PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=341420}

Spirala życia i śmierci

The Deaths of Ian Stone
2007
5,4 4,0 tys. ocen
5,4 10 1 4027
4,4 5 krytyków
Spirala życia i śmierci
powrót do forum filmu Spirala życia i śmierci

Kolejny ,gówniany film. Nieporozumienie.Nie polecam!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
lolo126

Tylko się nie popłacz

frugosz

Ja wiem że te amerykańskie i brytyjskie filmy są kiepskie, troche masz racji, ale nie jest aż tak zły :3 Jak się go oglądało dawno już , samemu po CIEMKU, a nie pewnie jak ty z całą rodziną w południe i p-ewnie jeszcze zasłaniałeś oczy, więc dla ciebie to jest gówn*o.

lolo126

Skoro ten film jest dla Ciebie przerażający i w ogóle DOBRY w kategorii ,,horror"to na pierwszym lepszym z brzegu filmie z tego gatunku miałbyś rzeczone g*wno ale w majtkach także dla własnego dobra oglądaj takie bajki dla dzieci:>

frugosz

hah dla mnie nie jest w ogóle straszny, jak wszytkie filmy :) Ja spokojnie nawet przeszłem najstraszniejszą ( lub 1 z) grę świata "slender Man"(orginalna 0.9.7[ostatnia wersja] ) więc nie kpij sobie ze mnie. A ten film to na pewno nie komedia =D I CZY JA POWIEDZIAŁEM ŻE TEN FILM JEST PRZERAŻAJĄCY? CO MI TU KŁAMIESZ!!!!!!!!

lolo126

Jezu ile Ty masz lat?:DD Co post to coraz bardziej mnie rozbawiasz chłopcze:D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
frugosz

Gościu jak nie chce ci się wysilić na jakikolwiek tekst na temat filmu ,to przynajmniej nie irytuj innych widzów potrafiących podać argumenty przeciw filmowi ,który miał prawo się nie spodobać wszystkim . Wulgaryzmy zachowaj dla siebie jak ci film się naraził. Nie jest sztuką pisać coś racjonalnego na temat filmu ,który się spodobał ,ale sensownie ocenić nawet najsłabszy film .Spirala życia i śmierci jest ciekawym filmem ,niestety nie dla wszystkich ,nie jest to jednak powód by bredzić i wybrzydzać innym co najmniej dobry film .