ja kocham moment jak nauczyiel ma się rzucić z dachu a dziewczyna wrzeszcze naby do mordercy "what are you waiting for?", no i oczywiście nauczyciel skoczył, poza tym jak dziewczyna, do mordercy "na pewnie teraz złamię sobie nogę, co?"
Mnie sie podoba jak moderca jest w domu u Cindy i ta znajduje go za kanapą i mówi nogi ci wystają a ten kazuje jej sie odwrócić i nie podglądac żeby mógł sie schować :)
What's uuuuuuuuuuuuuuuup zdecydowanie What's uuuuuuuuuuuuuuuup What's uuuuuuuuuuuuuuuup What's uuuuuuuuuuuuuuuup
Poprawnie jest what's up ale oni krzyczeli (polska wymowa)
ŁAAAAAAAZZZZZZAAAAAAAP To było super :)
i stad często widuje sie słowo Wazzup, nawet w polskim jezyku.
Ogólem film mnie rozwalił,a najlepsze sa sceny ze spalonym Shortim i Mordercą np.jak Morderca i reszta jarają a pożniej rapuja.
Ogólnie ten duet wymiata...
W kinie z Brendą :) PArodia Blair witch była śmieszna... Albo jak Cindy dostała liściki na lekcji ;) Duzo było śmiesznych momentów!
mI podabała SIĘ SCENA W KTÓREJ CINDY WYCHODZI Z PRZESŁUCHANIA TAKA ZAŁAMANA A ZA NIĄ GAIL CINDY MASZ WIELKI TYŁEK A TA SIE ODWRACA I W PYSK JĄ :D
pierwszy raz cindy raczej nie jest parodia american pie tylko krzyku. w krzyku glowna bohaterka ktora parodiuje cindy ten przezyla swoj pierwszy raz. pozdrawiam :]
Zdecydowanie najlepszy jest spalony Shorty mówiący:"Can I tell you a secret...I see dead people ahahahhaha :D :D :D" hiehie
o tak,to była chyba najlepsza scena ;]ja bym dodała jeszcze "wazzup"które przeszło do historii,scenę ze zdjęciem "małego" i gdy potrącili tego rybaka (naprawdę kapitalna parodia) ale ogolnie cały film był zajebisty :)
Lol on rzucil w nia lodem zeby se na cos tam polozyla a potem powiedzial ze idzie bo lud na glowe bo ja walna: =)
A mi sie najbardziej podobala scenka przynajmniej najbardziej sie usmialem przy tym.. Jak cindy byla w lozku z bobim ten moment jak juz w nia wszedl a ona Jak mam na imie dziwnko? Walnela go w twarz i potem tak zaryczala jak lew a bobi juz dochodzil do orgazmu i caly dom sie trzesl (lol2)
Mnie sie najbardziej podoba scena kiedy Greg znajduje w swojej szafce zdjęcie swojego MALEGO :D a pozatym jak Shorty sie najarał. Aha i jeszcze jak Doofy się ujawnia :D heh wogóle cały film jest śmieszny
Zdecydowanie 'What's uuuuuuuuuuuuuuuup' :D No i jak mordercy wystawały nogi zza kanapy :D Ogólnie z całego filmu jest mega polewa :D:D:D
ehehhehehe...początek był dobry jak ta biegnie blondyna ulicą i błaga o pomoc.....a matka ojcu własnie ciągnie faje i rozproszeni przejechali córke i nawet sie nie zorientowali ehhehheheheehehheeeeeeeeeeeeee
Zdecydowanie "Whats's uuuuuuuuupppp!!!" A obok tego to jeszcze pierwszy raz Cindy i to jak morderca każe jej się odwrócić i chodzi pod dywan myślałam że sie zesikam na tej scence!!! <lol2>
Ciężko zdecydować, mnóstwo zajebistych scen ;d
Moje top3:
[1] Jak Shorty udziela wywiadu przed szkoła ;D (ogólnie Shorty rządzi!)
