PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9641}

Sok z żuka

Beetle Juice
1988
7,2 194 tys. ocen
7,2 10 1 194217
7,4 65 krytyków
Sok z żuka
powrót do forum filmu Sok z żuka

Muzyka z Sok z Żuka

użytkownik usunięty

Chciałbym dowiedziec sie jaki jest tytul piosenki murzynskiej ze sceny przy stole w tym filmie ;))) MUZA jest swietna ....... prosze o dane na mail'a

troche późno ale co mi tam :)
ja mam to pod tytulem Calipso - Harry Bellafonte

pozdrawiam

p.s. juz przesylam na maila ... ups zapomnielem ze nie mam zdolnosci jasnowidza ;)

wojtekw

Ściągnąłem sobie film dla przypomnienia tej genialnej czarnej komedi, no i ta piosenka była naprawdę super. Temat sprzed lat więc pewnie nici z odpowiedzi ale trudno. Jeśli masz ten utwór to czy mógłbyś mi podrzucić.

Mateo_SF

za chwile obejrzę ten film i chciałam najpierw poczytać ciekawostki, piosenkę oczywiście mam ;)

heh nie wiem czy ktos odpisze ale warto sprobowac... mowicie caly czas o piosenece na koniec filmu ? ej jesli tak mozecie mi ja na poczte przeslac?? adres to bronka126@wp.pl dzieki z gory

ankaa_

Niechodzi o piosenke na koniec filmu tylko mniej więcej w środku, piosenka śpiewa Harry Bellafonte i ma ona tytuł "Day-0: Banana boat" posiadam ją tak samo jak posiadam całą jego płyte:) Fajne rytmy. A piosenka z końca teżjest bardzo sympatyczna, ale tytułu nie pamiętam.

ocenił(a) film na 9
Mateo_SF

Czy moglibyście mnie ją też przysłac?
vampire_lol@wp.pl
Prooooszę!!! :)) Uwielbiam ją!

ocenił(a) film na 10
Yuzuki

co by nie mowic piosenka fajna ale w beetlejuice uderza przedewszystkim genialna muzyka elfmana
nie ma co ten czlowiek stworzyl moim zdaniem kilka najlepszych main themes w histori kina

polecam sprawdzic caly soundtrack z soku
jak ktos chce zeby mu wrzucic na rapida niech pisze na mejla
nite@nakoz.org

pozdro

Witam.Kocham ten film i tego potworka tez ;).Jeśli macie jakąkolwiek muze z tego wspaniałego filmu-piossenka przy stole,czy ta na koncu..czy cokolwiek-to prosze wyslijcie mi na maila kam00@tlen.pl.Dzieki wielkie

kam00

Hejka (: jakby ktos mial te dwie pioseneczki ktore lecialy w tym filmie to poprosze na moj email martka_92@op.pl z gory wielkie dzieki, pozdrawiam:)

hej ja bym tez prosila o te 2 piosenki z filmu sa genialne;) jak tancza przy stole i jak winona ryder sie unosi do gory przy muzyce na koncu filmu moj mail : anek86-86@o2.pl z gory dziekuje;)