PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=649608}
6,2 87 tys. ocen
6,2 10 1 87123
6,4 51 krytyków
Snowpiercer: Arka przyszłości
powrót do forum filmu Snowpiercer: Arka przyszłości

Totalne dno, nic nie trzyma się kupy, wszystko bez sensu, efekty specjalne stworzone chyba w
paincie, masakra...

ocenił(a) film na 1
ModernSky

jak ci wytlumacza metafory i symbolike filmu to zrozumiesz ;) a na powaznie, to ja bym jeszcze odjal sporo lat z tego 2014...

ocenił(a) film na 1
sokol8

Nic nie ukryje faktu, że ten film jest po prostu mega słaby ;P Dałem 2014, bo w większości małych krajów miał premierę niedawno ;P

ModernSky

Transcendencja zapowiada się na najgorsze rozczarowanie.

ocenił(a) film na 1
hr_dooku

Nie sadzę, na pewno pokona ten film pod względem jakości i logiki.

ModernSky

Recenzje mówią same za siebie.

ocenił(a) film na 1
ModernSky

Popieram w 100%. Ten film to gniot.

Nastaje wieczna zima na świecie więc co robimy? Wsiadamy do pociągu i jeździmy dookoła ziemi przez 17 lat...

Reszta pytań jakie nasuwają się podczas oglądania tego syfu już wałkują tu w kilku watkach więc szkoda czasu na rozpisywanie się.

To, ze film jest z gatunku s-f, to nie oznacza, że można wciskać wszystko, a potencjalny widz nie ma pół mózgu.

ocenił(a) film na 1
grossus

Niestety, większość pseudo-znawców uważa ten film za fenomenalny w swoim gatunku. Ale na poważnie, te efekty specjalne były takie przykre...

ocenił(a) film na 1
ModernSky

Ja już dawno przestałem oglądać filmy dla efektów specjalnych. Jeżeli mam wysiedzieć półtorej godziny przed ekranem, to zdolności grafików komputerowych mało mnie już interesują. Nie zmienia to faktu, że takie efekty to z jakieś 10 lat temu były...

grossus

Mi film klimatem mocno przypomina grę Bioshock która też razi absurdami ale dzięki temu ma swój ciekawy klimat i ma bardzo mocną pozycję w rankingu .
Tak samo trzeba podejść do tego filmu .

@ModernSky ""Niestety, większość pseudo-znawców uważa ten film za fenomenalny w swoim gatunku.""
Jesteś prawdziwym znawcą ? Super

ocenił(a) film na 4
ModernSky

Może nie aż na 1, bo by go stawiało na równi z Kac Vegas, ale po nawet ciekawym początku ktoś zgubił pomysł na zakończenie filmu. Dzięki bogu za torrenty, aby zaoszczędzić kasę na takim czymś.