PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=860594}
7,5 8,5 tys. ocen
7,5 10 1 8476
6,3 34 krytyków
Sonata
powrót do forum filmu Sonata

Pytanie

ocenił(a) film na 6

Kom była ta kobieta która jechała w samochodzie z tyłu, a potem zginęła, a potem Kożuchowska była na jej grobie?

maciekb80

Jakbyś oglądał uważnie to byś wiedział, bo jest o tym mowa podczas kłótni w domu, gdy Grzesiek do "Kożuchowskiej" mówi kilka razy - "okłamałaś mnie"...

ocenił(a) film na 6
pawelk1504

Okey, dzięki wam za odp;) gdzieś mi to umknęlo, a byłem przekonany, że jednak Foremniak to prawdziwa matka, bo bardzo oddana była, jak dla nie swojego dziecka.

maciekb80

maciekb80 serio? Coś pomieszałeś. To Hanka (Kożuchowska) zginęła w kartonach na drodze haha. A tak na poważnie to była mama Grzegorza, Joanna. Mamę o rudych włosach widzimy w aucie, gdzie ginie, na nagraniu oglądanym przez Foremniak, również przez nią jest 'widziana' na wystawie zdjęć. Po kłótni z matką Grzegorz mówi do ojca, to nawet nie jest moja matka.

ChalieJow

Zgadza się - wypadek mieli, gdy Grzesiek miał 1.5 roku, a Małgorzata Płonka była matką chrzestną Grześka i zaoferowała pomoc w jego wychowaniu(Grzesiek urodził się z zespołem wad wrodzonych, bez tęczówek, z uszkodzonym nerwem wzrokowym i porażeniem mózgowym)...

ocenił(a) film na 8
maciekb80

Gdyby kogoś jeszcze interesowało kim była rudowłosa kobieta, to podrzucam wywiad.
https://gazetawroclawska.pl/malgorzata-plonka-warto-i-trzeba-walczyc-o-swoje-dzi eci-nie-mozna-sie-poddawac-rozmowa/ar/c13-16093347