Rozumiem, że dla redakcji nie ma znaczenia dość sensacyjna wiadomość, że ten film w USA zmiótł konkurencję - nawet nowy Indiana Jones mu nie dorównał a różnica w skali budżetu i ilości kin jest GIGANTYCZNA.
Jak dotyczy to filmów zgodnych z ideałami redakcji to na głównej stronie są krzykliwe wstawki i sensacyjne artykuły.
Ale jak chodzi o film o prawdziwych wydarzeniach, które są plamą na establishmencie USA i z nimi współpracujących to jest CICHUTKO!
Redakcjo FILMWEBU - WSTYD!
Jesteście już od dawna TUBĄ PROPAGANDOWĄ!
Ty nie fantazjujesz tylko regularniej w nim się pławisz. Uważaj tylko żebyś nie dostał zatwardzenia, bo wówczas może wyjść uszami podczas zabawy z knurem.
Ja jestem chłopak z miasta, ja się w niczym nie taplam. A ty nadal masz kosmate myśli, co mamy empirycznie potwierdzone powyżej. Diagnoza może być tylko jedna
Prawactwo przeciez akceptuje, jak ksiądz smaruje sobie kolana śmietaną i każe dzieciom zlizywać
Tylko wg prawactwa pedofilia w kościele to jest temat do żartów. Ale poczucie humoru mocno koreluje z inteligencją więc to zrozumiałe.
Myślę, że jedno i drugie. W końcu przecież to lewacka strona zaprasza do przedszkoli wszelkich dewiantów w celu edukacji najmłodszych. A od tego już tylko krok do pedofilii.
W końcu to prawactwo nie ma nic przeciwko zlizywaniu bitej śmietany z kolan księdza.
Jak ktoś ma mózg wielkości robaka to może gadać takie kocopoły. Syć się swoim schabowym 8 razy dziennie, szybciej cię zje miażdżyca
twoja myśl była tak krótka, że niewiele brakowało a bym ją przegapił :D wzajemnie ciole
Klasyka. Homoseksulane jednostki niemal zawsze masowo popierają wszystko to, co głosi środowisko które ich wspiera. Bez mrugnięcia okiem popierają w pakiecie aborcję, nienawiść do kościoła, weganizm, ochronę klimatu i bezmyślny progresywizm. Dobrze że przyznałeś (choć nie bezpośrednio) że nie posiadasz własnego zdania a myśli za ciebie partia.
Oczywiście, natomiast osoby twierdzące że jedzenie psów to jest prawdziwa wolność, są jak najbardziej zdrowe. Polecam książkę kucharską siostry Sośnierz, krąży jako mem w internecie. Aha... I zasadniczo unikajmy autodiagnozy i projekcji połączonych ze sobą :P
Córka pytała ostatnio jak wygląda zboczeniec. Pokażę jej twoje zdjęcie bo puki co jest za mała aby jej to wytłumaczyć:)
Tak lubię, generalnie w krajach cywilizowanych wypada nosić bieliznę. Być może jednak prawactwo ma na ten temat inne zdanie.
Debilu LGBT nei ma nic do pedofilów. Pedofile lubiące chłopców na co dzień mają żony a pragnienie chłopców jest u nich związane z zaburzonym dzieciństwem. Na ten artykul oczywiście przekręcony powoływała się Kaja Godek w swoim projekcie stop LGBT.
Chłopcze nie zniżę się do twojego poziomu brak argumentów - wyzywam ludzi.. oddal się do swojego świata LGBT..
LGBT+ jest sponsorowane przez dewiantów na czele z żydowskimi pieniędzmi pochodzącymi od Sorosa ale nie tylko. Ostateczny cel LGBT to absolutna seksualizacja, w tym dzieci.
ProjectVeritas ukrytymi kamerami demaskował tą sektę pedofilska.
Ale ja nic nie pisałem o twojej dupie tylko ty o mojej ^_^ p.s. Sakiewicz znowu zaczął płacić? Bo coś duża przerwa była :D
Ależ riposta, normalnie poziom przedszkola :D no ale z prawactwem już tak jest, że IQ niższe od obwodu piwnego brzucha. W razie wątpliwości co do słów "obwód" i "IQ" polecam słownik.