Totalne dno, nic nie trzyma się kupy, wszystko bez sensu, efekty specjalne stworzone chyba w
paincie, masakra...
jak ci wytlumacza metafory i symbolike filmu to zrozumiesz ;) a na powaznie, to ja bym jeszcze odjal sporo lat z tego 2014...
Nic nie ukryje faktu, że ten film jest po prostu mega słaby ;P Dałem 2014, bo w większości małych krajów miał premierę niedawno ;P
Popieram w 100%. Ten film to gniot.
Nastaje wieczna zima na świecie więc co robimy? Wsiadamy do pociągu i jeździmy dookoła ziemi przez 17 lat...
Reszta pytań jakie nasuwają się podczas oglądania tego syfu już wałkują tu w kilku watkach więc szkoda czasu na rozpisywanie się.
To, ze film jest z gatunku s-f, to nie oznacza, że można wciskać wszystko, a potencjalny widz nie ma pół mózgu.
Niestety, większość pseudo-znawców uważa ten film za fenomenalny w swoim gatunku. Ale na poważnie, te efekty specjalne były takie przykre...
Ja już dawno przestałem oglądać filmy dla efektów specjalnych. Jeżeli mam wysiedzieć półtorej godziny przed ekranem, to zdolności grafików komputerowych mało mnie już interesują. Nie zmienia to faktu, że takie efekty to z jakieś 10 lat temu były...
Mi film klimatem mocno przypomina grę Bioshock która też razi absurdami ale dzięki temu ma swój ciekawy klimat i ma bardzo mocną pozycję w rankingu .
Tak samo trzeba podejść do tego filmu .
@ModernSky ""Niestety, większość pseudo-znawców uważa ten film za fenomenalny w swoim gatunku.""
Jesteś prawdziwym znawcą ? Super