[2] Scena, kiedy Morderca jarał z akwarium i podsumowanie "gooooood shiiiit" ;D A potem od razu inna mina na masce ;D
[3] Walka Cindy z Morderca ;D
kiedy shorty i brenda wychodzą zautobusu szkolnego
shorty:hehehe,twoja matka jest..
brenda:ty kretynie moja matka to też twoja matka
shorty:a racja,twój ojciec to pedał hehehe!
brenda:no i co z tego ,nie znam go
shorty:...taa ja też nie
Oprócz słynnego "What's up" to jeszcze parodia Blair Witch Project i jeszcze scena z "nauczycielką" wf-u xD
Taaaa i ten tekst: "Możesz ściągnąć stanik jeśli chcesz" ehehehe.
Rzeczywiście ciężko o ulubioną. Wszystkie wymienione dobre, a jeszcze są przecież:
- jak policjant pokazuje Cindy swoje zdjęcia "dalej nic? A sprawdź no jeszcze to" ehehehe.
- jak ta laska wygrywa konkurs piękności i ją dup wazonem ;D I ta piosenka "Lubi na pieska, będzie imprezka" yhyhhy.
- no i klasyczny motyw tej grubej dziewczyny próbującej się przecisnąć przez szparę w garażu dla kotów/psów ahahaha.
Jak na początku dziewczyna ucieka i są dwie tabliczki, o ile się nie mylę `dobro` i `zło`, a wybiera `zło` xD póżniej ze silikonem na nożu xD
I obowiązkowo:
- O nie! potrąciliśmy buta!
- A gdzie noga?!
xDDD
Mi najbardziej podoba się jak Greg najpierw zaczyna bić Cindy z pięści w brzuch, a potem zaczyna ją kopać.
i jeszcze ten dialog:
Cindy: Musimy wezwać policję
Ray: Nie pójdę do paki!
Cindy: Musimy!
Greg: Wiesz, co robią chłopcom wygłodniali seksualnie skazańcy?
Ray: Masz rację Cindy, wezwijmy policję
Oprócz wyżej wymienionych jeszcze:
- Shorty i "Run bitch, ruuuun!" :D
- jak kamera robi najazd na Cindy i uderza ją w głowę
- wywiad dziennikarki z dziewczyną w samochodzie i ogólnie wszystkie te sceny, też te parodiujące Blair Witch Project :D
- zapach prawdziwego mężczyzny i "moja dupa" xD
- Brenda w kinie, jak wyciąga kurczaka, komentuje film i dzwoni do koleżanki
jej ten caly film byl super.
szczegolnie rozwalila mnie parodia Blair Witch Project i w ogole wszystko. prawie nie przestawalam sie smiac. genialne!
Mi się podobało, jak mieli wrzucić faceta do wody i Cindy zaproponowała,
żeby sprawzdić jego portfel a Brenda: racja, skoro go już zabiliśmy, to
go jeszcze okradnijmy.
Czy jak to tam było ;)
Najlepsza scena to zdecydowanie wywiad shortiego xD
-Jakie były ostatnie twoje ostatnie słowa do niej ?
-Run bitch , ruuuuuun xD
padłem xD
dla mnie najlepsze jest kiedy Bobby strzela w płuco Shorty'ego i zaczyna leciec dym a on do Cindy Campbell: "Sztachnij sie!"lol
- "Run bitch, ruuuuuun!" leże i kwicze.
Albo jak Cidny miała pokazać Bobby'emu cycki, rozpina koszule a tu taka sflaczała klata xd
Ogólnie cały film był świetny, ale moja ulubiona scena to jak potrącają tego faceta. Boskie!
Cały film świetny ale mnie rozłożyły:
-majtki wysokiego napięcia ;)
-cała retrospekcja przedstawiająca wypadek
-scena dramatyczna na konkursie miss
-Brenda w kinie
najlepsza scena jak zaczęli z Duffim ("potworem") jarać i go dopingowali H@H@H@H@ ; d
moje ulubione sceny to jak potrącili tego rybaka ;) shorty: run bitch, ruuuuuuun! no i ostatnia shorty w sklepie, haha kocham tego debila