Moim zdaniem powinni już odpuścić sobie nagrywanie tej Piły jak uwielbiam ten film tak uważam że skończył się na 3 części gdzie Jigsaw i Amanda umarli .
Zrobili tą Piłę Dziedzictwo i jak moje myśli były sprowadzone na to że będzie kontynuowany wątek z 7 części tak była to wielka pomyłka bo jedyna osoba ze znanej obsady to był Tobin Bell.
Jeszcze wkurzyło mnie to że Piła ta będzie w maju a nie październiku jak zazwyczaj .
Ta Piła to SPIRALA żenady jak już Samuel L. Jackson w takim filmie jest i Chris Rock go zrobił, koleś który jest komikiem i gra w filmach z Sandlerem .
Dajcie temu Jigsawowi już umrzeć na dobre .
ja również .piła dziedzictwo była nie tym czego się spodziewałem po pile 7 z 2010 roku.
a tu no cóż nowy rozdział piły,bohaterowie,ale wątek nie zmienny bo jak by wyglądała piła bez serii okrutnych morderstw to jest najlepsze w saw.Coś tak po krótkim opisie tego nowego rozdziału piły myślę że główny bohater który czyli arogancki młody detektyw z wydziału zabójstw będzie przypominał z zachowaniu{może w działaniach} detektywa Erica Matthewsa z drugiej części.No i oczywiście zabójcza gra w którą nie zdający się z tego co się dzieje i daleko i do czego się posunął skorumpowany detektyw zmierzy się z własnym lękiem i instynktem przetrwania.Myślę że gra z którą zmierzy się detektyw będzie jedynie małym puzzlem w umyśle konstruktora tej gry{w układance} jaką wcześniej założył.Czuję że to coś wspaniałego.......