ktos wie moze jaki tytul ma piosenka, kiedy Norah i Tyler "trenuja"..tzn miedzy tym jak Tyler i ta jego mala siostra tancza sobie w jakims ogrodku a ta rozmowa Nory i Tylera w jej domu, jak jej mama ich przylapala ich jak sie calowali...Bardzo mi sie ona podoba i MUSZE ja miec;d;d z gory dzieki za odpowiedz;))
Hej,odpowiedzi na Twoje pytanie nie znam,bo filmu nie oglądałam,ale jeśli choć mniej więcej pamiętasz jak ona brzmi to znajdź płytę z muzyką z tego filmu w internetowym sklepie merlin i tam są zamieszczone linki do fragmentu każdej piosenki - na pewno ją rozpoznasz, a tytuły masz obok :)
Pozdrawiam.
ja mam wszystkie piosenki step up ;] wiec moge powiedziec wszystkie ...jakie maja tytul bo znam na pamiec
u must be - to wtedy kiedy Nora z Tilerem tancza w tym miejscu gdzie Nora dla Tilera pokazala
im` m shine - to piosenka co chudy kradnie samochud pidzeja i jak nora sama robi solowke na wystep
bout it - zmieszana z finalowym wystepem
til the dawn - Jussi spiewa w tej knajpiee kiedy wszyscy tancza Nora z Tilrem tez
made - Collin jak spiewa piosenka ;]
show me the money - to jak zaczyna sie film to ta piosenka leci ;]
step up - a to wlasnie kiedy Tiler trenuje ;] ;]
dear life - wtedy kiedy Tiler odchodzi i co probuje pogodzic sie z Mattem ;]
dance on the floor - to ogolnie miedzy czasie leci ona ..;]
give up to me - to w knajpie leci piosenka na pewno znasz ;]
get up - koncowa piosenka gdy juz leca napisy ;] Ciary singiel
for the love - wtedy jak Jussi widzi jak jej Collin podrywa inna panienke
feelin myself - ogolnie ona leci ;]
say goodbye - kiedy razem sie ucza i ogolnie w filmie leci
lovely - rowniez deliktanie pomykuje po filmie
ain`t cha - jak na poczatku tiler tanczy z dziewczyna Pidzeja
no to juz wszystkie piosenkii ;**********
a jaki tytuł jest piosenki instrumentalnej, która leci na samym końcu ?? kiedy Mario jest za dyrygenta ?? pliska cio to za utworek ??