Zdecydowanie wideo z zabójczej kasety. Kobieta spadająca z przepaści na gałąź to wg mnie jedna z lepszych scen serii ;D
Najlepsze są sceny z kosmitami.Widziano ich na Ranczo w Australii, Sao Paulo w Brazylii i w Teksasie. To nie są żarty!
Sceny w piwnicy :D Jak Cindy podsuwa nóż pod drzwi, by zobaczyć kosmitów, a oni podsuwają nóż, żeby zobaczyć jej myszkę xD I jeszcze prezydent: "W takim razie wezwijcie prezydenta/Pan jest prezydentem!/A zatem już wszystko wiem!" xD
Lubię jak robią sobie żarty z formy albo montażu, czyli np. przeskakująca jak z Znakach kamera i piruety albo moment, w którym Cindy przestraszyła się dźwięku z następnej sceny (syreny statku).
jesli dobrze pamietam, ze to bylo w tej czesci, to oczywiscie pogrzeb murzynki - Brendy jak staraja sie ja wskrzesic i jej glowa unosi sie w powietrze, ladujac oczywiscie w rekach matki :D
Ja nie mogłam przestać się śmiać jak prezydent odepchnął wymalowaną kobietę mówiąc - "wynoś się z mojej planety kreaturo" http://www.youtube.com/watch?v=umjmV3SwDjw&feature=player_detailpage#t=105 :D