PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=113809}
6,2 12 tys. ocen
6,2 10 1 11678
5,0 3 krytyków
Soul Plane: Wysokie loty
powrót do forum filmu Soul Plane: Wysokie loty

soundtrack

ocenił(a) film na 10

witam .skad moge sie dowiedziec tytuly kawalkow z tego filmu???lub chociaz 1 jak snoopy;)puszcza cd w kabinie pilota.jest wyrabisty i nie moge nigdzie znalesc jego nazwy.jak ktos moze mi podeslac nazwy i wykonawcow bede wdzieczny.najlepeij na priv: aszreniawa@wp.pl z gory dzieki

użytkownik usunięty
Depth

Ja wam dam na priv!! :

NO duuuuuuuuuuuużżżżżżżooooooo tego - i niestety ciężko znaleźć te kawałki na p2p

użytkownik usunięty

powiedz jak się nazywa ostatni utwór...w którym wszyscy tańczą...a talib krzyczy ''to jest bomba''

Depth

no to lecimy :to co snoop puszcza w kokpicie to Syles P & SwizzBeats ,,Good Times" , teo przy teledysku to Ying Yang Twins ,,Salt Shaker" , to jak córeczka Hunkeego tańczy z barmanem to J-Kwon ,,Tipsy" , a to przy napisach początkowych to snoop i latoiya williams ,,Soul Plane " - to se wg mnie kawałki warte uwagi - przeróbka destiny child ,,Survivor " też niezła jest :D

użytkownik usunięty
mak_3

a jak się nazywa ten ostatni kawałek...co wszyscy tańczą....i ten talib krzyczy ''to jest bomba'' ??

użytkownik usunięty

Tilt Ya Fitted - Begetz to chyba ta piosenka

użytkownik usunięty

ktos moze ma ta piosenke co leci na koncu co talib sie drze bomba jak ktos ma to bardzo prosze wyslij na meila burcocek@neostrada.pl