznie pozdrawiam;)

ocenił(a) film na 8
BEOWULF680

Ludzie jak nie mieliscie nigdy do czynienia z trawka i nie znacie glownych bohaterow to po co sie za to zabieracie. Swiadczy to o waszej inteligencji. Tytul HOW HIGH czyli o marysce a nie o czyms innym. Teraz narzekaja, ze gniot haha. Wy byscie woleli obejrzec "Wesele" bo tam przelewa sie wasza ulubiona substancja - wodzia