PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95892}

Straszny film 3

Scary Movie 3
2003
6,1 106 tys. ocen
6,1 10 1 105703
4,4 32 krytyków
Straszny film 3
powrót do forum filmu Straszny film 3

Według Was, która scena była najbardziej zabawna?

ocenił(a) film na 10
otherthanall

Scena z kapturem ;p

ocenił(a) film na 6
otherthanall

w piwnicy pod koniec, tekst O JEZU!!!!

ocenił(a) film na 7
saymon2345

Zdecydowanie wideo z zabójczej kasety. Kobieta spadająca z przepaści na gałąź to wg mnie jedna z lepszych scen serii ;D

saymon2345

http://www.youtube.com/watch?v=lVfiDQWyLfs :D

ocenił(a) film na 7
otherthanall

Najlepsze są sceny z kosmitami.Widziano ich na Ranczo w Australii, Sao Paulo w Brazylii i w Teksasie. To nie są żarty!

hybrid_stigmata

Nienawidzisz mnie bo jestem czarny :D

ocenił(a) film na 8
otherthanall

Sceny w piwnicy :D Jak Cindy podsuwa nóż pod drzwi, by zobaczyć kosmitów, a oni podsuwają nóż, żeby zobaczyć jej myszkę xD I jeszcze prezydent: "W takim razie wezwijcie prezydenta/Pan jest prezydentem!/A zatem już wszystko wiem!" xD

otherthanall

Mi się podobało:
Cindy, telewizor przeciekaXD

otherthanall

scena z przeciekającym telewizorem, z walką w salonie mistrzowstwo :D

ocenił(a) film na 8
otherthanall

fajna była też scena z tą zamazaną twarzą ;)

ocenił(a) film na 5
otherthanall

Lubię jak robią sobie żarty z formy albo montażu, czyli np. przeskakująca jak z Znakach kamera i piruety albo moment, w którym Cindy przestraszyła się dźwięku z następnej sceny (syreny statku).

ocenił(a) film na 9
otherthanall

jesli dobrze pamietam, ze to bylo w tej czesci, to oczywiscie pogrzeb murzynki - Brendy jak staraja sie ja wskrzesic i jej glowa unosi sie w powietrze, ladujac oczywiscie w rekach matki :D

otherthanall

Ja nie mogłam przestać się śmiać jak prezydent odepchnął wymalowaną kobietę mówiąc - "wynoś się z mojej planety kreaturo" http://www.youtube.com/watch?v=umjmV3SwDjw&feature=player_detailpage#t=105 :D

ocenił(a) film na 8
otherthanall

Moment kiedy w piwnicy gaśnie światło i piskliwy krzyk Georga :D za każdym razem płacze ze śmiechu ;)