PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477990}
6,9 70 tys. ocen
6,9 10 1 70092
4,8 13 krytyków
Step Up 3D
powrót do forum filmu Step Up 3D

Niekoniecznie za to chce sie powiedziec "ale to bylo dobre". Film stworzony dla pokolenia dzieci YouCanDance. Zdecydowane nie jest to żadna pozycja obowiązkowa.

Z filmów tanecznych pozostaje nam wciaz ogladac Dirty Dancing czy tez pierwsza czesc Step Up, bo akurat ona byla ... dobra

użytkownik usunięty

No i tu mam problem, bo chcę zaprosić dziewczynę do kina, a mieszkamy w takim małym miasteczku, że jedynymi wyświetlanymi w najbliższym czasie filmami są "Projekt dziecko", no i właśnie Step up 3 (nie powiem 3D bo nie ma tam takiej technologii). "Projekt dziecko" raczej odpada, a Step up, jak powiedziałeś nie jest najwyższych lotów. No ale cóż zdam się na ocenę.

A może ci się spodoba?Zaryzykuj.

użytkownik usunięty
mockingflams

Spodobać się może, ale jesli nie jest sie fanem YouCanDance to spokojnie te 30 zl za jeden bilet seansu 3d można sobie zachować na coś lepszego

ocenił(a) film na 7

Ja nie jestem fanką step up, tańca z gwiazdami, na lodzie czy gdziekolwiek indziej.
Lubie filmy dające do myślenia. Ten zdecydowanie taki nie jest.
Ale efekty są godne tych 30zł, bo mimo że nie chciałam iśc na film, poszłam bo akurat nie było nic innego i znajomi mnie wyciągli to mi się podobało, a jak ja coś zneguje to ciężko mi zaimponować ;p
Film ma super efekty, taniec na wysokim poziomie ale fabula nei urzeka i szybko można domyślić się jak cała sytuacja się skończy..
Ale tak już jest jak efekty to nie fabuła, wszystkiego mieć nie można ;)

użytkownik usunięty
kamiqa

Godne w Twojej opinii. 30 zł to dużo biorąc pod uwage że bilet na Incepcje jest tanszy, a to zupelnie inna bajka pokazujaca ze jednak wszystko miec mozna

ocenił(a) film na 6

Ja poszłam na ten film tylko dlatego że nie był w 3D i był po 13 zł, bo za taki film 30 bym nie dała. Najlepiej do bym poszla do kina jeszcze raz pooglądac 1

emils

A mi z kolei 1 się w ogóle nie podobała.