Wg mnie nie wygląda tak staro i przy odpowiedniej charakteryzacji dałby sobie radę.
Heh zauważyłem że gra siebie samego na początku filmu, razem z Dr.Dre.
https://www.youtube.com/watch?v=OrlLcb7zYmw
Trochę Eazy-E mi coś nie pasi, mogli też podać patynie obraz żeby oddać ten klimat zachodzącego słońca w LA. Ale i tak bez względu na wszystko obejrzę ten film.
Ice Cuba gra jego syn i jest bardzo podobny do starego. Reszta zespołu już mnie ale to tylko film
marudzenie, właśnie rzadko sie spotyka żeby byli tak świetnie dobrani aktorzy jak w tym filmie. Dla mnie aktorów odwzorowali 10/10. A Syn Ice Cuba wpasował idealnie.
typie oni nie grają siebie to tylko wprowadzenie do historii...
Ice Cuba gra jego syn który jest identyczny, reszta nie jest aż tak podobna, szkoda.
Ale wygląda o wiele inaczej niż w tamtych czasach. Poszukaj fotek. Zresztą to by było strasznie dziwnie jakby starszy koleś z młodzikami w tym filmie śmigał, oj sknocili by ten film jakby zrobili według twojego pomysłu :)
Oni wtedy mieli z 20+ lat a Cube na pewno na tyle teraz nie wygląda...z wyglądu tak jak Dre się nie postarzał ale i tak nadal za duża różnica.
Ice cube był jeszcze nastolatkiem, miał 19 lat :) Jego syn wygląda prawie tak samo jak on za młodu.
Ostatnio o tym myślałam właśnie i moim zdaniem super, że wzięli jego syna :) Jednak nie ma tej różnicy wieku