Załatwili sobie w ten sposób połowę listy wymogów współczesnej sztuki filmowej. Do tego jeśli okaże się że któreś z nich jest LGBTQIA to już w ogóle nominacja do Oskarów gwarantowana…
Twój chłopak że go tak bronisz , czy po prostu to twój ojciec który łapie cię za jajka ? Poza tym uj cię to obchodzi
Kogo bronię? Zapytałem po prostu o twój styl pisania. Teraz uciąłeś pierwsze litery słowa. Chyba delikatny chłopczyk jesteś skoro nie jesteś w stanie jednego przekleństwa napisać bez cenzury haha.
Nie widziałem filmu ale Hasson jest bi jeżeli to się liczy. Co do ciemnych to raz Ameryka jest coraz ciemniejsza a dwa to ta połowa więcej ogląda. Więc mamy klasyczny marketing
Wg danych na 2020 rok Afroamerykanie stanowili 13% społeczeństwa. Nie szukałem statystyk dokładnych ale jestem pewien że z tych 13% co najmniej połowa nigdy nie była w kinie i nie zamierza być.
Masz racje ale też kiedyś widziałem statystyki - Netflix - kto ogląda pod kątem etniczności. A konkretnie kto ile ogląda i wychodzi na to że jak podzielimy świat na "białych" i resztę w USA to wychodzi ze 'RESZTA" jest w grupie co ogląda kilka razy dziennie, raz dziennie oraz kilka razy na tydzień. Jak podsumujesz to wyjdzie że Reszta ogląda od 4 do 6 razy więcej. Tak wiec produkt skrojony pod klienta.
Człowieku, wyjdź poza Polskę, to zobaczysz, że w innych krajach jest więcej innych niż białych. Jesteś albo prowokatorem, albo bezmózgim yeti. Tak czy siak jesteś nikim. Ciemni i kobiety są wśród nas, gdybyś nie wiedział. Obudził się jełop.
tak wszystko z głowa w porządku czy do końca nie rozumiesz co oznacza słowo rasista , poza tym przeczytaj sobie cały post i zobacz kto tu zajeżdża rasizmem zanim kogoś o niego posadzisz
Podexy nie wiem czy są, bo dotrwałem do połowy, ale zapomniałeś o "osobie z niepełnosprawnością" i chrystianofobii.
tak, jak was widze to mam atak chrystianofobii... ta milosc blizniego wydalana kazdym otworem to powoduje
Bo Ken to ogląda tylko prawilne filmy z białymi młodymi mężczyznami. Cała obsada ma być biała w wieku 20-30 i obowiązkowo płci męskiej. Takie filmy uwielbia Ken_ROY. Chłopak ma takie preferencje.
Oni nawet nie rozumieją po co te zabiegi w filmach. Celowo je tak kręcą aby osiągnąć cel upokarzania teraz białych. Żałuj że nie oglądałeś nowego salems lot. T
Masz mój miecz w walce z tymi tępakami w przyciasnych rurkach. Te tępaki wszędzie widzą rasizm a to tylko wytyczne Akademii aby stawać do Oskarów :) To jedziemy, dalszy tekst to część wytycznych dotycząca obsady, a są jeszcze do ekipy filmowców itp. I Reprezentacja na ekranie
(film musi spełnić co najmniej jeden z tych warunków)
Chociaż jeden z odtwórców ról pierwszoplanowych lub ważnej roli drugoplanowej musi mieć inne rasowe pochodzenie.
Co najmniej 30 proc. aktorów wcielających się w postaci drugoplanowe i epizodyczne musi reprezentować przynajmniej dwie spośród tych grup: kobiety, mniejszości rasowe, osoby LGBTQ+, osoby z niepełnosprawnością fizyczną lub intelektualną, niedosłyszące.
Główny wątek fabuły filmu musi być związany z przynajmniej jedną spośród tych grup: kobiety, mniejszości rasowe, osoby LGBTQ+, osoby z niepełnosprawnością fizyczną lub intelektualną, niedosłyszące
Setki stron w necie https://naekranie.pl/aktualnosci/oscary-akademia-zmienia-standardy-kwalifikacji- nowe-wymagania-dotyczace-roznorodnosci-1599635587
Jestem normalnym białym człowiekiem, Europejczykiem, a nie chorym z nienawiści lewusem nienawidzącym cywilizacji tegoż właśnie człowieka.
Jesteś przykładem zdegenerowania obecnego społeczeństwa. Jesteś przykładem jak brak edukacji wpływa na możliwość manipulacji i wpajania propagandy.